Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri"— Esityksen transkriptio:

1 Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri

2 KESÄN TÄHTIHETKI Hämeenlinna, Evo

3 Piiru 14 on tarkoitettu kaikille lounaissuomalaisille partiolaisille.
Piiru 14 on tarkoitettu kaikille lounaissuomalaisille partiolaisille. Leirille odotetaan noin 4000 osallistujaa. Leirille ovat tervetulleita myös partiolaisten ystävät ja sukulaiset, jotka eivät vielä kuulu partioon. Leirille on kutsuttu ulkomaalaisia yli 12-vuotiaita partiolaisia.

4 TÄRKEÄT PÄIVÄT koko leiri 22.-30.7.2014 seikkailijat 22.-26.7.
TÄRKEÄT PÄIVÄT koko leiri seikkailijat sudenpennut vierailupäivä la 26.7 rakennusleiri, aikuisille purkuleiri, aikuisille

5 VARAA PAIKKASI AJOISSA
VARAA PAIKKASI AJOISSA Ilmoittautuminen on käynnissä ja päättyy Ilmoittautuminen hoidetaan palauttamalla lomake omalle johtajalle tai kololle. Muistathan täyttää ilmoittautumislomakkeen lisäksi terveystietolomakeen ja erityisruokavaliotiedot. Jos tiedot muuttuvat ennen leiriä, ilmoita siitä yhteyshenkilölle Leirillä on kesätyötakuu. Mikäli osallistumisen peruuttaa mennessä kesätöiden tai siirtyneen vuosiloman takia, leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

6 Leirituotteet Leirituotteina t-paitaa (12€) ja hupparia (38€) ja muki. (10€) Huom. tilaus ennakkona, maksu leirimaksun yhteydessä.

7 PERUUTUSEHDOT Ilmoittautumisen voi perua saakka veloituksetta. Tämän jälkeen leirimaksua ei palauteta, mutta osallistujan on mahdollisuus etsiä joku tilalleen leirille. Perumiset hoidetaan lippukunnan Piiru-yhteyshenkilön kautta. Jos peruutuksen syy on partiolaista tai lähiomaista kohdannut sairaus tai tapaturma, voi osallistumismaksun periä lääkärintodistusta vastaan partiovakuutuksesta vakuutusyhtiön lomakkeella: Leirimaksupalautusta voivat hakea ainoastaan Suomen Partiolaisten jäsenet.

8 KURKOTA TÄHTIIN Jokaisella ikäkaudella on leirillä omaa ohjelmaa. Samoajat ja vaeltajat pääsevät osallistumaan leirin tekemiseen palvelutehtävissä. Tehtävä voi olla projektipesti (= alkaa ennen leiriä) tai leirin aikainen leiripesti. Ohjelmassa painottuu itsensä ylittäminen sekä vastuu itsestä, toisista ja ympäristöstä. Etukäteistehtävät auttavat valmistautumisessa.

9 LEIRIN ARKI SAVUISSA Leirillä on kuusi alaleiriä, jotka jaetaan pienempiin savuihin. Lähijohtajia on savussa yksi jokaista alkavaa 10 lasta kohti. Lähijohtajan ei tarvitse olla partiolainen. Leirillä asutaan teltoissa. Varusteluettelo ja muuta tärkeää tietoa postitetaan koteihin kesäkuussa.

10 Piirun verran parempaa!
TEHDÄÄN YHDESSÄ Piirun verran parempaa! Piiru14.blogspot.fi Jollet löydä etsimääsi, kysy lisää: Projektipäällikkö Minna Wallenius


Lataa ppt "Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google