Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Henkilötiedot Täytä tälle sivulle henkilötietosi

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Henkilötiedot Täytä tälle sivulle henkilötietosi"— Esityksen transkriptio:

1 Henkilötiedot Täytä tälle sivulle henkilötietosi
Henkilötiedot Täytä tälle sivulle henkilötietosi. Pääset etenemään seuraavaan vaiheeseen, kun olet täyttänyt kaikki pakolliset tiedot. Henkilötunnus Merkitse henkilötunnus muodossa ppkkvv-loppuosa. Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta, merkitse vain syntymäaikasi (ppkkvv). Lähiosoite Kirjoita tähän osoite, johon sinulle voi lähettää tarvittaessa postia opiskelijavalintaan liittyen. Kirjoita osoite ensimmäiselle riville ja käytä toista riviä vain jos ensimmäinen rivi ei riitä. Kutsu pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeeseen lähetetään tähän osoitteeseen. Ilmoita osoitteenmuutoksesta Opetushallituksen Ohjaus- ja neuvontapalveluun. Matkapuhelinnumero Puhelinnumero ei ole pakollinen tieto, mutta se on tärkeä, jotta sinuun saa tarvittaessa yhteyden.  Voit saada matkapuhelimeesi halutessasi vahvistuksen hakemuksesi vastaanottamisesta. Merkitse puhelinnumero ilman välilyöntejä ja -merkkejä. Lisätietoja saat näppäämällä vihreitä ?-merkkejä.

2 Merkitse tälle sivulle pohjakoulutuksesi.
Valitse pohjakoulutus, jonka perusteella haet. Voit merkitä vain yhden kohdan. Jos olet suorittanut lukion oppimäärän tai ylioppilastutkinnon, et voi hakea perusopetuksen päättötodistuksella. Ammatillisella perustutkintotodistuksella ei voi hakea. * Perusopetuksen oppimäärä Perusopetuksen oppimäärä, keskikoulu, kansakoulu tai kansanopiston peruskoululinja. * Perusopetuksen erityisopetuksen osittain yksilöllistetty (mukautettu) oppimäärä Mikäli olet opiskellut perusopetuksessa puolet tai alle puolet oppiaineista yksilöllistetyn (mukautetun) oppimäärän mukaan, valitse tämä kohta. * Perusopetuksen erityisopetuksen yksilöllistetty (mukautettu) oppimäärä, opetus järjestetty toiminta-alueittain Mikäli olet opiskellut perusopetuksessa yksilöllistetyn oppimäärän, jossa opetus on järjestetty toiminta-alueittain (harjaantumisopetus), valitse tämä kohta. * Perusopetuksen pääosin tai kokonaan yksilöllistetty (mukautettu) oppimäärä Mikäli olet opiskellut perusopetuksessa kokonaan yksilöllistetyn (mukautetun) oppimäärän mukaan, valitse tämä kohta. Toimi näin myös, mikäli yli puolet oppiaineistasi on suoritettu yksilöllistetyn (mukautetun) oppimäärän mukaan. Haetko joustavassa valinnassa? Jos sinulla on erityinen henkilökohtainen syy ja olet päättänyt hakea tähän koulutukseen joustavassa valinnassa, merkitse perustelut. Lähetä tulostettu hakemuksesi, sekä liitteet joihin vetoat (lääkärintodistukset ja lausunnot) oppilaitokseen.

3 Hakutoiveet Valitse pudotusvalikoista Opetuspiste, eli oppilaitos, mihin haluat hakea ja sen jälkeen vielä Koulutus, eli linja (kaikissa Opetuspisteissä ei ole Koulutusvaihtoehtoja) Valitse ainakin 3 vaihtoehtoa!! Aina pitää olla varautunut suunnitelmiin B ja C ellei A toteudu! Ole huolellinen hiirenkäytössä tehdessäsi valintaa!

4 Kielten tunnukset ja arvosanat
Opetussuunnitelmien mukaiset kielitasot ovat: A 1 = vuosiluokilta 1-6 yhteisenä alkanut kieli A 2 = vuosiluokilta 1-6 vapaaehtoisena alkanut kieli  merkitse vain, jos olet opiskellut A2 kieltä 9-luokalle saakka. B 1 = vuosiluokilta 7-9 alkanut yhteinen kieli (B-kieli) B 2 = vuosiluokilta 7-9 alkanut valinnainen kieli  (C-kieli) B 3 = lukion lyhyt kieli (D-kieli) jos olet saamassa B2 kielestä mielestäsi heikon arvosanan, etkä halua että se laskee keskiarvoasi, voit anoa että päättötodistukseen numeron kohdalle merkitään S = suoritusmerkintä Valinnaiset aineet sarakkeeseen merkitään numerot vain niistä aineista, mistä tulee numero, eli aineet mitä ole opiskellut 2 tuntia 8. ja 9- luokalla. Lisätietoja saat näppäämällä vihreitä ?-merkkejä hakuohjelmassa.

5 Lupatiedot Tässä kohdassa voit antaa oppilaitokselle luvan julkaista tiedot valinnastasi Internetissä. Voit antaa myös luvan käyttää nimi- ja yhteystietosi koulutusmarkkinoinnissa. Jos et ole jo henkilötiedoissa antanut sähköposti- ja matkapuhelinnumerosi, voit antaa ne vielä tällä sivulla.

6 LOPUKSI: Kirjoita oma hakunumerosi talteen. TARKISTA TIETOSI!
Tarvittaessa, voit palata edellisiin kohtiin tekemään muutoksia vasemmalla olevista numeropalkeista. HUOM! Järjestelmä kirjaa hakemuksesi henkilötunnuksen mukaan. Toista kertaa ei voi hakea samalla henkilötunnuksella!! HYVÄKSY HAKEMUS. Kirjoita oma hakunumerosi talteen. Hakunumero ilmestyy ruudulle hakemuksen lähettämisen jälkeen, mikäli haku onnistui! Hakunumerolla opinto-ohjaaja voi tarkistaa, että tietosi ovat varmuudella menneet perille.

7 Tästä lisäpalvelusta voit hakea koulutuksia
paikkakunnan mukaan opintoalan mukaan oppilaitoksen ja opetuspisteen mukaan koulutusohjelman mukaan TAI tutkintonimikkeen mukaan Näin saat helposti selville esim. missä kaikkialla voit toivomaasi ammattia opiskella tai missä lukioissa on erityisiä painotuksia esim. liikuntaan.


Lataa ppt "Henkilötiedot Täytä tälle sivulle henkilötietosi"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google