Mitä olet katselemassa.. OVAT VIIMEISET UUTISET MAAILMALTA KOSKIEN IMPLANTTI “BIO-SIRUA”...

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tunne lääkkeesi Katse oman lääkehoidon onnistumiseen
Advertisements

Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Karkki vai kepponen… seuraavalla sivulla on kuvia, paina mistä haluat
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Heijastuksia elämästä
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Korjaa lauseet. Alex on myyjä
OLISIKO SINUSTA JOHTAJAKSI?. Johtajaksi kasvetaan, ei synnytä.
Pikkupoika kysyi isältään...
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
45 ajatusta elämästä Music: snowdream Nov 2009 He Yan.
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Jumalan kanssa.
Suomalaisen Urbaanin unelman vaikutteet tulevat Englannin kirkon piirissä alkaneen uudistuksen parista luvulla kristityt totesivat heidän yrityksensä.
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Vaikuttaa uskomattomalta! Vaikuttaa uskomattomalta! Kenraali Dwight D. Eisenhower oli oikeassa, kun hän antoi määräyksen, että se oli valokuvattava ja.
JALANJÄLJET HIEKASSA - käännös englanninkielisestä tekstistä
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
10 vinkkiä voimaantumiseen
Ajankäytön hallinta Ajankäytön hallinta
Tietojen hallinta Alkuperäinen teksti:
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan osoitteen?
おぼえていますか。 En puhu kiinaa ollenkaan. Saisinko kahvia.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
Preppaus ENA 4.
Raamatun tekstien valossa.VKR.
NALLE PUH.
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Ulkomaalaiset opiskelijat yhteensä 1233 ( ) 2013.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Naisen ainoa vika.
Rakkaat ystäväni!.
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Lukemaan oppii vain lukemalla
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Ystävä hyvä kuulespa tätä…
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Lihavuus on onnellisten hetkien kertymää....
Ei vanhustenasumista minulle!! HUM! Myös ääni Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn. Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Mitä profeetta Muhammed (r.h.k) sanoo (naisesta)?
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
Minun ystäväni 8. luokka tekijä – L. Pupulainen.
Mihin Vanhan Testamentin kertomukseen kuvat liittyvät? Mitä muita Vanhasta Testamentista tuttuja kertomuksia muistatte?
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
MIKSI JAPANISSA TEHDÄÄN LÄHETYSTYÖTÄ? Kuva: Philippe Gueissaz.
Valoa idästä Reino Saarelma Matt. 2: Matteus 2:1-12 – Valoa idästä 1. Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Betlehemissä kuningas Herodeksen aikana,
Pikkupoika kysyi isältään...
Tapahtukoon sinun tahtosi
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit viikonloppuna?
JEESUKSEN LAPSUUS.
Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla
Tunne lääkkeesi Katse oman lääkehoidon onnistumiseen
”Mitä tahansa voi saavuttaa kunhan vain yrittää!” Pikkuyrittäjien hissipuheet.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
KRISTUS 9lk/UO2.
PELASTUS Luku 4 – Opetusvinkki 1.
Mitä olet katselemassa..
Esityksen transkriptio:

Mitä olet katselemassa.. OVAT VIIMEISET UUTISET MAAILMALTA KOSKIEN IMPLANTTI “BIO-SIRUA”...

SE ON RIISINJYVÄN KOKOINEN…

Uusi kehitystuote joka eliminoi käteisen rahan tai luottokorttien käytön!

Sinä voit käyttää sitä, sen etuja ja auttaa estämään huijauksia ja identiteetti varkauksia... Rikkaat käyttävät sitä jo keinona auttaa estämään kidnappauksia.

PAKENE SITÄ!! TOTEA SEURAAVASSA MIKSI...

MOTOROLA on yhtiö joka valmistaa mikrosirua MONDEX SMARTCARD’iin. He kehittivät useita implantteja ihmisille käyttäen “Bio-sirua.” “Bio-sirun” mitat ovat 7mm pituus ja 0.7mm paksu, riisinjyvän kokoinen. Se sisältää transponderin ja latautuvan Lithium patterin. Patteri latautuu uudelleen lämpövaihteluista mikä tuottaa sähkövirtaa ruumiin lämmönvaihteluista. TRANSPONDERI ON MUISTIJÄRJESTELMÄ TIETOJEN LUKEMISEKSI MIKROSIRULTA. LUKEMINEN TAPAHTUU SIGNAALEISTA KUTEN KAUKOKONROLLI LUKULAITTEELLA.

MUISTA TÄMÄN YHTIÖN NIMI JA LOGO!

Enemmän kuin 250 yhtiötä ja 20 maata on mukana MONDEX’in jakelussa maailmalla ja monet kansat ovat “etuoikeutettuja” käyttämään tätä järjestelmää, niiden joukossa: Iso Britannia, Canada, U.S.A., Australia, Uusi Seelanti, Israel, Hong Kong, Kiina, Indonesia, Macao, Malesia, Philippiinit, Singapore, Thaimaa, Intia, Taiwan, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador & Brasilia.

On muitakin SMARTCARD (älykortti) systeemejä, joita käytetään MONDEX’in kautta, varsinkin kun MasterCard osti 51% osuuden yhtiöstä.

mitä tällä on tekemistä minun kanssani? Joten kysy itseltäsi lopuksi....

He käyttivät enemmän kuin $1.5 Miljoonaa Dollaria tutkimukseen vain löytääkseen parhaan paikan “bio-sirulle” ihmisruumiissa. He löysivät vain kaksi tyydyttävää ja tehokasta paikkaa - PÄÄ, päänahan alla ja kämmenselässä, erityisesti… OIKEASSA KÄDESSÄ!

“Ja se (antikristusdiktaattori) saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.”...Johannekselle näytettiin tämä jo noin v90. Ilmestyskirja 13:16, 17

t

MILJARDI “bio-sirua” tuotettu MONDEX’in kautta vuodessa. Se on ollut tuotannossa ainakin vuoden. He totesivat, että jos siru olisi kortissa, he kohtaisivat vakavia ongelmia. Siru voitaisiin leikata ja tietoja voitaisiin muuttaa ja väärentää. Arvoja voitaisiin manipuloida, varastaa tai kadottaa. Kun saat kortin, se raukeaa vuodessa tai kahdessa. Lopulta todellinen raha tulee olemaan epävarma yleisillä markkinoilla.

On vain yksi ratkaisu tähän ongelmaan: MOTOROLA’n hyväksymä… “bio-sirun” istuttaminen oikeaan käteen tai otsaan, mistä sitä ei voi siirtää. Jos se siirretään kirurgisesti, pieni kapseli voi hajota ja ihminen voisi saastua Lithiumista ja kemikaaleista ja mikrobakteereista, ja Global Positioning (paikannus) System (GPS) havaitsee, jos sitä siirretään, ja hälyttää viranomaiset. Huomaa MONDEX tarkoittaa “Money on your hand (raha kädessäsi).” MON = MONetary DEX = DEXter = oikean käden sivu

Otatko tämän vakavasti?

Jos tämä sanoma on mielenkiintoinen, LEVITÄ SANAA! KUVITTELEPA,vanhempasi, ystäväsi ja sisaruksesi, jokaisen jonka tunnet… olevan “merkittyjä.”

Nyt kun olet informoitu ja jos epäilet tietoja. Mene Etsi sana “VERICHIP” ja lue joitakin linkkejä. Tee sama “MONDEX SMARTCARD”- sanan kohdalla Et voi väittää olevasi tietämätön. Olet nyt vastuussa. Raamatun mukaan pedon kumartaminen ja sirun ottaminen johtaa ihmisen ikuiseen kadotukseen.

Ilmestyskirja 14: 9 Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin. Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon. Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti-sanoo Henki-he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä.” Saakoon Jumala siunata sinua!