Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tapahtukoon sinun tahtosi

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tapahtukoon sinun tahtosi"— Esityksen transkriptio:

1 Tapahtukoon sinun tahtosi
Raamattuopetus Antti Kiviranta

2 Tapahtukoon sinun tahtosi
Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa. Mitä se merkitsee? Vastaus: Jumalan hyvä, armollinen tahto tapahtuu kyllä ilman rukoustammekin, mutta me pyydämme tässä rukouksessa, että se tapahtuisi myös meidän keskuudessamme. Miten se tapahtuu? Vastaus: Jumala murskaa ja estää kaikki pahat suunnitelmat ja voimat, kuten Perkeleen sekä maailman ja oman itsekkään minämme tahdon, jotka eivät antaisi meidän pyhittää hänen nimeään eivätkä hänen valtakuntansa tulla luoksemme. Hän myös vahvistaa ja varjelee meitä pysymään lujina hänen sanassaan ja uskossa elämämme loppuun asti. Tämä on hänen armollinen, hyvä tahtonsa.

3 Tapahtukoon sinun tahtosi
Jumalan tahto on, että sinä elät. Psalmi 139:14 ”Sinä olet luonut minut sisintäni myöten, äitini kohdussa olet minut punonut. Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä. Ihmeellisiä ovat sinun tekosi, minä tiedän sen.

4 Tapahtukoon sinun tahtosi
Jumalan tahto on että sinä pelastut. Hes 33: 11. Sano heille: Näin sanoo Herra Jumala: Niin totta kuin elän, en minä tahdo, että jumalaton kuolee vaan että hän kääntyy teiltään ja saa elää. Kääntykää! Kääntykää pahoilta teiltänne! Hep 2:9 Armollisen Jumalan tahto näet oli, että Jeesuksen oli kärsittävä kuolema jokaisen ihmisen puolesta.

5 Tapahtukoon sinun tahtosi
Jumala on antanut tahtonsa, Raamatun varjellakseen sinua. Ps37:5.” Anna tiesi Herran haltuun, turvaa häneen. Hän pitää sinusta huolen! ” Raamattu opettaa meitä näkemään, mitkä asiat rikkovat elämäämme. Luojamme, kaiken elämän antaja haluaa suojella meitä vääriltä asioilta. Meidän on hyvä muistaa tämä lukiessamme Raamattua.

6 Tapahtukoon sinun tahtosi
Jumalan tahtoon on hyvä jäädä kun elämä koettelee Matt28:20 Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.” Ps23:4 ” Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani. Sinä suojelet minua kädelläsi, johdatat paimensauvallasi.”

7 Tapahtukoon sinun tahtosi
Job 19: Minä tiedän, että lunastajani elää. Hän sanoo viimeisen sanan maan päällä. Ja sitten, kun minun nahkani on riekaleina ja lihani on riistetty irti, minä saan nähdä Jumalan, saan katsella häntä omin silmin, ja silmäni näkevät: hän ei ole minulle outo! Tätä minun sydämeni kaipaa.

8 Tapahtukoon sinun tahtosi
Kuitenkin minä saan aina olla luonasi, sinä pidät kädestäni kiinni. Sinä johdatat minua tahtosi mukaan, ja viimein sinä nostat minut kunniaan. Taivaassa minulla on sinut, sinä olet ainoa turvani maan päällä. Vaikka ruumiini ja sieluni nääntyy, Jumala on kallioni, minun osani iankaikkisesti. Ps 73:23-26

9 Minkälaista on Jumalan tahdon mukainen elämä?
Mitä minä saan jos Jumalan tahto tapahtuu minun elämässä? Haluanko minä että Jumalan tahto tapahtuu minun elämässä?


Lataa ppt "Tapahtukoon sinun tahtosi"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google