Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ei vanhustenasumista minulle!! HUM! Myös ääni Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn. Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ei vanhustenasumista minulle!! HUM! Myös ääni Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn. Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn."— Esityksen transkriptio:

1

2 Ei vanhustenasumista minulle!! HUM! Myös ääni Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn. Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn. Illallisella huomasin vanhempi nainen istuvan yksin ruokasalin edustavimmassa osassa. Huomasin myös että koko henkilöstö, upseeristo, tarjoilijat jms, olivat kovin tuttavallisia häntä kohtaan. Kysyn tarjoilialtani kuka nainen oli ja vastaukseksi odotin että on risteilijän omistaja, mutta vastasi että nainen on ollut mukana neljällä viimeisellä risteilyllä, sekä meno- että paluumatkalla. Kysyn tarjoilialtani kuka nainen oli ja vastaukseksi odotin että on risteilijän omistaja, mutta vastasi että nainen on ollut mukana neljällä viimeisellä risteilyllä, sekä meno- että paluumatkalla. Illallisen jälkeen sain katseyhteys häneen ja menin hänen pöydälle tervehdysvisiitille. Rupattelimme ja sanoin: “Olen ymmärtänyt että olet tehnyt neljä perättäistä risteiyä”. Hän vastasi:”Kyllä, totta”. Illallisen jälkeen sain katseyhteys häneen ja menin hänen pöydälle tervehdysvisiitille. Rupattelimme ja sanoin: “Olen ymmärtänyt että olet tehnyt neljä perättäistä risteiyä”. Hän vastasi:”Kyllä, totta”.

3 Jatkoin:”Voitko kertoa miksi?” Hän vastasi: “On halvempi, ja selvästi parempi kuin vanhustenkodeissa”. Nyt minäkin olen päättänyt- ei vanhainkotia minullekaan. Kun itse tulen vanhaksi, astun loistoristeilijään. Vanhuksenhoito maksaa n. 100 € per vuorokausi, kun taas risteily eläkealennuksella n. 70 € ja sillä saat:

4 1. Syödä jopa 10 kertaa ruokaa päivässä ravintolassa jos jaksat syödä. Jos et jaksa hakeutua ravinolaan, on olemassa huonepalvelu, lisäksi tuovat aamiainen pedille päivittäin. 2. Risteilylaivalla on yleensä useampia uima-altaita, punttisaleja ilmaisilla saippualla ja pyyhkeillä, ja lisäksi ohjelmatarjonta joka ilta. 3. Sulla ilmainen hammastahna, saippua, partahöylä ja hiusshampoo. 4. Sinua palvellaan asiakkaanaa, ei potilaana, jos silloin tällöin annat henkilöstölle vaikkapa viitonen, niin he tekevät mitä tahansa auttakseen sinua. 5. Tapaat uusia ihmisiä joka 7 tai 14 päivän välein. 6. Onko TV rikki? Tarvtsetko vaihtaa lamppu tai saada uusi patja? Ei hätää! Henkilöstö hoitaa kaiken että viihtyisit!

5 7. Lakanan- ja pyyhevaihto joka päivä, et edes tarvitse pyytää. 9. Jos kaadut ja katkaiset käden tai jalan vanhustentalossa, sinut siirretään sairasosastolle. Jos sama tapahtuu risteilyaluksella, saat todennäköisesti asua hienommassa hytissä loppumatkalla. 10. Parasta koko jutussa on että saat tutustua Etelä-Amerikaan, Panaman kanavaan, Tahitiin, Australiaan, Uusi-Seelantiin, Aasiaan tai joku muun paikkaan. On risteilyvaihtoehtoja moneen kauniiseen paikkaan, joten älä yritä löytää minut vanhainkodissa vaan laivalla!!!

6 Jos kuolet matkalla, niin heitetään ruumin yli laidan, ei tule hautauskuluja.

7 Jos unelmoit yleellisestä vanhuudesta…

8 VANHUUSRISTEILE!!


Lataa ppt "Ei vanhustenasumista minulle!! HUM! Myös ääni Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn. Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google