Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

RUKOILEMME YHDESSÄ.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "RUKOILEMME YHDESSÄ."— Esityksen transkriptio:

1 RUKOILEMME YHDESSÄ

2 Pyhä kolmiyhteinen Jumala, Isä, Poika ja Pyhä Henki
Pyhä kolmiyhteinen Jumala, Isä, Poika ja Pyhä Henki. Seisomme tänään yhtenä kansana edessäsi. Kadumme sitä, ettemme ole rakastaneet sinua yli kaiken emmekä lähimmäisiämme niin kuin itseämme. Emme ole eläneet tahtosi mukaan. Sydämemme on kylmentynyt sinua kohtaan. Anna anteeksi suuret syntimme Jeesuksen ristin tähden. Rukoilemme siunausta isänmaallemme Suomelle, sen kaikille asukkaille ja seurakunnille. Kiitos vapaasta isänmaasta. Opeta meitä kristittyjä rakastamaan toisiamme ja paranna tämä maa. Kohtaa lapset ja nuoret, aikuiset ja vanhukset. Anna evankeliumin levitä kylästä kylään ja kaupungista kaupunkiin. Sytytä sydämemme rukoukseen Henkesi voimalla. Siunaa kaikkien kristittyjen yhteinen Rakas Rukous –teemavuosi. Kiitos, että yksikin rukous vaikuttaa. Tässä olen, Herra. Lähetä minut.

3 Pyhä kolmiyhteinen Jumala,
Isä, Poika ja Pyhä Henki. Seisomme tänään yhtenä kansana edessäsi. Kadumme sitä, ettemme ole rakastaneet sinua yli kaiken emmekä lähimmäisiämme niin kuin itseämme. Emme ole eläneet tahtosi mukaan. Sydämemme on kylmentynyt sinua kohtaan. Anna anteeksi suuret syntimme Jeesuksen ristin tähden.

4 Rukoilemme siunausta isänmaallemme Suomelle, sen kaikille asukkaille ja seurakunnille. Kiitos vapaasta isänmaasta. Opeta meitä kristittyjä rakastamaan toisiamme ja paranna tämä maa. Kohtaa lapset ja nuoret, aikuiset ja vanhukset. Anna evankeliumin levitä kylästä kylään ja kaupungista kaupunkiin.

5 Sytytä sydämemme rukoukseen
Henkesi voimalla. Siunaa kaikkien kristittyjen yhteinen Rakas Rukous –teemavuosi. Kiitos, että yksikin rukous vaikuttaa. Tässä olen, Herra. Lähetä minut.

6 Isä meidän, joka olet taivaissa.
Pyhitetty olkoon sinun nimesi. Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi, myös maan päällä niin kuin taivaassa. Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme. Ja anna meille meidän syntimme anteeksi, niin kuin mekin anteeksi annamme niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet. Äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan päästä meidät pahasta. Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Aamen.

7 Annamme itsemme, toisemme ja
Rakas Rukous –teemavuoden Jumalan käsiin.

8

9 Rukoilemme yksin ja ryhmissä


Lataa ppt "RUKOILEMME YHDESSÄ."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google