Tarvittaessa lisää tähän tietoa ilmoittautumisesta ja yhteystietosi

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Duodecimin ratkaisut terveyden ylläpitoon
Advertisements

Ammattiosaajan työkykypassi Esimerkki toteuttamisesta Kone- ja metalliala.
TavoiteToteutusesimerkkiMilloin suoritetaanSeuranta ja arviointi Tavoitteena on edistää liikunnan avulla terveellistä ja aktiivista elämäntapaa. Tavoitteena.
Firstbeat Hyvinvointianalyysi: Edut yrityksille. FIRSTBEAT Yli 15 vuoden kokemus sykkeeseen ja sykevaihteluun perustuvista menetelmistä Vahva tieteellinen.
Alkoholism i. Alkoholismi yleisesti Krooninen sairaus, jossa sairastunut kokee pakonomaista tarvetta juoda alkoholia. Ilmenee usein kohonneena toleranssina.
Omalle huipulle Turun Kisa-Veikot. Turun Kisa-Veikkojen linjaukset harrastetoimintaan ViVa - vihreä-valkoinen tie - koko elinkaaren mahdollisuus pysyä.
TEEMATAPAAMISET kotoutumisen tukena Paon pitkä varjo - yhdessä onnistumme Sosiaalialan asiantuntijapäivät Jyväskylä
3 Terveystottumusten tutkiminen. Tutkimusmenetelmien arviointi Validiteetti eli pätevyys – Onko mitattu sitä mitä pitikin – Voi tutkia vertaamalla menetelmää.
KUTSU HYVINVOINTIANALYYSIIN Tunnista hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät Hyvinvointianalyysi toteutetaan: pp.kk.vvvv Ilmoittaudu mukaan:
KEUDA 1 Keudan aikuisopisto Hyvinvointialat Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja Työpaikalla tapahtuvan oppimisen info.
Case-esimerkit Tutorleiri 2014 Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta.
HYVINVOINNIN PALVELUTARJOTIN Kuva: Esko Pääskylä Kotiin tilattavat palvelut kaiken ikäisille Hyvinvoinnin.
HYVINVOINTI = STRESSIN HALLINTA - LIIKUNTA TRAINER4YOU EDUCATION.
SENIORI/NAISTENSALI. NAISET/MIEHET YLI 75-VUOTIAAT.
Lisää teksti N = TYÖPAIKKASELVITYKSEN ESIKYSELY 2016 Sauvon kunta N = 91 Sähköpostikutsuihin N = 76 / 132 (58%)
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO ERPAKE  ERPAKE on yksi yliopiston sisäisistä.
Viestinnän tilanne kesä 2016
HYVINVOINTIANALYYSI: EDUT YRITYKSILLE
Asiakasosallisuuden edistäminen Kokemuksia pelillisestä kehittämisestä
Yrittäjä, sinä ja työntekijäsi olette yrityksesi tärkein voimavara!
Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen omiin arvoihin sitoutumalla
RYHMÄT SYKSY 2015 RENTOUTUSRYHMÄT Rentoutusryhmät järjestetään Kalevantien toimipisteessä syksyllä Ensimmäinen ryhmä pidetään ma 21.9., ja.
PALAUTEKYSELY Tämä palautekysely on suunniteltu pohjaksi jatkuvalle kehittymisellemme valmennusten tarjoajana. Sen tarkoitus on 1) auttaa meitä kehittämään.
”OHJAAJANA KEHITTYMINEN”
6.4 Liikunnan merkitykset
Harjoituksia II.
KUTSU HYVINVOINTIANALYYSIIN
KUTSU HYVINVOINTIANALYYSIIN
Ravinto ja liikunta Urheilijan tai terveysliikuntaa harrastavan ihmisen haaste ravinnossa on löytää ruokavalioon sopiva energian määrä.
Tekijät: Topias, Hilja ja Linda
Special target groups.
Opiskelijayhdistys toiminta
KUTSU HYVINVOINTIANALYYSIIN
Vapaaehtoisten ja vertaisten kouluttaminen A-kiltatoiminnassa
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto
Tarvittaessa lisää tähän tietoa ilmoittautumisesta ja yhteystietosi
Kokemuksia etävalmennuksesta
PSYYKKINEN HYVINVOINTI
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
Työkokous - palkkatuki ja sen vaikuttavuus
2C Metsätalouden veroilmoituksen täyttäminen verkkolomakkeella
VALMISTAUDU MEININKI-HENKILÖSTÖKYSELYYN työntekijä
KESKI- SUOMEN PELASTUSLAITOKSELLA VUONNA 2013 KÄYTÄNNÖN KOKEMUKSIA
8. SEKSUAALISUUDEN MONET MUODOT
Some-ohje Pirkanmaa2019-valmistelijoille
HYVINVOINTIANALYYSI ALKUINFO
Mikä tai mitä on Youtube?
Hyvinvointianalyysi palaute.
RT:n turvallisuusryhmä TES vaikutukset/ työturvallisuusasiat
X-breikki: LIIKKUVA AMIS SAKU ry.
Talvityhyt-seminaari turvallisuutta - terveyttä - työkykyä -
Hanna Laitinen Hyvinvointisuunnittelija Psykologian laitos / JY
RAI-välineiden arviointi Rovaniemen omaisten työryhmässä
OPH:n kansainvälistymispalvelut –osaston ohjelmia
Terveiset Yö-ryhmästä
PUUKAUPPA KOULUTUKSET
Taikapuhe Oy Riitta-Liisa Kanniainen
VÄHÄN LIIKKUVIEN AKTIVOINTI
MINÄ JA VASTUULLISET RUOKAVALINNAT
Ajanhallinta opiskelussa
HYVINVOINTIANALYYSI: EDUT YRITYKSILLE
LAPE-PÄHKINÄT vol Keino osallistua Pirkanmaan vanhemmuuden ja parisuhteen tuen palveluiden kehittämistyöhön - Tekstidia Dian voi valita.
Tarvittaessa lisää tähän tietoa ilmoittautumisesta ja yhteystietosi
Asiakasraatitoiminta Etevassa
Hyvinvointi- ja terveyserot -sivusto
Kutsu Firstbeat Hyvinvointianalyysiin
Istuma- ja näyttöpäätetyö
Ergonomia Seisomatyö.
TYÖHYVINVOINTI Työhyvinvointi  .
Firstbeat Hyvinvointianalyysi
Esityksen transkriptio:

Tarvittaessa lisää tähän tietoa ilmoittautumisesta ja yhteystietosi KUTSU HYVINVOINTIANALYYSIIN Tunnista hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät Firstbeat Hyvinvointianalyysi antaa henkilökohtaista tietoa kuormituksesta, palautumisesta ja liikunnasta. Neä, kuinka omilla valinnoillasi voit lisätä omaa hyvinvointiasi: Hallitse stressiä Palaudu paremmin Liiku oikein Hyvinvointianalyysiin on mahdollisuus osallistua: Tieto ajankohdasta Tarvittaessa lisää tähän tietoa ilmoittautumisesta ja yhteystietosi www.firstbeat.com/fi

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI Mitattu tieto auttaa tunnistamaan hyvinvointiin vaikuttavat tekijät Hallitse stressiä Tunnista keskeiset kuormitustekijäsi Palaudu paremmin Näe onko unesi palauttavaa ja laadukasta Liiku oikein Todenna liikuntasi vaikutukset Hyvinvointi syntyy työssä, levossa ja vapaa-ajalla.

HYVINVOINTIANALYYSI KÄYTÄNNÖSSÄ TULOKSET Näet hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät henkilökohtaiselta raportilta LÖYDÄ TASAPAINO Saat palautteen asiantuntijaltasi ja toimenpidesuositukset hyvinvointisi parantamiseksi MITTAUS Työssä, vapaa-ajalla ja unen aikana TOIMENPITEET 82% osallistujista onnistuu mielestään parantamaan stressinhallintaa, unenlaatua tai liikuntatottumuksiaan 1 2 3 4

ASIAKKAAMME KERTOVAT OIVALLUKSISTAAN ”Tämä voi olla monelle sellainen ”reality check”. Iloisena yllätyksenä sain näyttöä sille, että tapani selata puhelinta juuri ennen nukkumaanmenoa ei haittaa palautumistani.” – Mikko Oikkonen, johdon konsultti, Reaktor ”Alkoholi vaikutti minun uneeni jo parina annoksena. Se oli yllättävää, koska oma fiilis oli että nukuin hyvin.” - Timo Ritakallio, toimitusjohtaja, Ilmarinen ”Nyt tiedän että näillä rutiineilla jaksan viimeiset työvuodet.”  - Meeri Kaakinen, terveydenhuollon palvelupäällikkö ”Oli kiva todeta, että oma arkinen sauvakävely on tehokas ja hyväksi kunnolle.” - Paula Sihtola-Solatie, seniorikonsultti, HR4

KATSO VIDEOT HYVINVOINTIANALYYSISTA 1. Hyvinvointianalyysin esittely: https://www.youtube.com/watch?v=fkUz4yShV20 2. Hyvinvointianalyysi ja Bodyguard 2 –mittalaitteen käyttö: https://www.youtube.com/watch?v=CvzFJ_49ybM

FIRSTBEAT ON SUORITUSKYVYN JA HYVINVOINNIN EDELLÄKÄVIJÄ Huippu-urheilu Yli 500 huippujoukkuetta käyttää Firstbeatia voittaakseen maailman kilpailluimmilla areenoilla Kuluttajatuotteet Firstbeatin analytiikkaa yli 60 kuluttajatuotteessa mm. sykemittarit ja älykellot. Työ ja hyvinvointi Firstbeat on edelläkävijä hyvinvoinnin mittauksissa. Hyvinvointianalyysi on tehty jo yli 150,000 työntekijälle.

Firstbeat Technologies Oy, Yliopistonkatu 28 A, 2 Firstbeat Technologies Oy, Yliopistonkatu 28 A, 2.Kerros, 40100 Jyväskylä puh. +358 207631 660, info@firstbeat.fi www.firstbeat.com/fi #firstbeat Firstbeat Technologies Firstbeat Technologies Ltd @FirstbeatInfo @firstbeat_technologies