Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Olet todella väsynyt ja turhautunut……
Advertisements

Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Pieniä hetkiä.
Tervetuloa Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän perhevalmennussivuille! Näiltä sivuilta löydät tietoa liittyen sairaalaan lähtöön, synnytykseen, imetykseen.
Kelan kuntoutusraha - toimeentuloturva kuntoutuksen aikana Anne Flak suunnittelija.
4. TERVEYDENHUOLTO SUOMESSA TERVEYSTIETO 7. Terveys eri puolilla maailmaa  Mitä terveyteen liittyviä ongelmia eri puolilla maailmaa on?  Millainen on.
 Rytmihäiriö on tila, jossa sydän lyö epätarkoituksenmukaisesti joko kiihtyvästi tai hidastuvasti, tai muuten epätasaisesti.  Rytmihäiriö syntyy, kun.
Miehen haavat Gordon Dalby – The healing of the masculine soul.
HENKISEN KRIISIN SYITÄ *Työn menettäminen *Rakkaan henkilön kuolema *Raiskatuksi tuleminen (usein uhrille ”henkinen kuolema”) *Avioero *Oma vahingoittuminen.
UNIHÄIRIÖT. Yleistä Kun uneen liittyvät vaikeudet kestävät viikkoja tai kuukausia, voidaan puhua unihäiriöistä Syynä voi olla esim. huolet, ahdistus ja.
Kesätyöt Tehtäviä. Luokkagallup Kuinka moni on ollut kesätöissä? Kuinka moni on ollut useammassa kuin yhdessä kesätyössä? Kuinka moni on hakenut kesätöihin?
Itsensä johtaminen. Mitä on itsensä johtaminen? Itsensä johtaminen Oman mielen johtamista” Helena Åhlman (2003), tekniikan tohtori ”Ajatusten, tunteiden.
Adoption Adoptio. 1.Kun kuulet sanan adoptio, mitä tulee ensimmäiseksi mieleen 2. Mitä kokemuksia sinulla on ollut adoptiosta, henkilökoht, suvussa,
Syyllisyys ja häpeä. Askel 5 syyllisyys ja häpeä Tavoitteet: Ymmärtää syyllisyys ja häpeä ja niiden välinen ero Tutkia kuinka vastaamme näihin tunteisiin.
Case-esimerkit Tutorleiri 2014 Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta.
RADIOTOIMITTAJA.
Tervetuloa koulutukseen!. Ohjelma Kuulumiskierros Toimintaa Itsensä virittäminen ennen ryhmätilannetta Kotitehtävän läpikäynti Tulevaisuustyöskentely.
Onko tulevaisuus ennusteissa? Kommenttipuheenvuoro Tutkimusjohtaja Olavi Rantalan puheenvuoroon Jalo Paananen.
TE3 SAIRAUSVAKUUTUS SUOMESSA Hurtig TEHTÄVIÄ TERVEYDENHUOLTOPALVELUJEN KÄYTÖSTÄ 1. Erkki loukkaa polvensa koulun liikuntatunnilla. Opettajan.
Opetusteknologia. Kysymykset Voisitko kertoa työstäsi? Kytöharju työskentelee Tampereen yliopiston tietohallinnossa. Onko työsi mielestäsi mielenkiintoista?
Mitä turvataidot ovat? Taitoa pitää huolta itsestä ja omasta turvallisuudesta. Taitoa toimia itseä suojelevalla tavalla uhkaavissa tilanteissa. TURVATAIDOT,
Askeleet kohti täysipainoista luovuutta
Neuvottelu ja asioiden pilkkomisen taito
Miten Aloittaa Valokuvaus Liiketoimintaa
Mikä ihmeen oppisopimus?
Traktorin renkaan vaihto
TYTTÖJEN OIKEUKSIEN PÄIVÄ
Tupakan uho ja tuho    .
Harjoituksia II.
Psykologian 2. kurssi ”Miten minusta tuli minä?”
Tekijät: Topias, Hilja ja Linda
Ruokatrendit.
SEPELVALTIMOTAUTI ..
Tatu Punkari Tatupkuitu.fi
MIELENTERVEYDEN HÄIRIÖT
Vanhuksen saattohoito
Pelastussuunnitelman opetusmateriaali oppilaille
Lukio.
Henkilöstön koulutus Kirjoita aihe tähän.
Kevään 2018 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
RAAMATUN PUNAINEN LANKA
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
Ready, steady. FLY FURTHER. Kansainvälisyys on taitolaji katja
2C Metsätalouden veroilmoituksen täyttäminen verkkolomakkeella
KVTES:n jaksotyöaikauudistus
8. SEKSUAALISUUDEN MONET MUODOT
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
X-breikki: LIIKKUVA AMIS SAKU ry.
SPPL Arvotyöpaja Kuopio
Olet todella väsynyt ja turhautunut……
Ehdotuksia vuosisuunnitteluun
Ystävänpäivän kampanja 2019 Info vapaaehtoisille
Taikapuhe Oy Riitta-Liisa Kanniainen
[Hankkeen nimi] [Tutkijan nimi]
DIFFUUSIOKAPASI-TEETTI (DL, Pt-DcoSB1) A. Savolainen 2013
Älvsbyn kunnan omaistukeen!
3.lk vanhempainilta.
Ajanhallinta opiskelussa
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
Kysymykset eivät ole kovin vaikeita, joten älä huijaa!.
OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI!
Asterin viittausmuodot Melindassa
Taakan kuljettaminen Trukilla kuljetettiin kahta laatikkoa päällekkäin - toinen laatikko haarukoilla, toinen tukivarsilla. Kuljettaja oli 56-vuotias.
Ikäihminen ja perhe muutoksessa Viides tapaaminen
Ergonomia Seisomatyö.
Suomen verotus selkokielellä
Kulttuurishokki ja henkilökohtainen hyvinvointi
Suomi.fi-viestien käyttöönotto
Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan,
Yläkouluikäisten tyttöjen. vapaa-ajan fyysinen aktiivisuus
Esityksen transkriptio:

Oletetaan, että kello on 17.15 Olet oikein väsynyt ja turhautunut… ja sinä ajat kotiin ( yksin tietysti) harvinaisen raskaan työpäivän jälkeen Olet oikein väsynyt ja turhautunut…

OLET HYVIN STRESSAANTUNUT JA KIIHTYNYT.... Yht’äkkiä tunnet kovaa kipua rinnassasi. Kipu alkaa säteillä käsiisi ja ylös leukaasi. Olet vähemmän kuin penikulman päässä siitä sairaalasta, joka on lähimpänä kotiasi. Valitettavasti et tiedä, tuletko selviämään niin pitkästä ajosta.

MITÄ SINÄ TEET ? SINÄ OLET KÄYNYT HENGENPELASTUSKURSSIN, MUTTA KUKAAN EI OPETTANUT SINULLE, MITEN VOIT PELASTAA OMAN HENKESI !!!

KUINKA SELVIÄÄ SYDÄNKOHTAUKSESTA, KUN ON YKSIN ? KOSKA MONET OVAT SAADESSAAN SYDÄNKOHTAUKSEN YKSIN JA ILMAN APUA, ON HENKILÖLLÄ, JONKA SYDÄN LYÖ VIRHEELLISESTI JA ALKAA TUNTEA ITSENSÄ HUUMAANTUNEEKSI, VAIN n. 10 SEKUNTIA AIKAA ENNENKUIN HÄN MENETTÄÄ TAJUNTANSA. MITÄ TEHDÄÄN ??

ÄLÄ SAA PANIIKKIA, VAAN ALA YSKIÄ TOISTUVIA KERTOJA JA OIKEIN KOVASTI. VASTAUS ÄLÄ SAA PANIIKKIA, VAAN ALA YSKIÄ TOISTUVIA KERTOJA JA OIKEIN KOVASTI. SYVÄ HENGENVETO ON OTETTAVA ENNEN JOKAISTA YSKÄISYÄ. RYKÄISYN TÄYTYY OLLA SYVÄ JA NIIN PITKÄ KUIN MAHDOLLISTA, SAMALLA TAVALLA KUIN SILLOIN, KUIN SILLOIN, KUN YRITETÄÄN SAADA LIMAA KEUHKOISTA. HENGENVETO JA YSKÄISY ON TOISTETTAVA KOKO AJAN NOIN JOKA TOINEN SEKUNTI ILMAN KESKEYTYSTÄ, KUNNES APU SAAPUU, TAI KUNNES SYDÄN TUNTUU LYÖVÄN NORMAALISTI JÄLLEEN.

TÄLLÄ TAVALLA VOI SYDÄNKOHTAUKSEN UHRI PÄÄSTÄ SAIRAALAAN. SYVÄT HENGENVEDOT VIEVÄT HAPPEA ALAS KEUHKOIHIN JA YSKIMISLIIKKEET PUSERTAA SYDÄNTÄ JA PITÄÄ VEREN KIERTÄMÄSSÄ. PURISTAVA PAINE SYDÄMESSÄ AUTTAA SYDÄNTÄ SAAMAAN TAKAISIN NORMAALIN RYTMIN. TÄLLÄ TAVALLA VOI SYDÄNKOHTAUKSEN UHRI PÄÄSTÄ SAIRAALAAN. ARTIKKELI JULKAISTU LEHDEN Journal of General Hospital Rochester NUMEROSSA 240

KERRO TÄSTÄ NIIN MONELLE IHMISELLE KUIN MAHDOLLISTA. SE VOI PELASTAA HEIDÄN ELÄMÄNSÄ !!! ÄLÄ KOSKAAN USKO, ETTET OLE VAARASSA SAADA SYDÄNKOHTAUSTA, KOSKA OLET ALLE 30. NYKYÄÄN, MEIDÄN ELÄMÄNTAPOJEMME MUUTOSTEN TAKIA TAPAHTUU SYDÄNKOHTAUKSIA KAIKENIKÄISILLE IHMISILLE. OLE YSTÄVÄ JA LÄHETÄ TÄMÄ ARTIKKELI NIIN MONELLE YSTÄVÄLLE KUIN MAHDOLLISTA !!