Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Opetusteknologia. Kysymykset Voisitko kertoa työstäsi? Kytöharju työskentelee Tampereen yliopiston tietohallinnossa. Onko työsi mielestäsi mielenkiintoista?

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Opetusteknologia. Kysymykset Voisitko kertoa työstäsi? Kytöharju työskentelee Tampereen yliopiston tietohallinnossa. Onko työsi mielestäsi mielenkiintoista?"— Esityksen transkriptio:

1 Opetusteknologia

2 Kysymykset Voisitko kertoa työstäsi? Kytöharju työskentelee Tampereen yliopiston tietohallinnossa. Onko työsi mielestäsi mielenkiintoista? Kytöharjun mielestä se on kiinnostavaa, koska jokainen päivä on erilainen työssään. Kuinka pitkä työaikasi on? 7h,15min Kuinka paljon vietät aikaa tietokoneella? Aika paljon, sekä työpaikalla ja kotona vapaa-ajalla. Mitä meidän kannattaisi opetella tietotekniikassa? Tietojärjestelmien ylläpito ja suunnittelu ja ohjelmointikieli.

3 Taustatiedot Haastattelimme Tampereen yliopiston tietohallinnossa työskentelevää Pasi Kytöharjua. Hän osallistuu yleensä tietojärjestelmä hankkeisiin ja tarvittaessa myös koulutuksiin. Hän on koulutukseltaan humanistisen puolen maisteri.

4 Kommentit Tietoa löytyi aika paljon ja keskeisimmät asiat oli siellä. Tuo kolmas kysymys ei ole niin oleellinen mutta muut kysymykset on hyviä.

5 haastattelu Pasi kytöharjun haastattelu

6 Itse arviointi Hyvää työssämme oli: –Työnjako –Työhenki Huonoa työssämme oli: –Oma-aloitteisuus –tiedonhaku


Lataa ppt "Opetusteknologia. Kysymykset Voisitko kertoa työstäsi? Kytöharju työskentelee Tampereen yliopiston tietohallinnossa. Onko työsi mielestäsi mielenkiintoista?"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google