Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Suomi.fi-viestien käyttöönotto

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Suomi.fi-viestien käyttöönotto"— Esityksen transkriptio:

1 Suomi.fi-viestien käyttöönotto
Viestintäsuunnitelmapohja palvelua käyttöönottaville organisaatioille Huom! Viestintäsuunnitelman pohjaa ja sen toimenpidelistaa saa vapaasti muokata ja täydentää oman organisaation tarpeisiin soveltuvaksi. Kaikki linkitetyt tukimateriaalit ovat vapaasti organisaatioiden hyödynnettävissä. Viestinnän ja markkinoinnin tukimateriaalit on koottu osoitteeseen:

2 Tee viestintäyhteistyötä Väestörekisterikeskuksen kanssa!
Yhdessä saamme enemmän aikaan! Tehdään siis yhdessä: yhteinen tiedote käyttöönottohetkellä yhteisiä markkinointitoimia Esim. tv- ja radiomainokset, lehti-ilmoitukset, sosiaalisen median mainokset, sisältöartikkelit mediaan organisaationne käyttöönotosta case-artikkeli: miten hyödyimme Suomi.fi-viestien käyttöönotosta (Väestörekisterikeskus haastattelee organisaationne edustajia) Ota yhteyttä:

3 Ennen käyttöönottoa Toimenpide Tavoite
Käytettävissä olevat tukimateriaalit sisäinen tiedote: ”Otamme käyttöön Suomi.fi-viestit, mikä muuttuu?” Oma henkilöstö tietää, mikä on Suomi.fi-viestit, milloin se otetaan käyttöön, mitä sen kautta lähetetään asiakkaille ja mikä muuttuu omissa toimintaprosesseissa palvelun käyttöönoton myötä. Faktaboksit: lyhyet esittelyt eri Suomi.fi-palveluista Valmiit artikkelit: Mikä on Suomi.fi ja mitä sieltä löytyy? oman henkilöstön koulutus Suomi.fi-viestien käyttöön Oma henkilöstö osaa käyttää Suomi.fi-viestejä ja tietää, mikä muuttuu omissa toimintaprosesseissa palvelun käyttöönoton myötä Opasta, kuinka oma henkilöstö kertoo asiakkaalle Suomi.fi-viesteistä flyer, käyttöohjevideot Oma henkilöstö osaa kertoa, mitä kansalainen saa organisaatiolta Suomi.fi-viesteihin ja osaa kertoa palvelusta ja opastaa kansalaista sen käyttöönotossa. Esitteet: Suomi.fi-viestit – esite suomeksi (pdf) Suomi.fi-meddelanden - brochyr på svenska (pdf) Suomi.fi Messages - brochure in English (pdf) Opasvideot: Infograafi: Suomi.fi-viestien käyttönottoprosessi kansalaiselle: infograafi suomeksi, infograafi ruotsiksi, infograafi englanniksi tilaa organisaatiosi käyttöön Suomi.fi-viestit -flyereitä Kansalaisille on tarjolla tietoa Suomi.fi-viesteistä Tilaukset ja tilausohjeet:

4 Käyttöönottohetkellä 1/2
Toimenpide Tavoite Käytettävissä olevat tukimateriaalit Lisää organisaation verkkosivujen etusivulle Suomi-fi-viestien banneri ja linkitä bannerista sivulle, jolla on tietoa, mitä organisaatio lähettää Suomi.fi-viesteihin sekä linkki osoitteeseen jossa kansalainen voi ottaa palvelun käyttöönsä Kansalainen tietää, että organisaation postit voi saada sähköisesti Suomi.fi-viesteihin. Verkkobannerit: Suomi.fi-viestit-banneri, koko 140x350 px (jpg-tiedosto) Suomi.fi-viestit-banneri, koko 140x350 px (psd-tiedosto) Suomi.fi-viestit-banneri, koko 300x300 px (jpg-tiedosto) Suomi.fi-viestit-banneri, koko 300x300 px (psd-tiedosto) Suomi.fi-viestit-banneri, koko 728x90 pxpx (jpg-tiedosto) Suomi.fi-viestit-banneri, koko 728x90 pxpx (psd-tiedosto) Faktaboksista tietoa verkkosivuille: lyhyet esittelyt eri Suomi.fi-palveluista Valmiit artikkelit: Mikä on Suomi.fi ja mitä sieltä löytyy? Laita asiakaspalvelutiloihin materiaalit esille: esitteet, juliste, infoscreen-materiaali Esitteet: Suomi.fi-viestit – esite suomeksi (pdf) Suomi.fi-meddelanden - brochyr på svenska (pdf) Suomi.fi Messages - brochure in English (pdf) Juliste: Suomi.fi-juliste organisaatioiden käyttöön Varmista, että asiakaspalvelun henkilöstö osaa kertoa, että postin saa nyt Suomi.fi-viesteihin ja että henkilöstö osaa opastaa käyttöönotossa Oma henkilöstö osaa kertoa, mitä kansalainen saa organisaatiolta Suomi.fi-viesteihin ja osaa kertoa palvelusta ja opastaa kansalaista sen käyttöönotossa. Opasvideot: Infograafi: Suomi.fi-viestien käyttönottoprosessi kansalaiselle: infograafi suomeksi, infograafi ruotsiksi, infograafi englanniksi

5 Käyttöönottohetkellä 2/2
Toimenpide Tavoite Käytettävissä olevat tukimateriaalit julkaise tiedote ja lähetä paikallismedian toimituksiin (joko toimituksen yleiseen sähköpostiosoitteeseen tai toimituspäällikölle) Paikallismedia uutisoi, että organisaationne postit saa nyt sähköisesti Suomi.fi-viesteihin Tiedotepohja: "Nyt voit vastaanottaa päätöksemme ja tiedoksiantomme sähköisesti Suomi.fi-viesteihin" julkaise tiedote oman organisaation verkkosivuilla Kansalainen tietää, että organisaation postit voi saada sähköisesti Suomi.fi-viesteihin. Julkaise käyttämissänne some-kanavissa tieto, että postinne saa nyt sähköisesti ja linkitä julkaisusta verkkosivujenne tiedotteeseen. Some-bannerit: Soita paikallismedian toimitukseen (toimituspäällikölle) ja kerro, että nyt kansalaiset voivat vastaanottaa viestinne sähköisesti

6 Käyttöönoton jälkeen Toimenpide Tavoite
Käytettävissä olevat tukimateriaalit varmista, että asiakaspalvelijat muistavat pitää Suomi.fi-viestejä esillä asiakaspalvelutilanteissa Asiakaspalvelijat kertovat Suomi.fi-viesteistä, tarjoavat esitettä, opastavat käyttöön. Kansalainen tuntee Suomi.fi-viestit ja ottaa sen käyttöön. Esitteet: Suomi.fi-viestit – esite suomeksi (pdf) Suomi.fi-meddelanden - brochyr på svenska (pdf) Suomi.fi Messages - brochure in English (pdf) Opasvideot: pidä verkkobannerit organisaationne verkkosivuilla Kansalainen tietää, että organisaation postit voi saada sähköisesti Suomi.fi-viesteihin ja ottaa palvelun käyttöönsä. Verkkobannerit: Suomi.fi-viestit-banneri, koko 140x350 px (jpg-tiedosto) Suomi.fi-viestit-banneri, koko 140x350 px (psd-tiedosto) Suomi.fi-viestit-banneri, koko 300x300 px (jpg-tiedosto) Suomi.fi-viestit-banneri, koko 300x300 px (psd-tiedosto) Suomi.fi-viestit-banneri, koko 728x90 pxpx (jpg-tiedosto) Suomi.fi-viestit-banneri, koko 728x90 pxpx (psd-tiedosto) julkaise sosiaalisen median kanavissanne säännöllisesti muistutus että organisaationne lähettämät viestit saa nyt myös sähköisesti Suomi.fi-viesteihin Some-bannerit: Kerro paikallismedian toimittajalle, millaisia hyötyjä organisaationne on saanut Suomi.fi-viestien käytöllä ja mitä hyötyä palvelusta on kansalaisille.


Lataa ppt "Suomi.fi-viestien käyttöönotto"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google