Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

RADIOTOIMITTAJA.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "RADIOTOIMITTAJA."— Esityksen transkriptio:

1 RADIOTOIMITTAJA

2 Haastattelimme radiotoimittajaa nimeltä Petteri Löppönen ja pyrimme saamaan häneltä monipuolista tietoa liittyen radiotoimittajan työhön. Tehtävämme oli saada selville ammatin hyvät ja huonot puolet sekä minkälaista tämä työ on.

3 RADIOTOIMITTAJA Journalisti (toimittaja tai lehtimies) kerää ja levittää tietoa tämän hetkisistä tapahtumista, ihmisista , trendeista ja puheenaiheista. Radiotoimittaja tarvitsee työssään nettiä ja radiota jolla hän välittää uutisensa.

4 HAASTATTELU Meidän miettimämme kysymykset:
Mikä uutinen on jäänyt sinulle erityisesti mieleen? Mitä radiotoimittajan työ vaatii? Kuinka haastava tämä työ on? Kuinka kauan tähän työhön kouluttaudutaan? Onko työ mielenkiintoista?

5 KOOSTE HAASTATTELUSTA
Tehtävämme oli haastatella radiotoimittajaa ja ottaa selvää minkä laista työ on ja mitkä ovat sen parhaat tai huonoimmat puolet. Kysyimme seuraavia kysymyksiä: Mikä uutinen on jäänyt sinulle erityisesti mieleen? -Japanin tsunami Mitä radiotoimittajan työ vaatii? -Se vaatii esiintymis halua, ja lähdekriittisyyttä ettei usko kaikkea mitä sanotaan. Kuinka kauan tähän työhön kouluttaudutaan? -Se riippuu, keskimäärin 5 vuotta. Onko työ mielenkiintoista? -Onhan se, mutta se on samalla stressaavaa, koska se on kolmivuoro työtä ja siinä menee yörytmit sekaisin. Katso video !

6 VIIMEISET KYSYMYKSET Johtopäätös: Kannattaisi opetella ohjelmointikieltä, nettiä, äänenkäsittelyä, kuvankäsittelyä, Viimeiset kysymykset.

7 Itsearviointi ryhmästä
Ryhmässä työskentely oli hankalaa, koska työnjako ei sujunut. Mutta saimme lopulta työt jaettua ja kaikki rupesivat hommiin. Matkalla tuli vähän erimielisyyksiä, mutta saimme selvitettyä ne. Ryhmätyö sujui kokonaisuudessaan hyvin ja kaikki olivat tyytyväisiä lopputulokseen. Tekijät: Antti Valtteri Miikka Waltteri


Lataa ppt "RADIOTOIMITTAJA."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google