Kissa Onni Salminen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Mikä on kysymys? ___________? - Hän on Mikko. ___________? - Me puhumme saksaa. ___________? - He asuvat Espoossa. ___________? - Minä olen kotoisin Italiasta.
Advertisements

Kunnon joulukortti.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
”Jos siull suu käyp, mut elleet ja ilmmeet o ko puupökkelöl, ni otaha sie tuo…” ”Tai jos siul o suu ko viivaloine, etkä sie tiiä mitä haastaa, ni ota ihmees.
HRD-Kunto – tuotteen markkinointi -markkinoinnin kohderyhmät -myyntimenetelmät -myynnin välineet.
Riippuvuudet Yhteiskunnalliset vaikutukset ja hoitomuodot Nikke Laaksonen ja Sakke Palokangas.
Case-esimerkit Tutorleiri 2014 Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta.
Matematiikkaa 3 a Kertausjakso – Laskuja MATEMATIIKKAA 3A, KERTAUSJAKSO LASKUJA © VARGA–NEMÉNYI RY 2016.
Kääpiösnautseri. Ominaisuudet Kääpiösnautserit ovat lähtöisin saksasta Suomessa kääpiösnautsereita on lähes Sen säkäkorkeus on n. 30 – 35cm ja.
Duunari-hanke Arkiohjaajan työn arviointi. Hankkeessa mukanaolo hanke alkoi kohdaltani ja loppui täysipainoisemmin arkiohjaajan työ.
Allergia ja Astma. Astman hoito Astmaa hoidetaan lääkkeillä, jotka otetaan yleensä sisäänhengittämällä niitä keuhkoputkien limakalvolle, mutta sitä voidaan.
POSIT. PASSIIVI, PREESENS
Uutisia ranteessa – mitä, missä ja milloin?
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Yhdessä mukana – projekti Setlementtiliitto Satu Lintunen
Lääkeaine Kemia.
Kultakuume Mikko ja Vili.
Bridgekurssi BK-Slam ª©¨§
Yleistajuisemman artikkelin kirjoittaminen
Mielenterveyden häiriö
PALAUTEKYSELY Tämä palautekysely on suunniteltu pohjaksi jatkuvalle kehittymisellemme valmennusten tarjoajana. Sen tarkoitus on 1) auttaa meitä kehittämään.
Trukilla työskentely rakennustyömaalla
Koalat Tehnyt: Mette.
Käyttötapoja Puheen tai kirjoituksen lainaukset
Unikauhukohtaus (night terror)
Salibandy Niko Malm.
Keisari kannustaa uudistuksiin
HISTORIAN *.
Ryhmä h07 Töölö, sanni heinzmann
Bird bird bird bird bird bird bird bird bird
Elinan kokemukset ja oppimiset Taitava Viestijä –kurssilla
Mangan historiaa.
MIELENTERVEYDEN HÄIRIÖT
Selkokieli sisällöltään, sanastoltaan ja rakenteeltaan yleiskieltä helpommin luettavaa ja ymmärrettävää kieltä henkilöille, joilla on vaikeuksia lukemisessa tai.
Auta konfliktialueiden naisia saamaan äänensä kuuluviin.
Egyptin arkielämää.
Pariisin terrori-iskut
Lääkeaineet Aspiriini oli ensimmäinen laboratoriossa valmistettu lääke. Asetyylisalisyylihappo eli aspiriini on maailman tunnetuin särkylääke, ja sen on.
Kilpailijat Joona ja Tomi 14SASA02.
Äidinkielen yo-koetyyppi keväästä 2007 alkaen: oma tekstilajinsa
Yhdyssanojen oikeinkirjoitusta
Suomalaiset taidemaalarit
Republikanismi Toiselta nimeltään "Tasavaltaisuus"
Euroopan eläimet Anttu ja roni.
Piirtäminen harrastuksena
Kieltoa ilmaisevat inte ei aldrig ei koskaan knapp(as)t tuskin
Eläinkokeet sekä eläinten hoito ja käyttö ravintona
Luku 7 Oikeusetiikka.
Pestovnikov Danil, 9.luokka Koulu №17
Sosiaalinen kehitys Tarja Rauste
1 Uskomukset On vaikea tietää varmasti
Pöytätennis.
Kuntoutuksen kuumat perunat
KEIMOLA GOLF RY Jäseniä Seniorinaisia 439, seniorimiehiä 595 eli 1034 senioria joulukuussa Marketta Haapiainen-Junnila, Keimola Golf.
PDPP-työpaja Mitä tehdään?.
Auktoriteettirakenne
Olet todella väsynyt ja turhautunut……
Tule mukaan muuttamaan Suomea!
Portugali 5 asiaa -Valtavat hiekkarannat -Lämmin ilmasto
Mikä Paltamo-mallissa kannustaa – ja mikä ei?
klo , Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, sali 313
Lähtökepit jokkis Timo Palmen, Säkylän Ua sähköposti lajipäällikölle ja lajiryhmälle Pyytäisin että ottaisitte käsittelyyn ja mahdollistettaisiin.
Tuokio possujen elämästä Ilmajoen Kampuksen sikalassa
Eläinsatu ”Muurahainen”
TERVEYSTIETO 8 5. Ystävyydestä voimaa.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Antiikin Kreikan ja Rooman kuvanveisto ja maalaustaide -tiivistelmä
8. Periytyminen.
Esityksen transkriptio:

Kissa Onni Salminen

Valitsin kissan esityksen aiheeksi sillä meillä on kissanpentu ja kissat ovat muutenkin suosikki lemmikkieläimiäni.

Kissan oletetaan kesyyntyneen noin 4000 vuotta sitten Egyptissä Kissan oletetaan kesyyntyneen noin 4000 vuotta sitten Egyptissä. Egyptissä kissaa kutsuttiin nimellä ”mau”.

Kauan sitten musta kissa yhdistettiin magiaan Kauan sitten musta kissa yhdistettiin magiaan. Kissojen kuullen ei saanut puhua kestään pahaa sillä sen pelättiin kertovan ilkeistä puheista henkilölle jota asia koski.

Silloin kun postikortit 1870-luvulla tulivat tuli kissoista postikorttien suosituin aihe. Kissa korteista tuli niin suosittuja, että monet taidemaalarit erikoistuivat kissojen maalaamiseen.

Egyptissä kissoja palvottiin ja niitä yhdistettiin moniin eri jumaliin Egyptissä kissoja palvottiin ja niitä yhdistettiin moniin eri jumaliin. Kissaa pidetään puhtautta vaalivana eläimenä.

Kissavideot ovat erittäin suosittuja ja kenties ne ovat juuri sen takia niin suosittuja, että kissa liikkeitä ei voi koskaan arvata ja sitä ei voi käskyttää vaan se on omantiensä kulkia. Kissat kaipaavat kyllä myös paljon hoitoa ja silottelua. https://www.youtube.com/watch?v=fkqUG9JHluk

Meillä on tällä hetkellä kissanpentu jonka nimi on Vanilja Meillä on tällä hetkellä kissanpentu jonka nimi on Vanilja. Meillä on ollut myös toinen kissa jonka nimi oli Viiru. Viiru kuoli 2016 keväällä. Viiru Vanilja

Vanilja tuttavallisemmin ”Vantsu” on hyvin touhukas kissa Vanilja tuttavallisemmin ”Vantsu” on hyvin touhukas kissa. Vanilja on noin 5 kuukautta vanha. Joskus se kiipeilee ryijyssä ja, kun se juoksee niin yleensä matot menevät ihan miten sattuu.

Vaniljalla on hieno ”haippuhäntä” ja korvat joista tulee pitkät ohuet karvat Vanilja on pieni tyttö kisu joka on haettu Kangasaholta 12 viikon ikäisenä. Vanilja on maatiaiskissa joka on luonteeltaan hyvin utelias ja seurallinen tosin ei se vielä paljoa sylissä pysy, kun sillä tuntuu olevan melkein aina vauhti päällä.

Lähteet: http://cutecats.candra.info/history-of-cats.htm http://hyl.edu.hel.fi/~petri/petri/oppilastyot2006/9at1/tuuli/kotisivut/historia.html http://www.boredpanda.com/big-cute-eyes-cat-black-scottish-fold-gimo-1room1cat/ http://favim.com/image/1302135/ http://areena.yle.fi/1-3508668 http://thenewstalkers.com/community/discussion/3218/old-time-cat-postcards-the-family-life-of-cats-1890s-1950s http://fatcatart.com/2016/08/scream-munch/?lang=en http://www.allcitygroom.fi/?s=Hinnasto https://fi.pinterest.com/pin/368661919471054295/ https://twitter.com/realgrumpycat