Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Duunari-hanke Arkiohjaajan työn arviointi. Hankkeessa mukanaolo hanke alkoi kohdaltani ja loppui täysipainoisemmin arkiohjaajan työ.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Duunari-hanke Arkiohjaajan työn arviointi. Hankkeessa mukanaolo hanke alkoi kohdaltani ja loppui täysipainoisemmin arkiohjaajan työ."— Esityksen transkriptio:

1 Duunari-hanke Arkiohjaajan työn arviointi

2 Hankkeessa mukanaolo hanke alkoi kohdaltani 3.2.2014 ja loppui 28.5.2014 täysipainoisemmin arkiohjaajan työ alkoi 18.3.2014 tein arkiohjaajan työtä opetustyöni ohella

3 Opiskelijoiden sukupuoli

4 Ikähaarukka 15-24 vuotta

5 Opiskelijoiden koulutusala

6 Opiskelijoiden ohjauskertojen määrä

7 Opiskelijoiden vuosikurssi

8 Opiskelijoiden yhteenlaskettu ohjauskertojen tuntimäärä 39 tuntia (140 tuntia yhteensä)

9 Tulokset kahdeksassa tapauksessa arkiohjaajan palveluita on tarvittu välillisesti koulunkäynnin keskeyttämisen ehkäisyssä Kukaan edellisistä ei lopettanut koulua kesken, yksi siirtyi työelämään muut kuusi tarvitsivat palveluja, jotka eivät suoranaisesti liittyneet koulun keskeyttämiseen

10 Mitä keskeyttämisuhan alla oleville kävi? Yksi siirtyi aikuispuolelle Yhdelle räätälöitiin työssäoppimispaikka Kaksi jatkoi koulua tukitoimenpitein kahdelle räätälöitiin tuettu työssäoppimispaikka Yksi siirtyi työelämään Yksi keskeytti koulun määräajaksi

11 Mitä kohderyhmä on kokenut saaneensa arkiohjaajan palvelusta? Hyvä apu. On selkeyttänyt, tietää paremmin mitä pitää tehdä. Tsempannut kun on ollut paskana. Voi nousta, puhua järkevästi. Tarttuu toimeen, auttaa jaksamaan. Ihan OK. Voi väittää että kätevää, helpottaa sitä joka on muuttanut. Ei voi pahaksi sanoa. Juuri muuttaneelle hyvä. Fixu käsitys, että jelpataan ja selvitään asiaa, halu auttaa.

12 Minkälaista ohjausta opiskelijat kokevat tarvitsevansa? Monet tarvii apua ihan arjen jutuissa, ei pelkästää koulunkäynnissä. Itselleen oli vaikeaa opintoetujen jutuissa. Ongelma miksi ei kouluun pääse, soitellaan perään, auttaa. Ei osaa sanoa. Liikkumismahdollisuus helpottuu. Mitä tulevalta odottaa, mitä itse tehdä niiku oman asia eteenpäinviemiseksi.

13 Mikä on paras tapa tavoittaa ohjauspalvelu? Kasvotusten. Puhelimitse paras tavoittaa, ei toimiva verkko. Puhelimitse. Ei sähköposti, mutta puhelimitse, tekstiviesti. Toisen avustuksella, ulkopuolinen taho jelppaa.

14 Mikä on paras tapa saada ohjausta? Kaikki käy. Kasvokkain saatu apu. Paha sanoa mitään. Tilannekohtainen, riippuu henkilöstä, kasvotusten. Puhelimen välityksellä, koska epäsäännöllinen työajat, mie ajan nyt rekkaa.


Lataa ppt "Duunari-hanke Arkiohjaajan työn arviointi. Hankkeessa mukanaolo hanke alkoi kohdaltani ja loppui täysipainoisemmin arkiohjaajan työ."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google