Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Eläinkokeet sekä eläinten hoito ja käyttö ravintona

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Eläinkokeet sekä eläinten hoito ja käyttö ravintona"— Esityksen transkriptio:

1 Eläinkokeet sekä eläinten hoito ja käyttö ravintona

2 Eläinkokeet On väärin, mutta voidaan oikeuttaa jos siitä saatu hyöty on suurempi kuin haitta. Joidenkin mielestä kokeet ovat aina väärin, mutta ihmisillekään ei saa tehdä kokeita. Eläinkokeilla autetaan ihmisiä, mutta joidenkin mielestä ei ole oikein aiheuttaa tuskaa eläimelle tai ihmiselle muiden auttamiseksi. Eläimien vapaus riistetään pitämällä niitä häkeissä.

3 Eläinten meikkaus Se on useiden mielestä aivan väärin, sillä he ovat sitä mieltä, että eläimet kärsivät siitä. Eläimille tehdyt lävistykset ovat vielä vaarallisempia, sillä ne voivat vaikka tulehtua jos eläin raapii sitä.

4 Eläimet ruokana Eläinten syöminen on joidenkin mielestä väärin, koska muiden elämää ei saisi riistää. Mutta koska eläimiä on niin paljon, niin niitä tapetaan ihmisten ravinnoksi. Mutta joidenkin eläinten esim. koirien ja kissojen jne. tappaminen on täysin väärin sillä heidät voidaan kesyttää kotieläimeksi tai muuksi avuksi esim. poliisi tai palomies toimiin.

5 Oma mielipide Mielestämme eläimien käyttäminen kokeissa on aivan väärin, koska se aiheuttaa paljon kipua ja tuskaa eläimille. Eläimiä saa käyttää ruokana, mutta mielestämme vain sellaisia eläimiä, jotka ovat vaaraksi ihmisille, ja joita on paljon. Tekijät: Lauri Kauppila ja Lauri Vilkki

6 Eläinten kidutusvideo

7 Lähteet


Lataa ppt "Eläinkokeet sekä eläinten hoito ja käyttö ravintona"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google