Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Piirtäminen harrastuksena

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Piirtäminen harrastuksena"— Esityksen transkriptio:

1 Piirtäminen harrastuksena
Katariina Saarijärvi

2 Alkuajat Olen piirtänyt jo pienestä asti ja ihmiset ovat aina olleet pääosassa piirustuksissani. Ala-asteen aikana pääsin ykkössijalle kaksi kertaa Osuuspankin piirustuskilpailussa, mikä lisäsi paljon intoani piirtää. Mitä enemmän piirrän sitä nopeampaa kehityn paremmaksi ja näen aina piirustuksissa jotain parannettavaa.

3 Realistiset piirustukset
Jossain vaiheessa 5 luokan aikoihin aloin ihastumaan realistisiin piirustuksiin joita satuin näkemään lehdissä ja kirjoissa. Siitä lähtien olen itsekin yrittänyt tehdä piirustuksistani mahdollisimman aidon näköisiä. Innostuin joskus myös piirtämään mangaa mutta se on mennyt ohi, koska tykkään enemmän piirtää aidon näköisiä juttuja.

4 Nykyään Nykyään kaikki lähimmät ihmiset ja suurin osa tutuista tietää millaisia piirustuksia piirrän ja monet pyytää piirtämään muotokuvia. Olen saanut rahaa ja villasukkia ym. vastineeksi muotokuvasta ja yleensä en jaksa alkaa piirtämään puolituttua joka pyytää, koska en löydä aina motivaatiota. Olen piirtänyt monia julkkiksia tai sosiaalisessa mediassa tunnettuja henkilöitä, joista Niko Saarinen on kehunut piirustusta ja laittanut sen omalle Instagram sivulleen.

5 Kilpailutyö 12-vuotiaana


Lataa ppt "Piirtäminen harrastuksena"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google