Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Mikä on kysymys? ___________? - Hän on Mikko. ___________? - Me puhumme saksaa. ___________? - He asuvat Espoossa. ___________? - Minä olen kotoisin Italiasta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Mikä on kysymys? ___________? - Hän on Mikko. ___________? - Me puhumme saksaa. ___________? - He asuvat Espoossa. ___________? - Minä olen kotoisin Italiasta."— Esityksen transkriptio:

1 Mikä on kysymys? ___________? - Hän on Mikko. ___________? - Me puhumme saksaa. ___________? - He asuvat Espoossa. ___________? - Minä olen kotoisin Italiasta. ___________? - Hän on 20 vuotta vanha. ___________? - Olen amerikkalainen. ___________? - Hänen nimi on Maria.

2 Millainen sää on?

3 Kuukaudet Mikä kuukausi nyt on? Mikä August on suomeksi? Milloin suomen kurssi loppuu (= ends)? Milloin sinun syntymäpäivä on? - Minun syntymäpäivä on… Milloin joulu (= Christmas) on?

4 Genetiivi, -n Kuka? Kenen? Maria Marian Marian ystävä Maria’s friend Alex Alexin Alexin auto Alex’s car opettaja opettajan opettajan nimi teacher’s name Mikä? Minkä? Helsinki Helsingin Helsingin sää Weather of Helsinki Meksiko Meksikon Meksikon pääkaupunki Capital of Mexico

5 Genetiivi, persoonapronominit
Kuka? Kenen? minä minun mun sinä sinun sun hän hänen sen me meidän mei(d)än te teidän tei(d)än he heidän niiden

6 Mikko’s car Mikko + auto Mikon auto Capital of Sweden Ruotsi + pääkaupunki Ruotsin pääkaupunki Map of Los Angeles Los Angeles + kartta My mother Minä + äiti President of Iceland Islanti + presidentti The name of the university Yliopisto + nimi Student’s student number Opiskelija + opiskelijanumero Your friend’s cat Sinä + ystävä + kissa The weather of Helsinki Helsinki + sää Teacher’s address Opettaja + osoite


Lataa ppt "Mikä on kysymys? ___________? - Hän on Mikko. ___________? - Me puhumme saksaa. ___________? - He asuvat Espoossa. ___________? - Minä olen kotoisin Italiasta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google