Yhdessä pelastamme henkiä

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
PROFIMILL Oy Tuotannon hallintaan liittyvät ohjelmistot ja konsultointipalvelut. Yritys.
Advertisements

Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin.
Tuotekehityksen ja kansainvälistymisen kautta laajemmat markkinat Samuli Vanhala
Paneeli – Tehokkuutta ja toimivuutta laadulla ja kilpailulla?
LTP Logistics Oy on vuonna 2011 perustettu lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden logistiikkaan keskittyvä yritys. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa pienistä.
RAKENNETUN YMPÄRISTÖN DIPLOMI- INSINÖÖRIKSI? DIPLOMI-
Laatujärjestelmä marjatiloilla/jatkojalostajalla
KESKI-SUOMEN MATKAILUN TULEVAISUUDEN NÄKYMÄT Keski-Suomen matkailuparlamentti VELI-PEKKA PÄIVÄNEN.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Verkko-opetuksen tukipalvelujen laadunvarmistusta
Copyright © Tekes Cleantech-yritykset ”Viisi tähteä”
VTT / Jarkko Lehtinen, Juha Tapio
Digi Electronics Limited
4H-Yrityksen liiketoimintasuunnitelma
Elintarvikkeiden vastaanottotarkastukset vähittäismyyntipaikoissa
OHJAAMINEN.
Johdon konsultoinnin merkitys elinkeinoelämälle Johdon konsultointipalvelut standardin julkistamistilaisuus Kansallismuseon auditorio Kaupallinen.
Seinäjoen logistiikka-alue – Suupohjan rata – Kaskisten satama
Kalamarkkinat kansainvälistyvät osaksi elintarviketaloutta Jari Setälä Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos Kalantutkimuspäivät 2002 Rauma.
EBSCO-päivä Suomessa 17. huhtikuuta 2008 Kustantajaosaston tehtävät Kustantajapalveluiden aloitteet, jotka hyödyntävät asiakkaitamme.
Turvallisuussuunnitelma 2010 RA-SK Oy Marko Lahtinen.
AKTIIVISET TURVAJÄRJESTELMÄT
EWork – Reshaping consulting. eWork yrittäjien asialla HETKY Hubia ja Hupia.
Luennoitsijan nimi. Olemme olemassa, koska yhteiskunta haluaa varjella elämää, kulttuuria, omaisuutta, toimintaedellytyksiä Arvot, palokuntahyveet, eettiset.
IKÄÄNTYVÄN VÄESTÖN AJOTAIDON YLLÄPITO: JATKOKOULUTUSINTERVENTIO JA SEN SEURAUKSET MYÖHEMPÄÄN AJAMISEEN Seurantatutkimuksen jatkovaihe Tiina Rämet.
Pia Hytönen Pasi Makkonen
ISO 9000 –sarjan uudistus – Mikä muuttuu?
Yritysvastuu sosiaalialalla Perustietoa yritysvastuusta | Aino Närkki 1.
Kalevan digitaaliset mediat ovat alueellisen mainostajan merkittävin sähköinen mainosväline
KJT strategia Johtokunta Open
Vapaa kilpailu hyödyttää kuluttajaa
Seuraava päivä voi olla yhtä hauska kuin edellinen ilta!
AGCO-yhtymä Valtra on osa AGCO-yhtymää, joka on maailman kolmanneksi suurin maatalouskoneiden valmistaja. AGCOn liikevaihto on 6,8 miljardia dollaria.
Työterveys ja -turvallisuus on yhteinen asia. Hyväksi sinulle. Hyväksi tuottavuudelle. Yhteistyöllä riskit hallintaan Terveellinen työ -kampanja 2012–2013.
Projekti: Iso rinkeli.
Projektin nimi: Iso rinkeli
Yhdessä vahvemmaksi kasvaminen
JALAN JA PYÖRÄLLÄ Opettele liikennesäännöt. Varmista aina oman turvallisuutesi vuoksi myös se, että muut tienkäyttäjät ovat huomanneet sinut.
Jatkuvan parantamisen Jp-taulu
Ympäristöväittämien käyttö tuotteiden myynninedistämisessä Johtaja Anja Peltonen Kuluttajavirasto Ympäristöseminaari Kuluttajavirasto.
Sirpa Rajalin LIIKENNETURVA Nuorten seminaari Kuopiossa Mitä nuoruus on? Miten nuoruus näkyy liikenteessä? Miten nuorten riskinottoa liikenteessä.
Erilaista verkkokaupankäyntiä Markus Myllymäki, TJ markus
VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Turvallisuussuunnittelu – haetaanko vastauksia todellisiin uhkiin vai mielikuviin Suurten kaupunkien turvallisuus- suunnittelu.
Turhia töitä... Ylituotanto ja varastointi Odottaminen ja etsiminen
T e e m u a h o Herää yrittäjäksi Maanantaina Arto Nykänen Visma Services Teemuaho Oy Osuvaa tuuraamassa ”Yrittäjäksi ostamalla toimiva liikeidea”
Lahti Katse rakenteisiin palvelut ja kunnat rakenteiden murroksessa Rakenteet muuttuvat - toimivatko markkinat ? Kehittämispäällikkö.
ITIL Information Technology Infrastructure Library
Nurmi Hydraulics Oy Vaiheittain kansainvälistynyt.
Harjoittelupaikka - mekaniikkasuunnittelu
Standardit, mitä ne ovat? Jari Välkkynen, Lähde:
Muovien kierrätys.
Mihin kemiaa tarvitaan?
© Turun Oppisopimustoimisto 2009 Nappaa Nuori Töihin oppisopimuskoulutuksella Varsinais-Suomessa joka kolmas päivä yksi nuori työllistyy oppisopimuksella.
KESKI-POHJANMAA VUONNA 2030 –SEMINAARI Kommenttipuheenvuoro Ennakointiverkosto/Harri Lundell, KPEDU.
MARKKINOIDEN LUOMINEN YHTEISTYÖN HAASTEENA Sirkku Kivisaari, VTT Teknologian tutkimus
Laatu ammattikeittiössä
Välitämme Uskomme asiakaslähtöiseen toimintaan, jonka toteutamme yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti. Olemme sitoutuneet toimintamme.
Laadunhallintajärjestelmä/ laatujärjestelmä
Tietoturva internetissä
Tactic – Uusi lautapeli vai palvelumuotoile jo olemassa olevaa peliä?
Nova Scola Finlandia Teemaseminaarin Osanottajat
Vastuullinen valinta KIILTO NATURA -SARJA
HCK SALAMAT -10 Moi! Olemme HCK Salamat 2010-syntyneiden lasten jääkiekkojoukkue. Meitä on tällä hetkellä 21 innokasta pientä pelaajaa. Meillä on reilu.
CableX YRITYS LYHYESTI.
LAPIN LIIKENNEPÄIVÄ Pertti Niemelä /1.
Terveysteknologia terveemmän elämän puolesta
Tietojen automaattinen ja luotettava kulku järjestelmien välillä notkeuttaa yhteistyötä – Suomi.fi-palveluväylä on turvallinen ratkaisu Kuntamarkkinat.
Rekan ratissa istuu isiä ja äitejä
Yritys CableX on 2008 perustettu sähkökomponenttien ja kaapeleiden maahantuontiyritys. Yritys perustettiin alan kokeneiden ammattilaisten palavasta intohimosta.
Avoimen tuotteenhallinta
Esityksen transkriptio:

Yhdessä pelastamme henkiä

Dignita Olemme kilpailukykyinen tekniikkayritys, jolla on pitkä kokemus moottorialalta, liikenneturvallisuudesta ja muotoilusta. Tavoitteenamme on kehittää laadukkaita ja edullisia tuotteita, jotka voivat vähentää liikenteessä ja töissä tapahtuvia onnettomuuksia. Olemme alan johtava yritys Ruotsissa, ja meillä on toimistot Örebrossa ja Uumajassa.

Työmme Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaita tuotteita. Siksi kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme jatkuvasti. Kehitys tapahtuu tiiviissä yhteistyössä sisäisten työntekijöiden, ulkopuolisten huippuammattilaisten ja asiakkaidemme kanssa.

Tuotevalikoimamme AM-4000 AM-5e iBreath AL-5 MHF on testannut ja hyväksynyt kaikki alkometrimme. MHF on testannut ja hyväksynyt alkolukkomme kuljetusten laadunvarmistukseen CENELEC EN 50436-2 -standardin mukaisesti.

Laadunvarmistus Jotta voimme varmistaa tuotteidemme korkean laadun, sertifioimme ne huolellisesti sekä kotimaisilla että eurooppalaisilla markkinoilla. Noudatamme myös tarkasti pakkauksien ja elektronisten komponenttien kierrätykseen liittyviä lakeja ja sääntöjä. Vastuun ottaminen ympäristöstä on meille itsestään selvää. Meillä on myös Trygg E-handel -sertifiointi. Se tarkoittaa, että takaamme toimitusajat, tuen ja saatavuuden, taloudellisen turvallisuuden jne.

Infrastruktuurimme Osaomistajiemme ja liiketoimintaa tukevien osapuolten avulla voimme taata taloudellisen varmuuden, vakavaraisen liikkeenhallinnan, suurten asiakasprojektien käsittelyn sekä pitkäaikaisen tuotekehityksen.

Yhteistyökumppanimme Meillä on Ruotsissa yli 50 palvelukumppania, jotka myyvät, asentavat, kalibroivat ja huoltavat alkolukkojamme.

Yhteistyökumppanimme Meillä on Ruotsissa yli 50 palvelukumppania, jotka myyvät, asentavat, kalibroivat ja huoltavat alkolukkojamme. Meillä on kumppaneita myös Norjassa, Suomessa, Isossa-Britanniassa, Latviassa, Puolassa ja Turkissa.

Yhteistyökumppanimme Meillä on Ruotsissa yli 50 palvelukumppania, jotka myyvät, asentavat, kalibroivat ja huoltavat alkolukkojamme. Meillä on kumppaneita myös Norjassa, Suomessa, Isossa-Britanniassa, Latviassa, Puolassa ja Turkissa. Tavoitteenamme on pian toimittaa tuotteita koko Eurooppaan.

Asiakkaamme Tarjoamme tuotteita yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Alkolukkojamme on asennettu tuhansiin ajoneuvoihin Ruotsissa ja muissa Pohjoismaissa. Tällä hetkellä meillä on yli 11 000 asiakasta, mm. Göteborgin taksi, Trelleborgin satama ja Växjön kunta.

Göteborgin taksi ”Dignita on turvallinen toimittaja, joka on sitoutunut auttamaan meitä asiakkaana. Se näkyy erityisesti vuoropuhelussa, jonka avulla olemme saaneet taksamittareihin integroitavan ratkaisun. Alkolukkojen vaihdon myötä tiedömme nyt varmasti, että meillä on sertifioitu tuote, joka on käyttövarma ja toimii ajoneuvoympäristössämme.” Jonathan Stoltz, IT-vastaava, Taxi Göteborg

Trelleborgin satama Satamassa työskennellään tuntikausia rankoissa työolosuhteissa. Siksi meille oli tärkeää löytää alkolukko, joka täyttää korkeat laatu- ja suorituskykyvaatimuksemme. Dignitan AL-5-alkolukko on ollut asennettuna kolmen vuoden ajan yli 60 ajoneuvoon. Olemme erittäin tyytyväisiä sen toimintaan sekä Dignitalta saamaamme tukeen ja palveluun. Suosittelen Dignitaa ja yrityksen alkolukkoja ehdottomasti myös muille yrityksille. Bo Christofferson, ajoneuvovastaava Trelleborgin satama

Yhdessä pelastamme henkiä Uskomme yhteiskuntaan, jossa osoitamme huolenpitoa ja vastuuta toisillemme. Työskentelemällä aktiivisesti alkoholittoman liikenteen puolesta voimme lisätä kaikkien tienkäyttäjien turvallisuutta. Tuotteemme varmistavat, että kuljettajat ajavat turvallisesti ja varmasti ilman alkoholia kehossaan. Laadunvarmistus luo luotettavuutta ja lisää yrityksemme kilpailukykyisyyttä.