Portinvartija Jyrki Rasku 24.11.2012. Mikä on portinvartija? Portinvartija päättää onko MeniTuki ohjelma sopiva pääsyä pyytävälle henkilölle vai ei Ohjelmaan.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
DRAMATURGIAN PERUSKÄSITTEISTÖÄ
Advertisements

Vihreän liiton kesäpäivät 2006 Panu Laturi
MS-tauti Pohjois-Savossa
Laatu ja ympäristöjärjestelmät
Seminaari Tampereella MENITUKI-OHJELMA.
Kirsi Juva1 MILLAINEN KOULUTUS VALMENTAISI 2020-LUVUN TÖIHIN? Koulutuksen tulevaisuudennäkymät Pohjois-Savossa Jarmo Immonen
Asiakkaan ja potilaan kohtaaminen
Esiopetuksen huoltajat 2014 Generated on :41.
Lähetepohjat Tarvitaan useita eri lähetepohjia.
Hyvän mielen talo Pori. Mitä on itsemääräämisoikeus? l Itsemääräämisen keskeinen ajatus on, että henkilö saa itse, ulkopuolisten puuttumatta.
OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI!
Selkeän kirjoittamisen huoneentaulu
METSÄNUUDISTAMINEN JUKKA-PEKKA VAPANIEMI
Tietoturva, 2 ov
Palveluhakemiston prosessit Marketvisio Oy1.
Kysymykset eivät ole kovin vaikeita, joten älä huijaa!.
3.45 3.40.
1 N-piirin johtajuusvalmennus Vapaaehtoistyön johtaminen.
Perusopetuksen huoltajat 2014 Generated on :04.
2.2. komplementtisääntö ja yhteenlaskusääntö
Tervetuloa viidennen vaikuttavuustutkimuksen julkistustilaisuuteen!
Tehtävä Tee ohjelma, joka kysyy käyttäjältä kaksi kokonaislukua (0-50, kysytään lukuja niin kauan kunnes käyttäjä antaa luvut sallitulta alueelta). Ohjelma.
AMKIT-konsortio FinELib-perusaineistot 10. AMK-kirjastopäivät Sinikka Luokkanen
Katsotaan, sanoi lääkäri!
1 ©TNS 2012 NEUVOLOIDEN VASTAANOTTOJEN ASIAKASTYYTYVÄISYYSMITTAUS Neuvolat - suurten kaupunkien vertailu 2012 Kaupunkikohtainen vertailu.
Palautteen olemuksesta
TMA.003 / L3 ( )1 3. Funktioista 3.1. Kuvaus ja funktio Olkoon A ja B ei-tyhjiä joukkoja. Tulojoukon A  B = {(x,y) | x  A, y  B} osajoukko on.
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Terveysosiaalityöntekijät 60 -vuotisjuhlaseminaari
Asiakastyytyväisyyskysely ulkomaisen tutkinnon tunnustamispäätöstä hakeneille 2009 Opetushallitus Tutkintojen tunnustaminen ja vertailu –yksikkö.
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Tutkimuksen taustaa  Aula Research Oy toteutti poliittisten vaikuttajien parissa tutkimuksen julkisista palveluista Suomessa ja Euroopassa – Tutkimuksen.
Ulkoilureittien vaativuusluokitus Anne Rautiainen, Suomen Latu ry
Todennäköisyyslaskennan alkeet ennen esikoulua
Etiikan peruskäsitteet
Käyttäjätunnukset ja salasanat Mika Pasanen Osao Myllytulli ja Mytlpt09E 2010.
2) Kuinka monta prosenttia luku a on luvusta b
Suomi-Venäjä-Seuran Jäsenrekisteriohjelma
Sisäammunnan pisteytykset SJAL tuomarikoulutus 2013.
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Janne Junes Systeemitieteiden kandidaattiseminaari – Syksy 2009 Tutkimus varasto-virtaussysteemin.
THL:n sairastastavuusindeksi JulkICTLab Tietojohtamisen karttapalvelun pilotointi Helsinki THL / Timo Koskela1.
Läheltä piti -tilanteet
Viitelistat tietopalvelusta tilauksesta –kenelle ja miten Leena Koivula HY:n käyttäytymistieteellisen tiedekunnan kirjasto Arja Niskala HY:n oikeustieteellisen.
VARHAINEN TOTEAMINEN – Milloin tarjota hiv-testiä?
TAYS tutkimusprojektit
Onnistunut IT-projekti - Haaveesta totta? Tiken näkemys
Tietopalvelu verkkoympäristössä Nina Granlund 2006.
Koronkorko Esimerkki 1, s.90 (88)
Akkreditointi tarkoittaa erikoistumisopintojen arviointi- ja rekisteröintiprosessia, jota Korkeakoulujen arviointineuvosto on toteuttanut vuodesta 1999.
Parkinsonin taudin ensioireet ja diagnosointi
Sanoma Lehtimedia / Tiina Eskelinen
Pinon ylivuodon estäminen Mikko Toivonen & Antti Mattila.
Modulaatio ja koodausTimo Mynttinen1 Varmenteet ja PKI Julkisen avaimen järjestelmä on pelkkä tekniikka. Arkikäyttöä varten avain ja tieto sen haltijasta.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Esitelmä 15 – Mikko Harju Optimointiopin seminaari - Kevät 2010 Korreloitu tasapaino ja sosiaaliset.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Tekniikan Akateemisten Liitto TEK ry Toiminta-ajatus ” Parantaa jäsenen työmarkkina-arvoa, elämän laatua ja ammattikunnan vaikuttavuutta. ”
Itä-Suomen lääninhallitus Hankkeiden valintamenettely, välttämättömät ja hankevalintaa ohjaavat kriteerit sekä päätöksenteko EU-projektipäällikkö Timo.
MIKSI JAPANISSA TEHDÄÄN LÄHETYSTYÖTÄ? Kuva: Philippe Gueissaz.
ITKY104 IT kaikkialla, 2 op Alku- ja perusinfo
Laskelma kuntien ja kuntayhtymien menoista v. 2013
Lauseenvastikkeet AI 15.
Kuinka esittää ratkaisu menestyksekkäästi B2B –myyntineuvottelussa Based on Thesis (2013) Mari Klemola.
Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2011 / Jyväskylän yliopisto.
Tekesin Asiointipalvelut. Miksi Asiointiin?  Asioinnissa annetut tiedot tallentuvat suoraan Tekesin tietokantaan, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta.
Tekijänoikeudellisista sopimuksista Mikko Huuskonen, OTT, dos Neuvotteleva virkamies, TEM.
5. Mitä kansanterveydellä tarkoitetaan
Tietoturva internetissä
Tietoturva.
Esityksen transkriptio:

Portinvartija Jyrki Rasku

Mikä on portinvartija? Portinvartija päättää onko MeniTuki ohjelma sopiva pääsyä pyytävälle henkilölle vai ei Ohjelmaan sallitaan pääsy vain Meniere-liiton jäsenille Lisäksi pääsyä hakevan henkilön pitää täyttää tietyt kriteerit, jotka mainitaan myöhemmin

Miksi portinvartijaa tarvitaan? Valikoimalla henkilöt MeniTukiohjelman käyttäjiksi varmistetaan ohjelman paras mahdollinen hyöty käyttäjille Oikeaa tietoa oikeille ihmisille Oikeaa tietoa ihmisiltä ohjelmalle Virheellisen tiedon välttäminen Provosoinnin välttäminen

Valintakriteerit Hyvin määritelty Menieren tauti Alentuntunut itsearvioitu elämänlaatu Taudin vaikuttavuus Jos kriteerit eivät täyty, henkilö voi saada väärää tietoa (väärä diagnoosi) tai hän ei hyödy ohjelman käytöstä

Hyvin määritelty Menieren tauti Varmistetaan (ONE) ohjelmalla. Perustuu Yrjö Auramon sekä Erna Kentalan väitöskirjatöihin Koostuu joukosta kysymyksiä, jotka tietokoneohjelma pisteyttää. Pisteytyksen perusteella valitaan diagnoosi 15 eri korvasairauden joukosta Diagnoosin tarkkuus on asiantuntijalääkärin tasoa

Alentunut itsearvioitu elämänlaatu Arviointi tapahtuu liukusäätimellä, jolla valitaan arvo lukujen 0 ja 100 välillä. Jos elämänlaatu on hyvä, ei vertaistukea tarvita. Eräs MeniTukiohjelman perusajatuksista on juuri itse koetun elämänlaadun parantaminen

Taudin vaikuttavuus Arvioidaan asteikolla tarkoittaa, että tauti ei vaikuta elämään 5 tarkoittaa, että tauti rajoittaa merkittävästi elämää Jos taudin vaikuttavuus on 0, käyttäjä ei hyödy ohjelman käytöstä

Kriteerien vertailu KriteeriRajaHyväksyttyHylättyPuuttuva tieto AAO-HNS Kriteeri Uskottava tai varma ONEArvo > EQ-5DVAS <95% Taudin vaikuttavuus vaikutus>

Miksi arvo S(d)=0.43?

Erot oireiden kokemisessa MuuttujaKeskiarvo S(d)<0.43, hylätty Keskiarvo S(d)>0.43, hyväksytty Ikä7262 Huimauksen esiintymistiheys Huimauskohtauksen kesto Huimauksen voimakkuus Oksentelu Tasapaino Epävarmuus käynnissä Kulkemisen vaikeus Tuoliltanousun vaikeus

Mitä jos en pääse käyttämään ohjelmaa? Jos valintakriteerit eivät täyty, ohjelma antaa siitä ilmoituksen käyttäjälle Tästä lähtee myös ilmoitus Meniere-liiton vastaavalle henkilölle, joka ohjaa käyttäjän vertaistukihenkilön luokse