Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

ITKY104 IT kaikkialla, 2 op Alku- ja perusinfo

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "ITKY104 IT kaikkialla, 2 op Alku- ja perusinfo"— Esityksen transkriptio:

1 ITKY104 IT kaikkialla, 2 op Alku- ja perusinfo
Kevät 2013 Vastaava opettaja Tuomas Kari

2 Tänään ma 4.2 Kurssin yleisinfo (15min)
Agenda Ohjelma Suoritustavat Luentopäiväkirja Arttu Linsuri – IT:n rooli postinjakelussa

3 Kurssi Kurssin sisältö koostuu usean vierailijaluennoijan kertomuksista ja kuvauksista informaatioteknologian käytöstä eri aloilla ja yhteyksissä. Kurssin tavoitteena on antaa käsitys siitä, kuinka laajalti informaatioteknologiaa käytetään nyky-yhteiskunnassa. Millä tavalla informaatioteknologia esiintyy jokapäiväisessä elämässä tai aloilla, jotka eivät mitenkään suorasti liity informaatioteknologiaan. Miten informaatioteknologia on muuttanut ja kehittänyt toimintatapoja jollakin alalla.

4 Kurssin yleisinfo korpissa ja netissä
Kurssin vastaava opettaja: Tuomas Kari KAIKKI kurssiin liittyvät kysymykset ja yhteydenpito hänen kauttaan Korppi ITKY104 Ilmoittautuminen, aikataulu ja kurssikuvaus yms. Kurssin nettiosoite: Materiaalit ja ohjeet LUE nämä vielä läpi !

5 Toteutus Luennot (aktiivinen osallistuminen) 10 luentoa
Osallistu joka kerta (vähintään 8 kertaa) Luentopäiväkirja Joitakin luentotallenteita voidaan laittaa verkkoon, mutta tämä riippuu siitä, mitä luennoitsijoiden kanssa sovitaan (tekijänoikeudet), ja myös luentotallenne voi joskus teknisesti epäonnistua. Lähde siis siitä, että olet joka kerta luennoilla paikalla. Mikäli jollakin luentokerralla et pääse paikalle, voit vaihtoehtoisesti katsella ja kuunnella vanhan luennon (viime tai tältä lukuvuodelta) – löytyy kurssin nettisivuilta.

6 Ohjelma

7 Kurssin suorittaminen
Kurssi suoritetaan kirjoittamalla luentojen pohjalta henkilökohtainen luentopäiväkirja vähintään kahdeksasta luentokerrasta (alkaen ma 4.2 päättyen pe 22.2) ja palauttamalla se ajoissa eli viimeistään Myöhästyneet hylätään automaattisesti Opintosuoritukset arvioidaan asteikolla Hyväksytty/Hylätty – ei numeroarvosanaa.

8 Luentopäiväkirja 1/2 Jokaisesta luennosta, jolla olet käynyt (tai jonka olet katsonut netistä) 4.2 – 22.2 Kirjoita keskeiset luentomuistiinpanosi Wordilla tms. Mitkä olivat keskeiset asiat ja mitä opin? Mitä luennoitsija painotti? Omat mielipiteet ja ideat asian tiimoilta? Jatka luentopäiväkirjaa aina kunkin luennon jälkeen Käytä mallidokumentti pohjaa ! Kirjoitelman pitää olla minimissään 3800 sanan tai merkin (välilyöntejä ei lasketa) laajuinen. Tarkemmat ohjeet löytyvät kurssin nettisivuilta – LUE!

9 Luentopäiväkirja 2/2 Luentopäiväkirja palautetaan viimeistään ma 25.2 klo 23 Moodleen - moodle.jyu.fi Käytä PDF-tallennusmuotoa Saa palauttaa aiemminkin Myöhästyneet hylätään automaattisesti Moodlessa palautusalue on kurssin ITKY104 - IT-kaikkialla alla Työtilaan pääset avaimella it-itky104 Palautus ’Luentopäiväkirjan palautusalue’ –alueelle. Tarkista heti tämän luennon jälkeen, että pääset rekisteröitymään kurssin Moodle-tilaan, ja rekisteröidy heti!

10 Opintosuoritusten julkaiseminen
Näet suorituksesi Korpista maaliskuun loppuun mennessä Ilmoitustaululle tulee myös listat

11 Kysyttävää? ?


Lataa ppt "ITKY104 IT kaikkialla, 2 op Alku- ja perusinfo"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google