Säännöt Onko hakukohde mukana sijoittelussa Minkä valinnan vaiheen tulos yhdistetään sijoitteluun Voiko valinnan tuloksen siirtää automaattisesti osaksi.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Lisää tähän prosessin nimi Kerro tässä tuotteen ja yrityksen nimi.
Advertisements

Vaatimukset ja testaus
TODENNÄKÖISYYSLASKENTA
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakulomake Hakulomakkeen luonti, hakeminen ja hakemusten käsittely uudessa palvelussa Marcus Caselius Demotilaisuus.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Tilatiedot ja niiden muutokset
Ylioppilaskirjoitukset
VAIKUTTAJAPÄIVÄT. VAIKUTTAJAPÄIVÄT 2014 • Vaikuttaja-päivät on vuosittain järjestettävä vantaalainen foorumi, jossa koulut, päiväkodit, muut.
Toimintaohjeita kesää varten Lue huolella! Jälkiohjauksesta vastaavat: • 9A, 9D, 9E, 9F : Opo Elina Nissinen, p • 9B, 9C, 9G: Opo Satu Hietala,
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valintojen toteuttamisen sääntöjä
Lukemaan ja kirjoittamaan opettaminen 1.luokalla
Monikko.
EURA2007 – rakennerahastohankkeiden hallintajärjestelmä Heli Rintala
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Oppijan verkkopalveluiden hyväksymistestauksen raportointiohje Testitapauksen raportointi Havainnon raportointi.
e-kirjat Ota haltuun Web- kirjasto lukuohjelmat lainaaminen lukeminen
EXtensible Markup Language
Pyritty hyödyntämään jo aiemmin tehtyä työtä.
Korkeakoulujen ja opetusministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto RAKETTI-XDW Käsitemäärittely,
Kuinka käyttää paint.net.  Työkalupalkki sisältää napit kaikille yleisille komennoille, asetukset miten kuva näytetään ja asetukset monien työkalujen.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Valintaperusteiden mallinnus, valintalaskenta ja sijoittelu
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valintalaskentapalvelu
Valintaperusteiden mallintaminen
Tiedon esittäminen.
Rakenteen ja ilmeen määrittelystä konseptissa. Konseptisuunnittelu Konseptisuunnitelman sisällöstä Konseptisuunnitelmassa kuvaillaan Projektin tausta.
Ammattiosaamisen toimielimen tehtävät ja Ammattiosaamisen toimikunnan toiminta Koulutuskeskus Salpauksessa Heikki Tuomainen lehtori, opetuksen kehittäminen.
Opintopolku.fi Kysymyksiä ja käytäntöjä siirtovalinnoista Opintoasiainpäivät Anu Holvikivi, HY & Ulla Lehtonen, OPH.
Klubin arvojen määrittelyprosessi. Arvoprosessi Klubin tulee selvittää itselleen miksi arvot ovat tärkeitä. Arvoja ei kannata pohtia vain siksi, että.
Kaikkien aikojen Porvoo Alla tiders Borgå Miten nuorisopalvelut selviää palikkaleikkien myllerryksessä?
1. Joukko-oppi Merkinnät
© 2010 IBM Corporation1 Objektien käyttöoikeudet  Kaikilla sisällönhallinnan objekteilla on käyttöoikeudet. Käyttöoikeudet on jaoteltuina Lukuoikeuksiin,
Haku ammatilliseen koulutukseen Kevään yhteishaku , haku päättyy klo Valinnan tulokset voi julkaista aikaisintaan Syksyn yhteishaku.
Tutkimussuunnitelma Kasvumallien toiminnan validointi Esko Välimäki.
KSHJ & KOULUTUSTARJONTA Opintohallinnon tietojärjestelmäiltapäivä Pia Penttinen, Hakijapalvelut.
Puhelintyöskentely.
MOTIWATTI 2.0 JMH 11/2000 SÄHKÖLASKENNAN YLEISPERIAATTEITA Kulutusjakauman laatiminen Oletuksena kulutusjakaumassa on kulutusryhmät Valaistus, LVI-sähkö.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valintaperusteiden mallintaminen
Korkeakoulujen opiskelijavalintojen II vaiheen aikataulu ja toteutus Birgitta Vuorinen
Valintaperusteiden mallinnus, valintalaskenta ja sijoittelu
Todennäköisyyslaskentaa
Kiusaamiskysely 2014 Syksy.
Oodin kurssi-ilmoittautumisten priorisointityökalu Teemu Ajalin Opiskelijarekisteri.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valintalaskentapalvelu
Historia tarkoittaa aikaa tästä hetkestä taaksepäin. Historia on tiedettä, tutkimusta menneistä tapahtumista. Lähteet kertovat menneisyydestä: Arkelogiset.
FTR (Formal Technical Review) Kimmo Airamaa. Johdantoa Muodollinen tekninen tarkastus = toiminta tarkastustilaisuudessa on tarkasti määritelty Muodollinen.
Liikkeen fysiikkaa.
Tuloskirjeen yhteispostitus Opintopolun pääkäyttäjät Janne Santala.
Opintopolku-palaveri
Tilannekatsaus Sähköinen haku- ja valintajärjestelmä (KSHJ/Opintopolku) Hakijapalvelut
Osaamisen ja sivistyksen asialla YLIOPISTOJEN YHTEISHAKU JA SÄHKÖINEN HAKUJÄRJESTELMÄ Vilho Kolehmainen ESOK –HANKKEEN (TYÖRYHMÄ 1) KOKOUS
ABIEN VANHEMPAINILTA. YO-TUTKINTO Kaikille pakollinen Äidinkieli Toinen kotimainen Vieras kieli Matema- tiikka Reaali- aine Toinen kotimainen Vähintään.
Tiedonsiirto toiselle asteelle Tiedonsiirron periaatteita Perusopetuksella velvoite siirtää opetuksen järjestämisen kannalta välttämätön tieto.
Opintopolku.fi Yhteishakulomakkeet 2017
KORKEAKOULUJEN YHTEISHAKU keväällä 2017
YHTEISHAKU 2015 Aikataulut Valintaperusteet
Opintopolku
Osaamisen näytön prosessi
Siirtohaut Opintopolussa
Vanhat esineet kertovat menneestä
SEURAAVAT TAIDOT HYÖDYLLISIÄ OHJAAMISESSA JA KOHTAAMISESSA
3D-grafiikka Morphing, scriptit.
Lentokonealan jatko-opinnot
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Opintopolkukoulutus Lauri Pohjanen Turun yliopisto Avoin yliopisto.
Korkeakoulujen yhteishaun prosessi keväällä 2015
Opintopolku-info
Sähköisen yhteishaun ohjeistus
Valintaperusteiden mallinnusta Opintopolussa
Opintopolku-info vastuukäyttäjille ja opoille
Opintopolkukoulutus Lauri Pohjanen Turun yliopisto Avoin yliopisto.
Esityksen transkriptio:

säännöt Onko hakukohde mukana sijoittelussa Minkä valinnan vaiheen tulos yhdistetään sijoitteluun Voiko valinnan tuloksen siirtää automaattisesti osaksi sijoittelua Käytetäänkö hakukohteessa oppijan valintapalikkaa – Jos ei käytetä, tulee hakukohteen perustiedot (valpat, säännöt) täyttää Oppijan valintaperusteiden mallinnukseen – Jos ei käytetä, tuloslistat tulee siirtää edellä määritellyllä tarkkuudella – Jos ei käytetä, tuloskirjeisiin tulee määritellä mitä tietoja siirretään ja millä tasolla ne näytetään jos muodostuu tasapistetilanteita, otetaanko kaikki yliottona vai ei vai arvonta – jos ei käytetä yliottoa, täytetäänkö vajaus muista valintatapajonoista (vastaanottotietojen jälkeen mahdollista) – Jos käytetään yliottoa, kompensoidaanko muista valintatapajonoista (vastaanottotietojen jälkeen mahdollista) valitaanko poissaolevan tilalle uusi hakija (ns. tuplatäyttö)

Kuinka monta hakijaa on varasijoilla – Kaikki vai vain tietty määrä Onko varasijat käytössä vai ei Onko varasijojen täytössä jonkin aikaraja Valintatapajonojen ja hakijaryhmien suhteellisuusehdot hyväksymisessä (esim. 40% jostain, enintään 10% heikompi tulos kuin alimmalla hyväksytyllä) Onko käytössä minisijoittelu vai ei – Missä valinnan vaiheessa minisijoittelu tehdään – Onko rajaava (karsiva) vai ei – Mitä joukkoa minisijoittelu koskee

valintatapajonot Käsittelyjärjestys = missä järjestyksessä jonot käsitellään sijoittelussa Hakija voi tulla hyväksytyksi vain yhdestä valintatapajonosta jos jokin valintatapajono jää vajaaksi, täytetäänkö muista valintatapajonoista vai ei – Jos täytetään niin mistä Mistä valintatapajonosta varasijat määritellään jos ei käytetä valintatapajonokohtaista täydentämistä

hakijaryhmät jos jokin hakijaryhmä jää vajaaksi, täytetäänkö muista hakijaryhmistä vai ei – Jos täytetään niin mistä hakijaryhmien keskinäinen täyttöjärjestys – täytetäänkö kaikki hakijaryhmät tietyssä järjestyksessä – täytetäänkö hakijaryhmät samanaikaisesti Käsitellään aina valintatapajonot ensin – Jos hakijaryhmällä ei ole omaa valintatapajonoa, niin se käsitellään valintatapajonojen käsittelyn jälkeen – Hakijaryhmäsija määräytyy aina valintatapajonosijan perusteella, jos hakijaryhmällä ei ole omaa jonoa niin sen jonon perusteella mitä käsitellään – Hakijaryhmien täyttö pitää määritellä, mistä jonosta otetaan ja montako Voiko sama hakija tulla valituksi useissa hakijaryhmissä samanaikaisesti – koskee tapausta jossa hakijaryhmällä ei ole omaa valintatapajonoa

Hyväksyykö oppilaitos hakukohteen sijoittelun tulokset, ennen kuin ne näytetään hakijoille? – Ei voi hylätä Läsnäolossa tulee määritellä mitä vaihtoehtoja näytetään hakijalle – Lukuvuosittain vai lukukausittain – 1=läsnä syksy ja kevät; 2=läsnä syksy, poissa kevät; 3=läsnä kevät, poissa syksy; 4=poissa syksy ja kevät; 5=läsnä syksy; 6=poissa syksy; 7=läsnä kevät; 8=poissa kevät