Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Siirtohaut Opintopolussa

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Siirtohaut Opintopolussa"— Esityksen transkriptio:

1 Siirtohaut Opintopolussa

2 Siirtohakujen ja –hakukohteiden kuvaus Opintopolussa
Hausta tulee siirtohaku lisäämällä siihen kohdejoukon tarkenteeksi ”Siirtohaku”. Hakukohde luodaan samalla lailla kuin hakukohteet tähänkin saakka. Erona on se, että ”Hakukelpoisuusvaatimuksien” tilalle hakukohteen perustietoihin merkitään ”Opinto-oikeus”: Ammattikorkeakoulututkinto Ylempi ammattikorkeakoulututkinto Alempi ja ylempi korkeakoulututkinto (yliopisto) Alempi korkeakoulututkinto (yliopisto) Ylempi korkeakoulututkinto (yliopisto) Lisäksi tekstikenttään voidaan kirjata tarkemmat tiedot esimerkiksi edellytetyistä opinnoista tai mahdollisista lähialoista.

3 Siirtohakujen ja –hakukohteiden kuvaus Opintopolussa
Hakijalle tulee mahdollisuus koulutuksia hakiessaan rajata haku koskemaan vain niitä koulutuksia, joihin otetaan siirto-opiskelijoita. Rajauksella on tarkoitus parantaa siirtohakujen hakukohteiden löytymistä Opintopolusta. Jotta siirtohaun hakukohde voidaan näyttää hakijalle, täytyy se liittää johonkin koulutukseen.

4 Siirtohaut: kehityksen tilanne
Hakujen ja hakukohteiden luominen on jo toteutettu. Hakurajain siirtohakuja varten Opintopolku.fi:ssä on paraikaa kehityksessä Maaliskuussa aloitetaan siirtohakujen hakulomakkeen kehittäminen

5 Siirtohaut: hakulomake
Siirtohauissa käytetään pääosin erillishakujen hakulomaketta. Uutena toiminnallisuutena tulee hakeminen kirjautuneena ja Koulutustausta-vaiheen uudistukset. Koulutustausta-vaiheeseen haetaan Virta-palvelusta hakijan opiskeluoikeudet. Aktiivisista opiskeluoikeuksista haetaan tiedot: opiskeluoikeuden nimestä, korkeakoulusta, voimassaolosta, opintopistekertymästä ja läsnä- ja poissaolokausista. Hakija valitsee opiskeluoikeuksistaan, minkä hän haluaa siirtää siirtohaussa.


Lataa ppt "Siirtohaut Opintopolussa"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google