Toimintasuunnitelma 15.4.2006 – 31.12.2008 Lapin sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistyöhanke.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Verkkovälitteinen asiakastyö Järjestöt, sosiaalinen media
Advertisements

AVARTTI – NUORET SEN TEKEVÄT THE INTERNATIONAL AWARD FOR YOUNG PEOPLE
SUOSITUKSET • viisi ministeriötä - sosiaali- ja terveysministeriö - opetus- ja kulttuuriministeriö - ympäristöministeriö - liikenne- ja viestintäministeriö.
Kumppanuudella kohti hyvinvointia Tavoitteena on luoda järjestö- ja kansalaistoiminnan alueellinen toimintamalli terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.
Sosiaalityö Tornio Saalismaa Seija, Karjalainen Sirpa Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus
Terveyden edistämisen politiikkaohjelma Kulttuurin hyvinvointivaikutusten toimintaohjelman asiantuntijaryhmä
• Verkostossa mukana: –Tampereen Aikuiskoulutuskeskus –koordinoi – Salon seudun aikuisopisto – Vaasan aikuiskoulutuskeskus – Pohjois-Satakunnan Aikuiskoulutuskeskus.
Etelä-Kymenlaakson kuntien turvallisuussuunnitelma
Projektisalkun hallinta
SOSIAALI- JA TERVEYSALAN JÄRJESTÖJEN JA YHDISTYSTEN KUMPPANUUSFOORUMI Tervetuloa.
ALUEKESKUSOHJELMAN KULTTUURIVERKOSTO Verkostoitumisen iloja Anu Perttunen Oulun RYSÄ
MIELIPIDEKYSELY SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN TUOTTAMISESTA elokuu 2008.
Hyvän ikääntymisen kehittämisympäristö Sonectus
Haave-verkosto  Verkoston tavoitteena on nuorten kansalaisaktiivisuuden edistäminen ja järjestöjen sekä nuorisopalveluiden yhteistoiminnan.
Toteutuuko järjestöjen ja kuntien välinen kumppanuus KUUMA-alueella
Osatyökykyiset ja työelämä
Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen kunnan johtamisjärjestelmässä.
KATHY KANSALAINEN-TIETOYHTEISKUNTA- HYVINVOINTI –KEHITTÄMISPROJEKTI
Järjestöyhteistyö Lapin läänin kunnissa – kuntakartoitus 2007 Marko Palmgren & Maria Martin Lapin sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistyöhanke.
Vapaaehtoistyön kehittämishanke Lapin Sinisarastus ry
Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma
Väli-Suomen Ikäkaste Pohjalaismaakuntien vanhustyön kehittämiskeskus Päivi Niiranen Projektikoordinaattori.
Kuntien rooli lähipalvelujen ja lähiosallisuuden varmistaminen
■ Vantaan Nicehearts ry on vuonna 2001 perustettu tyttö- ja naistoimintaa tuottava yhdistys, joka toimii alueellisena Naisresurssikeskuksena. Yhdistyksen.
Luottamushenkilöiden ja virkamiesten näkemykset kuntien roolista ilmastokysymyksen ratkomisessa Luottamushenkilöt:
Avustus, Elina Varjonen1 Kansalaisjärjestötoiminnan edellytykset ja merkitys hyvinvoinnin rakentamisessa Pohjois-Karjalan maakunnan järjestöpäivät.
Hyvinvointia maaseudulle luovuuden keinoin Kulttuuriteemaryhmän puheenjohtaja Pirkko Liisi Kuhmonen Opetusministeriö YTR:n hankeseminaari
SON ET BOTNIA P OHJANMAAN MAAKUNTIEN SOSIAALIALAN OSAAMISKESKUS Kehitysjohtaja Arto Rautajoki
Sosiaali- ja terveysjärjestöt kumppanina yhteispalveluissa Anu Kari Keski-Suomen sosiaali- ja terveyspolitiikan kehittämispäivät
Järjestöt ja kunta – kumppanuuden uudet askeleet
Lapin sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistyöhanke / Marko Palmgren 1 Järjestöjen rooli strategioissa Lapin sosiaali- ja terveysalan järjestöjen.
Hyvinvointialan yrittäjyyden kasvuohjelma HYRRÄ Ohjelmajohtaja Jarmo Kauppinen Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy Alueet ja hyvinvointi.
Nuorten hyvinvoinnin ankkurit Lapissa -hanke ESR ja Lapin lääninhallitus Hallinnoija, Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Lapset, nuoret.
pk Sopimusvuori ry & Sopimusvuorisäätiö Järjestö Sopimusvuori ry & Sopimusvuorisäätiö palveluntuottaja päivittäin yli 600 kuntoutus- ja hoitopaikkaa.
Avustusosasto, Pekka MYKRÄ, Vapaaehtoistyön haasteista Pekka Mykrä kehittämispäällikkö
TURUN LASTEN JA NUORTEN HYVINVOINTIKUMPPANUUS TAUSTAA Turun koulut liikkeelle – hankkeen myötä syntynyt innovatiivinen kumppanuus koulujen ja kaupungin.
Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE Hanna Kääriäinen
Etelä-Pohjanmaan peruspalveluohjelman toimeenpano -hanke Projektipäällikkö Mervi Lehtola , 050 –
Järjestöyhteistyö Lapin läänin kunnissa – kuntakartoitus 2007 Marko Palmgren & Maria Martin Lapin sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistyöhanke.
Sininauhaliitto on kristillisten päihdejärjestöjen keskusliitto
Pohjoisimman Lapin Leader ry. INTOA, ROHKEUTTA JA OSAAMISTA PELOTON POHJOISIN
On – toteutettava ESR-projekti, jonka tavoitteena on vähentää vuotiaiden nuorten sosiaalista, taloudellista ja työmarkkinallista.
Vapaaehtoistyön kansallinen strategia – hanke Aspa yhteistyössä Kansalaisareena ry:n kanssa Jatta Vikström
Aikuis- ja työpaikkakoulutusyksikkö Virpi Pikkuaho
OSALLISUUS JA KOKEMUSASIANTUNTIJA
Manner-Suomen ESR-ohjelma-asiakirjaesitys 2007 –
Julkisen sektorin ja järjestöjen yhteistyö vanhustyön kehittämisessä YHTEISTYÖ SENIORI- JA VANHUSTYÖSSÄ SEMINAARI LUOSTOLLA Marko Palmgren Suunnittelija.
Tuula Partanen Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinaattori Eksote Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen Toimintarakenteet 2013.
JJ RAY Avustusosasto1 MITEN RAY:N UUSI AVUSTUSSTRATEGIA HUOMIOI ERITYISRYHMÄT? Valtakunnalliset vammaisneuvostopäivät Naantali Janne Juvakka.
Tästä pois logo Koulutusorganisaatiot innovaatiojärjestelmän toimijoina -projekti Verkostotapaaminen Koulutuksen järjestäjien yhdistys KJY.
Rakennetaan kumppanuutta Pohjois-Savossa Seija Korhonen Järjestöfoorumi Kuopio
Yhdistykset kumppaneina kunnan kanssa – tasavertaista yhteistyötä Huhmari Kari Hyvärinen, yhteistyökoordinaattori Pohjois-Karjalan kansanterveyden.
THL HYTE-oppimisverkosto Kommenttipuheenvuoro Ritva Pihlaja erityisasiantuntija, kunta-järjestö-yhteistyö Yhdessä enemmän! Poikkihallinnollinen.
KOKEMUSTIEDOSTA ASIANTUNTIJUUTTA  miten kokemustieto saadaan tuotua ammattilaistiedon rinnalle M/S Soste –risteily, avoin verkostotapaaminen
Järjestöt Satasotessa
Lapin sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistyöhanke
Osuustoiminnan kehittäjät - Coop Finland ry
Osahanke: Kokemusasiantuntijuus ja
M/S SOSTE , avoin verkostotapaaminen Sirpa Pajunen
Osahanke: Kokemusasiantuntijuus ja
Sote-järjestöt ovat jykevä laiva IHMISET jäsentä vapaaehtoista vertaistukijaa ammattilaista työllistettyä YHDISTYKSET.
PoSoTe – työryhmän kokous
Kainuun toiminnallinen osakokonaisuus
Järjestö 2.0: Pohjanmaan järjestöt mukana muutoksessa
Kansalaistoiminnankeskus Matara
POHJOIS-SUOMEN LASTEN KASTE – HANKE
Järjestöjen sote- ja maakuntapäivään
Innokylästä tukea järjestöille sote- ja maakuntauudistuksen valmistelutyöhön , Tampere Erityisasiantuntijat Jaana Joutsiluoma & Minttu Ojanen.
Lappilainen kokemuksellinen asiantuntijuus -seminaari
Hyvät käytännöt pysyvään käyttöön Tavoitteet:
Esityksen transkriptio:

Toimintasuunnitelma – Lapin sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistyöhanke

Perustiedot Toiminta-alue: Lapin lääni Toiminta-alue: Lapin lääni Toimipiste: Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, Rovaniemi Toimipiste: Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, Rovaniemi Hallinnoija: Nuorten Ystävät ry Hallinnoija: Nuorten Ystävät ry Yhteistyö: järjestöt ja julkinen sektori Yhteistyö: järjestöt ja julkinen sektori Rahoittaja: Raha-automaattiyhdistys Rahoittaja: Raha-automaattiyhdistys Suunnittelija: Marko Palmgren Suunnittelija: Marko Palmgren

Päämäärä Lappilaisten hyvinvointierojen kaventaminen Lappilaisten hyvinvointierojen kaventaminen

Tavoitteet 1. Sosiaali- ja terveysalan järjestöjen rooli kirjataan Lapin läänin kuntien kuntastrategioihin 2. Luodaan Lapin läänin sosiaali- ja terveysjärjestöjen järjestöpankki internetsivustolle 3. Järjestetään toimintaa järjestöjen keskinäisen sekä järjestöjen ja julkisen sektorin välisen yhteistyön kehittämiseksi

Strategiataso Kuntakartoitus järjestöjen roolista kaikissa Lapin läänin kunnissa (21 kuntaa). Kuntakartoitus järjestöjen roolista kaikissa Lapin läänin kunnissa (21 kuntaa). Kuntakartoituksen tulokset Lapin läänin kuntiin ja järjestöjen aluetyöntekijöille sekä kartoitus aluetyöntekijöiden näkemyksistä. Kuntakartoituksen tulokset Lapin läänin kuntiin ja järjestöjen aluetyöntekijöille sekä kartoitus aluetyöntekijöiden näkemyksistä. Järjestökartoituksen tulokset kuntiin ja järjestöihin Järjestökartoituksen tulokset kuntiin ja järjestöihin Dialogilla järjestöjen rooli strategioihin

Järjestöpankki Sosiaalikollega.fi sivustolle Sosiaalikollega.fi sivustolle Lapin läänissä toimivat järjestöt ja hankkeet Lapin läänissä toimivat järjestöt ja hankkeet –aakkosjärjestyksessä –kuntakohtaisesti –toimialoittain Yhteistyön edellytyksenä toimijoiden tavoitettavuus

Yhteistyön kehittäminen Järjestöjen keskinäinen yhteistyö Järjestöjen keskinäinen yhteistyö Hankkeiden ja projektien yhteistyö Hankkeiden ja projektien yhteistyö Julkisen ja järjestösektorin yhteistyö Julkisen ja järjestösektorin yhteistyö Monipuolisen yhteistyön kehittäminen ja vakiinnuttaminen

Järjestöjen rooli Verkostoja, joissa kansalaiset toimivat oman ja lähiympäristönsä hyvinvoinnin edistämiseksi Verkostoja, joissa kansalaiset toimivat oman ja lähiympäristönsä hyvinvoinnin edistämiseksi Väestöryhmien hyvinvoinnin turvaaminen ja edistäminen Väestöryhmien hyvinvoinnin turvaaminen ja edistäminen Kansalaisten osallisuuden ja vaikuttamisen kanava Kansalaisten osallisuuden ja vaikuttamisen kanava Uusien toimintamallien kehittäjiä Uusien toimintamallien kehittäjiä