Vaellus-, pyöräily- ja melontareittien suunnittelu ja toteutus matkailun näkökulmasta.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vihreän liiton kesäpäivät 2006 Panu Laturi
Advertisements

Outdoors Finland Etelä -hanke Skål ! Ruoholahti, Helsinki Pirjo Räsänen, projektipäällikkö 1.
Turvallisuusluvan ja luvan muutosten hakeminen Säteilyturvakeskuksesta Hakemuslomakkeet Säteilyn käyttö teollisuudessa, tutkimuksessa, opetuksessa, tuote-
OTA ESILLE MUISTIINPANOVÄLINEET! Esim. iPad:in ja iPod Touch’in muistio
Kuntalaispalautteen kokoamispalvelu Multibase Oy Tämä on kuvaus palvelumallista, jonka pohjalta Kauniaisten kaupunki käynnisti pilottiprojektin. palvelumalli:1-3.
Avonet Digilehtiö käyttö
Kyläkyselyt Tietoa ja ideoita toimijoilta ja kyläläisiltä Joensuun seudun Leader -yhdistys Päivi Keronen Kyläisännöitsijä-hanke
Savonia-ammattikorkeakoulu Liiketalous Kuopio | Opinnäytetyön aihe
Vaellus-, pyöräily- ja melontareittien suunnittelu ja toteutus matkailun näkökulmasta
Syksy 2011/Pirjo Kinnunen. Miten hanke etenee? IdeointiSuunnittelu KäynnistysToteutus TUOTOS PäättäminenArviointi Käyttöön otto ja seuranta.
Katso Aitolasta lisää:
Ysiltä elämään Eväitä peruskoulun jälkeiseen elämään
Tuomarikirjeenvaihto  Tuomarin kanssa käytävä "keskustelu" kutsusta kiitoksiin. Tuomarien hankkiminen: viidakkorumpu, omat ja muiden kokemukset, Internet,
Pienin askelin – snadein stepein -väline oman työn kehittämiseen arjessa – jatkuvan parantamisen toimintatapa Virpi Mattila
Työpaja Maanantaiaamuna kotona  Lukujärjestyksen tarkistus  Missä opiskelen?  Mitä opiskelen?  Mitä materiaalia tarvitsen?  Kun valitsen.
Ohjauksen toimintamalli tietoverkkojen avulla *Toimintamallissa kuvataan opiskelijan ohjausprosessia Skypen ja Connect Pron välityksellä *Toimintamalli.
Projektiryhmän aloituskokous Pj. Merja Saarela
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN
Miellekartta ja kuvakollaasi Virikkeitä hiekkavalukorujen suunnitteluun Helena Vuorio 2007.
Lähtökohtia portfolion tekemiseen
Urheiluseuran viestintä
Puhuvia skannereita, lukevia kyniä ja muita vempaimia
Vinkkejä koko koulun ASPnet- profiilin kirkastamiseksi ml. toimintakulttuuri Työpaja 3.
1. Avaa omat tiedostot Pakatut tiedostot vievät vähemmän tallennustilaa ja ne voi siirtää toiseen tietokoneeseen nopeasti. Pakattuja ja pakkaamattomia.
Millainen on pyöräilevä, vaeltava ja melova asiakkaamme?
Opinnäytetyö Rautalankamalli
Kansalliskirjaston käyttäjäkysely 2008 Opetusministeriön kirjastopäivät Aki Kangas.
Opinnäytetyön tekijä: Etunimi Sukunimi
Leader-rahoitus Yhdistysten hanke- ja rahoitusinfo
TUTKIMUSAINEISTOPROJEKTI 2009/2010 Tavoitteena tutkimusta helpottavia ja tehostavia tietokantoja. Huolehditaan tietoaineistojen säilyttämisestä, saatavuudesta.
Vauhtia valmistumistalkoilla Tekniikan yksikkö Tiina Laajala ja Tomi Guttorm.
Orientaatio Tekijä, pvm Maailma kutsuu, onneksi olkoon!
Sisältö Menetelmän taustaa Menetelmän 8 askelta – 1. Liikkeelle (Move!) – 2. Video minulle – 3. Puhetta minulle – 4. Video sinulle – 5. Puhetta sinulle.
Officen hyötykäyttö yrittäjän näkökulmasta, Vapaan lähdekoodin ohjelmat / niiden tarjoamat mahdollisuudet yrittäjälle Kouluttaja: Timo Laapotti / F4U –
Aloitusseminaarin ohje
RAPORTTIEN JA WWW-SIVUJEN OHJEET Projektityökurssi KLTITE05OH/SU.
OHJEITA PUHE-ESITYKSEN LAATIMISEEN. 1 ESIINTYJÄN HUONEENTAULU.. 1) Aseta realistiset tavoitteet (tavoiteanalyysi) 2) Huomioi kuulijat ja esitystilanne.
Office –paketin ohjelmien linkitys 9. luokka. Luodaan 3 tiedostoa 1.Valitse jokin Teema (esim. urheilutapahtuma, valtio, bändi,…) 2.TEE WORD-tiedosto.
Katja Siltanen ja Anne Rytilahti
Opiskelijan ajanhallintajärjestelmä OAJ Ohtu Miniprojekti 2010 Vaatimusmäärittely.
Yhdistyshuoltamo VISIO Pohjois-Karjalan yhdistyshuoltamo 2017 tukee, auttaa ja kehittää yhteistyössä maakunnan yhdistystoimintaa. Yhdistyshuoltamo kokoaa.
Lapin matkailustrategia Matkailuasiantuntija Satu Luiro, Lapin liitto.
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
Opiskelijaviestintä Heli Kauppinen, viestintäsuunnittelija Xamk viestintä- ja markkinointipalvelut
Posterin otsikko Ohjeita Alaotsikkko
Abitti-tikku Saat tikun käyttöösi lukion ajaksi. Sen avulla harjoittelet Abitti- järjestelmän käyttöä. Abittia käytetään koko lukion ajan kurssikokeissa.
Hangon kansallisen kaupunkipuiston hoito- ja käyttösuunnitelman luonnos Verkostotapaaminen
Posterin otsikko Ohjeita Alaotsikkko
Opiskelutaidot ja aineenopettajan ohjaus
Vaellus-, pyöräily- ja melontareittien suunnittelu ja toteutus matkailun näkökulmasta
Tehtävä 7.3: Taulukon väritys
E-aineistojen saavutettavuus Mitä sisällöntuottajien pitäisi tietää?
8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Millainen on pyöräilevä, vaeltava ja melova asiakkaamme?
Askolan koulun koulureittien ja koululaisten liikenneturvallisuus
Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Välitehtävät
<Hankkeen nimi>
ESIMERKKEJÄ REITTIEN KEHITTÄMISEN POLUISTA, KANTA-HÄME
PostNord Strålfors Oy Aineisto-ohje tulostustuotantoon
Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Välitehtävät
[Projektin nimi]: Jälkianalyysi
Heli Saari Outdoors Finland II Aktiviteettien kehittämisohjelman kansallinen koordinointi – hanke.
Case Hiil Hooyo – Neuvola maailmalle!
Yhdistyksen liikuntatoiminnan arviointi ja kehittäminen
Paremmat eväät työnhakuun – ohjauksen sähköiset käytänteet
Askolan koulun koulureittien ja koululaisten liikenneturvallisuus
Vinkkaajan muistilista
SFX:n haravointi Finnaan
Esityksen transkriptio:

Vaellus-, pyöräily- ja melontareittien suunnittelu ja toteutus matkailun näkökulmasta

Reitin kartoittamiseen valmistautuminen 1.Esikartoitus 1.Ota yhteyttä kuntaan: • Tekninen ja maankäyttö, liikunta- ja vapaa-aika, kulttuuri, matkailu ja ympäristö: yhteyshenkilöt, kartat, esitteet • Kuka tietää reittien linjaukset, kuka vastaa reitin infrastruktuurin ylläpidosta ja kehittämisestä ja keneltä saat tiedot reitin vetovoimatekijöistä (ladun paikallisyhdistykset, luontoharrastajat, kotiseutuyhdistykset jne) sekä muusta 2.Surffaa netissä: etsi digitaaliset aineistot, portaalit 3.Siirrä tiedot exceliin 2. Suunnittele miten toteutat 1.Esitäytä ja tee se, mikä on tehtävissä: lomakkeet, taulukot 2.Ohjelmien käyttö: Basecamp, Sports Tracker. Harjoittele. 3.Sijoita reitit ja kohteet kartalle, jaa reitit sopiviin osiin. Onko karsittava??? 4.Miten reitin alkuun ja loppuun, yöpymiset: kustannukset 5.Sovi reittien priorisointi, kartoittamisen aikataulu ja kustannukset OF Etelän kanssa 6.Ota yhteyttä vetovoimatekijöistä tietäviin teeman kartoittamista varten. Sähköposti ja lomake täytettäväksi. Deadline!!

Reitin dokumentointi 1.Toteuta: kävele, melo tai pyöräile  Lomakkeet, reittiluokitusohjeet, kartta, GPS, kamera. Katso, että kaikki tarvittava on mukana ja ladattuna. 1.Pura tallentimen tiedot mahdollisimman pian kartoituksen jälkeen  Reittitallenne, profiili ja valokuvat  Kysy tarvittaessa 2.Luokittele ja raportoi ohjeiden mukaan. Muista kronologisuus!!!  Kohteet luetteloidaan ohjeiden mukaan. Muista, että valokuvan nimi on sama kuin kohteen nimi.  Saavutettavuus: Infra, palveluvarustus, teema 3.Tee yhteenveto lomakekyselyllä saaduista tiedoista ja vie ne tarpeellisin osin lomakkeisiin  Mitä korjattavaa ja lisättävää on reitin kehittämiskohteisiin, onko uusia ideoita ja hyviä vinkkejä  Miten vaikuttaa teemoittamiseen?? 4.Jos teet useamman reitin (esimerkiksi opinnäytetyön tekijät), tee kaikista reiteistä yhteinen yhteenveto. Max. 2 A4 5.Toimita tallenteet OF Etelä –hankkeelle tarkistettavaksi.  Otsikoidaan kunta/reitti. Toimitetaan word- ja excel –tiedostoina. EI SAA TOIMITTAA PDF:nä!!!!