Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tuomarikirjeenvaihto  Tuomarin kanssa käytävä "keskustelu" kutsusta kiitoksiin. Tuomarien hankkiminen: viidakkorumpu, omat ja muiden kokemukset, Internet,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tuomarikirjeenvaihto  Tuomarin kanssa käytävä "keskustelu" kutsusta kiitoksiin. Tuomarien hankkiminen: viidakkorumpu, omat ja muiden kokemukset, Internet,"— Esityksen transkriptio:

1 Tuomarikirjeenvaihto  Tuomarin kanssa käytävä "keskustelu" kutsusta kiitoksiin. Tuomarien hankkiminen: viidakkorumpu, omat ja muiden kokemukset, Internet, Europeisk Dommerguide (eurooppalaiset tuomarit) jne

2 Kutsu  SKL:n sivuilta löytyvä kutsukaavake. Ei voi täyttää ja tallentaa sähköisesti.  Myös pelkästään sähköinen yhteydenpito tuomareihin on hyväksyttävää: kutsun sisällön voi ja saa lähettää “omin sanoin” sähköpostina.  Muista merkitä kutsuun aikaraja, esim jos tuomari ei vastaa kutsuun kolmessa viikossa, kutsu raukeaa.

3 1. kirje  Heti kun tuomari on hyväksynyt kutsun.  Kiitokset lupautumisesta tuomariksi.  Linkki näyttelyn kotisivuille/ muuta tietoa näyttelystä, esim. Tuomarilista.  Esim. Tietoa näyttelyn paikkakunnasta yms (linkit, esitteitä)  Tiedustellaan matkustustoiveita, ostaako toimikunta matkalipun vai tuomari itse. Siinä tapauksessa ehdot itse ostamiselle.

4 2. kirje  Noin puoli vuotta ennen näyttelyä  Tiedustellaan tuomarille sopiva matkustusajankohta, esim matkareitti.  Matkavakuutus (liitteeksi FCIn suositus aiheesta)  Muistutetaan tuomarille itselleen kuuluvista kuluista (avec, lisäpäivät jne)  Kysytään esim ruokavaliosta, arvostelukieli jne

5 3. kirje  Ilmoittautumisajan päätyttyä  Koiramäärät roduittain, esim kehän alkamisaika jos tiedossa  Saapumisajan varmistus. Matkalippu tulisi jo olla toimitettu, jos ei, on se ohessa.  Selvitys hotellista (linkki), lentokenttäkuljetuksesta, iltapalasta yms  Kysytään esim missä valuutassa tuomari haluaa kulut ja päivärahat.

6 Ja vielä  Tarkka aikataulu jos ehtii, muuten annetaan hotellissa.  Mikäli tulee rotujen siirtoja tuomarilta toiselle, on niistä mieluiten soitettava tuomarille.  KAIKKIIN VIESTEIHIN ON AINA MUISTETTAVA LISÄTÄ LÄHETTÄJÄN TARKAT YHTEYSTIEDOT (nimi, puh, sähköposti)

7 Kiitokset  Kissa kiitoksella elää, mutta siltikin: mahdollisimman pian näyttelyn jälkeen kiitosviesti ja esim linkki tuloksiin. Jos joku on ottanut valokuvia, niitä liitteeksi.

8


Lataa ppt "Tuomarikirjeenvaihto  Tuomarin kanssa käytävä "keskustelu" kutsusta kiitoksiin. Tuomarien hankkiminen: viidakkorumpu, omat ja muiden kokemukset, Internet,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google