Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

1. Avaa omat tiedostot Pakatut tiedostot vievät vähemmän tallennustilaa ja ne voi siirtää toiseen tietokoneeseen nopeasti. Pakattuja ja pakkaamattomia.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "1. Avaa omat tiedostot Pakatut tiedostot vievät vähemmän tallennustilaa ja ne voi siirtää toiseen tietokoneeseen nopeasti. Pakattuja ja pakkaamattomia."— Esityksen transkriptio:

1

2 1. Avaa omat tiedostot Pakatut tiedostot vievät vähemmän tallennustilaa ja ne voi siirtää toiseen tietokoneeseen nopeasti. Pakattuja ja pakkaamattomia tiedostoja ja kansioita voi käyttää samalla lailla. Useita tiedostoja voi yhdistää yhdeksi pakatuksi kansioksi. Pakkaaminen ei vaikuta tiedoston laatuun.

3 * 2. Valitse kansio, jossa tiedosto, jonka haluat pakata sijaitsee. 3. Klikkaa hiiren oikeaa näppäintä tiedoston kohdalla ja sen jälkeen vie hiiren osoitin kohtaan ’Lähetä kohteeseen’.

4 * 4. Klikkaa avautuvasta valikosta ’Pakattu kansio (zip-tiedosto)’ –kohtaa.

5 * 5. Pakattu tiedosto on kansiossa, jossa lukee tiedoston nimi ja perässä zip.

6 * Jos haluat muokata tiedostoa, sinun tarvitsee ensin purkaa se. 1. Valitse pakattua kansio omista tiedostoistasi, klikkaa hiiren oikealla ja valitse avautuvasta valikosta ’Pura kaikki…’.

7 * 1. Yleensä oikea tiedosto on jo valmiina, mutta jollei ole, klikkaa kohtaa ’selaa’ hiiren vasemmalla painikkeella 2. Valitse kohde valikosta, jonka jälkeen paina OK.

8 * 3. Kun olet saanut oikean tiedoston valittua, klikkaa hiiren vasemmalla ’Pura’.

9 * 4. Purettu tiedosto löytyy omista tiedostoista tiedoston nimellä ja sen perässä lukee docx.

10 1. Napsauta Käynnistä-painiketta.

11 2. Paina hiiren vasemmalla kohtaa ’Ohjauspaneeli’.

12 * 3. Etsi valikosta ’Varmuuskopiointi ja palauta’ ja klikkaa sitä.

13 * 4. Jos et ole varmuuskopioinut ennen, valitse ’Määritä varmuuskopiointi’. 5. Jatka sen jälkeen ohjeiden mukaisesti, jos kysytään salasanaa, anna se.


Lataa ppt "1. Avaa omat tiedostot Pakatut tiedostot vievät vähemmän tallennustilaa ja ne voi siirtää toiseen tietokoneeseen nopeasti. Pakattuja ja pakkaamattomia."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google