Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Opiskelijan ajanhallintajärjestelmä OAJ Ohtu Miniprojekti 2010 Vaatimusmäärittely.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Opiskelijan ajanhallintajärjestelmä OAJ Ohtu Miniprojekti 2010 Vaatimusmäärittely."— Esityksen transkriptio:

1 Opiskelijan ajanhallintajärjestelmä OAJ Ohtu Miniprojekti 2010 Vaatimusmäärittely

2 Pähkinänkuoressa ● “Opiskelijan työkalu” – Apuväline opintojen suunnitteluun ja ajanhallintaan – Vahtii opiskelijaa ● Tentit, opintotuet yms. ● “Interaktiivinen ajankäyttöväline”

3 Toteutetaan ● Opiskelija voi syöttää järjestelmään ne kurssit, jotka aikoo suorittaa ● Opiskelija voi katsoa ohjelmasta opetustietojaan – tietää missä pitää olla ja milloin!

4 Toteutetaan ● Ohjelma muistuttaa opiskelijaa tenteistä – enää ei voi “unohtaa” valmistautua tenttiin! ● Ohjelmasta voi tarkistaa että opintosuoritukset täyttävät KELAn opintotuen vaatimukset ● Suoritetuista kursseista voi tulostaa raportin – joko näytölle tai tiedostoon

5 Ei toteuteta ● Ei käytä tietokantapalvelinta – Vain opiskelija pääsee käsiksi omiin tietoihinsa – Henkilökunta ei pääse seuraamaan tai vaikuttamaan ● Miksi? – Kustannukset: tietokantapalvelin vaatii jatkuvia investointeja ● Palvelin, palvelimen ylläpitohenkilöstö yms.

6 Budjetti ● Toteutus vie neljästä-viiteen viikkoa ● Hinta-arvio 1800 € ● Sisältää: – Vaatimusmäärittely – Suunnittelu – Koodaus – Testaus – Asiaan kuuluva lyhyt dokumentointi – Rajoitettu ylläpito


Lataa ppt "Opiskelijan ajanhallintajärjestelmä OAJ Ohtu Miniprojekti 2010 Vaatimusmäärittely."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google