Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Abitti-tikku Saat tikun käyttöösi lukion ajaksi. Sen avulla harjoittelet Abitti- järjestelmän käyttöä. Abittia käytetään koko lukion ajan kurssikokeissa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Abitti-tikku Saat tikun käyttöösi lukion ajaksi. Sen avulla harjoittelet Abitti- järjestelmän käyttöä. Abittia käytetään koko lukion ajan kurssikokeissa."— Esityksen transkriptio:

1 abitti-tikku Saat tikun käyttöösi lukion ajaksi. Sen avulla harjoittelet Abitti- järjestelmän käyttöä. Abittia käytetään koko lukion ajan kurssikokeissa. Se on käytössä myös ylioppilaskirjoituksissa (yleensä 3. lukiovuotena). Pidä tikku mukana joka päivä ja tallessa. Jos hukkaat tikun, niin tilalle pitää ostaa samanlainen. Tule käymään atk-ylläpidon huoneessa (yläastesiiven alakerta, 2. ovi vasemmalla), niin katsotaan oikean mallinen tikku. Samoin jos nimitarra irtoaa/vahingoittuu tms. saat uuden tarran atk-ylläpidon huoneesta.

2 Tikun käyttö Kun laitat tikkua koneeseen, avaa se ensin kunnolla ja työnnä koneeseen tikun päädystä. Väärin laitettu tikku aiheuttaa ongelmia kokeen tekemiseen. Tikulle on ladattu Abitti-käyttöjärjestelmä. Tikulle ei saa tallentaa muita tiedostoja, sillä ne voivat häiritä Abitti-järjestelmää ja aiheuttaa ongelmia kun olet tekemässä esim. kurssikoetta.

3 Harjoittele myös kotona!
Voit harjoitella Abitti-järjestelmän käyttöä tikullasi myös kotona – pöytäkoneella tai läppärillä. Ohjeita löydät: muistilta/ (Löydät tämän pp-esityksen peda.netistä, niin saat linkit helposti auki.)


Lataa ppt "Abitti-tikku Saat tikun käyttöösi lukion ajaksi. Sen avulla harjoittelet Abitti- järjestelmän käyttöä. Abittia käytetään koko lukion ajan kurssikokeissa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google