Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hangon kansallisen kaupunkipuiston hoito- ja käyttösuunnitelman luonnos Verkostotapaaminen 7.8.2016.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hangon kansallisen kaupunkipuiston hoito- ja käyttösuunnitelman luonnos Verkostotapaaminen 7.8.2016."— Esityksen transkriptio:

1 Hangon kansallisen kaupunkipuiston hoito- ja käyttösuunnitelman luonnos
Verkostotapaaminen

2 Kansallinen kaupunkipuisto Perustettu vuonna 2008

3 Perustamisselvitys

4 Perustamisselvitys

5 Tilannekatsaus MRL 70 § Aloituspalaveri lokakuussa 2013
Hoito- ja käyttösuunnitelman laatiminen on aloitettu maaliskuussa 2014 (ymp.ltk.) Työryhmän ensimmäinen kokous huhtikuussa 2014 Työsuunnitelma valmistui toukokuussa 2014 Työryhmä kokoontui syyskuussa 2014 Kaupungin sisäinen kokous pidettiin kesäkuussa 2015 Ensimmäinen luonnosversio hoito- ja käyttösuunnitelmaksi valmistui maaliskuussa 2016 Työryhmä kokoontui huhtikuussa 2016 Hoito- ja käyttösuunnitelmaa esiteltiin ympäristölautakunnalle kesäkuussa 2016 Yleisötilaisuus alueen asukkaille elokuussa 2016 Ympäristölautakunnan käsittely elokuussa 2016 Puistoa koskevat määräykset Kansallisen kaupunkipuiston perustamispäätökseen voidaan kunnan suostumuksella ottaa alueen olennaisten arvojen säilyttämiseksi tarpeellisia määräyksiä. Muut alueen hoidon ja käytön kannalta tarpeelliset määräykset annetaan hoito- ja käyttösuunnitelmassa, jonka kunta laatii. ( /1129) Hoito- ja käyttösuunnitelman valmistelun tulee tapahtua vuorovaikutuksessa niiden tahojen kanssa, joiden oloihin asia saattaa huomattavasti vaikuttaa. Hoito- ja käyttösuunnitelman hyväksyy ympäristöministeriö. ( /1129) Kansalliseen kaupunkipuistoon kuuluvan alueen kaavoituksessa ja muussa alueeseen vaikuttavassa suunnittelussa ja päätöksenteossa on otettava huomioon puistoa koskevat määräykset.

6 Hoito- ja käyttösuunnitelma
Rakenne: Johdanto Puisto on jaettu maantieteellisiin osiin: Merialueet ja saaristo Tulliniemi ja Voimakasiini Itäsatama Bulevardi, Regattaranta, Vartiovuori Kylpyläpuisto ja 3. kaupunginosa Furuvik-Bellevue LISÄKSI reitit ja opasteet Sisältö alueittain Kohde-esittely Suojelualueet ja –kohteet Hoito- ja käyttösuunnitelmat Kaavoitus Tavoitteet ja toimenpiteet Liitteeksi kootaan taulukko muotoisesti tavoitteet ja toimenpiteet osiosta toteutusaikataulu ja kuka toteuttaa..

7 Kohde-esittely

8 Suojelualueet ja kohteet

9 Hoito- ja käyttösuunnitelmat

10 Kaavoitus

11 Tavoitteet ja toimenpiteet

12 Tavoitteet ja toimenpiteet

13 Huvilat Ohjeistusta Aidat, puutarhan hoito.. + lisäksi puiden (mäntyjen) hoito

14 Reitit ja opasteet Pyöräily ja pyöräpysäköinti Opasteet
Pääreitin yhtenäisyys Sivureitit ja yhdysreitit

15 Työn eteneminen Luonnos nähtävillä kaikille hankolaisille
Ympäristölautakunnan ja kaupunginhallituksen käsittely Ympäristöministeriö hyväksyy Toimitetaan vuoden loppuun mennessä YM:lle..

16 Kiitos!


Lataa ppt "Hangon kansallisen kaupunkipuiston hoito- ja käyttösuunnitelman luonnos Verkostotapaaminen 7.8.2016."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google