LAAJAKAISTA KAIKILLE Äänekoski pohjoinen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
SPL Päätoimisten Coaching-ohjelma
Advertisements

Äänekoski laajakaista
VALOKAAPELIEN PÄÄTTÄMINEN KAUPUNGINTALOLLE
Arvonlisävero kirjanpidossa
Nastola, Pölpänet-verkko
1 Exporting Culture – Kulttuuriviennin ammattilainen -valmennus.
Keski-Suomi. Keski-Suomi, miksi Kuuskaista tarjosi?  Samanlainen tilanne kuin Kuusiokunnissa 2000-luvun alussa => 10 vuoden kokemus  Suuri.
2 Mitä? Valtakunnallinen pk-yritysten ja yksittäisten henkilöiden tuotekehitys- ja innovaatiotoimintaa tukeva asiantuntijapalvelu Yritys- tai hankekohtaisesti.
Yhteinen tavoite ja tahtotila rakentamisen perustana - malleja kylien tietoverkkohankkeista Uurainen Veli-Matti Karppinen GrowNow oy.
Jämsän työllisyyspalvelut
Kymijoen Kyläkuitu – Seutuverkot Seminaari
Ohjelmointitaito (ict1td002, 12 op) Opintojakson esittely, syksy 2008.
VALMISTUMISJUHLAT Ideointi (Kuka/ketkä tekevät) => Synopsis
PISKI –HANKE JA KULJETUSPALVELU PIRKANMAALLA Kirjastotoimen apulaisjohtaja Maija Kanerva Tampereen kaupunginkirjasto-Pirkanmaan maakuntakirjasto Jyväskylä.
NAO/Maija-Leena Haapa-alho
Syksy 2011/Pirjo Kinnunen. Miten hanke etenee? IdeointiSuunnittelu KäynnistysToteutus TUOTOS PäättäminenArviointi Käyttöön otto ja seuranta.
Henkilöstön virkistysrahan käyttö HUS:ssa
RAKENNETUN YMPÄRISTÖN DIPLOMI- INSINÖÖRIKSI? DIPLOMI-
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
Mustlahden vesiprojekti Suunnittelun tilanne
Topirkka.fi portaali
Ostamisen maailma Ostokyky ja ostohalu
Esimerkki 1, s. 75 (74) € talletettiin pankkiin vuodeksi Korko 3,55 %
Arvonlisä-verotuksen perusasioita
Tietotekniikka on hyvä renki, mutta huono isäntä.
Ipon Laajakaistapuhelin
Jäähonka 2000 Stars ”Joukkueen tavoitteena on pitää jääkiekko kaikkien lasten harrastuksena siten etteivät harrastuksen kustannukset estä kenenkään mukanaoloa”
MAASEUDUN KEHITTÄMINEN Kirsi Viljanen, maa- ja metsätalousministeriö Joensuu.
Kaukolämpö/tilanne Kiilapalstan ja Välitien alueilla lämmöt kiinteistöissä = valmiina Kiilapalstalla kaukolämpö vedetty vain Mustikkatielle.
VENEPESURI VALTAKUNNAN PESURIT 2 KPL
Laajakaista kaikille -hanke Jyväskylä Keski-Suomen laajakaistahankkeen tilannekatsaus Tapio Saarinen Kehittämispäällikkö, ICT.
Arvonlisävero budjetoinnissa
Yhteenveto Pardian raamisopimusneuvotteluista
Projekti ja siinä työskentely
Päivitetty :35 Päivitä Pääsivu Sopimus 1 – Sessio 1 – Sessio 2 – Sessio 3 Sopimus 2 – Sessio 1 – Sessio 2 Sopimus 3 – Sessio 1 – Sessio 2.
Veli-Matti Karppinen 2006 Nakertaja – Hetteenmäen kyläyhdistys ry.
Psykoterapia ja avohoito on edullista
Suurten ja keskisuurten yhteinen lippu- ja maksujärjestelmä Tausta, tavoitteet ja tulokset Oheisaineisto nro 2 Pela §
T Personal SE assignment Project progress tracking and control.
Wlan –teknologian rooli Suomen laajakaistamarkkinoilla Tekijä: Markus Aarnio Valvoja: professori Heikki Hämmäinen suorituspaikka: ei suorituspaikkaa.
Mika Väyrynen tuottaja
Ohjelmistotuotanto kevä 2010 Juho Hirvonen Mikko Nieminen Tuomas Saarela.
Energiavuosi 2013 Kaukolämpö.
Tekesin ja innovaatiotoiminnan vaikutukset 2014
INFOTILAISUUS HY – Aalto - TaY OTM projekti käynnistyy Niina Jokela / Kansainvälisen vaihdon palvelut1.
Mitä on projektinhallinta?
Matkahallinnon osaajaohjelma (HAUS) - Virastojen matkahallinnon vastuuhenkilöille.
1 Pertti Parkkonen, kh pj, Laukaa MAAKUNNALLINEN KUNTA- JA PALVELURAKENNE- SEMINAARI JYVÄSKYLÄ PAVILJONGISSA SEMINAARIN TEEMA: Perusterveydenhoitoon.
Kansallinen digitaalinen kirjasto Ari Rouvari Jukka Pennanen.
Taina Wilhelms Energiavuosi 2011 Kaukolämpö.
SAK Paikallinen sopiminen
Verotuksen perusteet – Matkat
Maakuntajohtaja Anita Mikkonen
OSAAMISEN KASVATTAMISTA YHTEISELLÄ KEHITTÄMISELLÄ - HYVINVOINTITOIMIALAN INFO /Eeva Nuottasaari.
Yritysesittely Telecom alan kehitys ja trendit Mobiiliteknologiat ja päätelaitteet Palvelualustat Soneran tuotekehitysprosessi.
TAITOJÄÄT JYVÄSSEUTU E2 – D1
Projektityö Lähe: Projektityömateriaali BB:n sivulla.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Haku- ja valintatiedot tietovirtojen kokonaisuudessa Tietovirta- ja sanastotyön koordinaatioryhmän kokous Laila.
Tehtävä l Minkälaisia ongelmia ryhmässä tehtävässä ohjelmointityössä voi tulla esiin? l Mitä keinoja niiden välttämiseksi keksit?
PIRKANMAAN AVOIN KUITU – YHTEISTYÖ Suunnitelma Marja-Riitta Mattila-Nurmi.
MIKÄ ON PROJEKTI / HANKE?. Projekti  …. On joukko ihmisiä ja muita resursseja, jotka on tilapäisesti koottu yhteen suorittamaan tiettyä tehtävää,
Nopea laajakaista – mitä ehtii 2019 mennessä?
Laajakaistan toimeenpano- ohjelma
Lomake.fin kehittäminen Projektin 293 loppuraportti
Turvapalvelut alkaen -vaihtoehtojen vertailu
Yritykseni pahimmat kilpailijat
Tatu Punkari Tatupkuitu.fi
THL - Eurykleia Henkilöstö- ja talousasioiden suunnittelu- ja raportointijärjestelmän määrittely TP 4 agenda Toiminnallisuuden läpikäynti I (Henkilöstöhallinto)
Maakuntien ICT-muutosten tehtäväkartat ja tehtäväverkot
Palvelupolku vammaispalveluiden päiväaikaiset toiminnat Pähee OTE
Esityksen transkriptio:

LAAJAKAISTA KAIKILLE Äänekoski pohjoinen

Laajakaista – yhden hankealueen toteutusvaiheet Hankkeen toteutuksen seuranta (kunta – Sonera yhteistyö) Hankkeen lopet- taminen Lopetus kokous Sopimus kunnan kanssa Markki- noinnin valmistelu Markkinointikirjeet Paikallinen markkinointi ja myynti Sopimukset rakentamisen aikaisilla hinnoilla Sopimukset rakentamisen jälkeisillä hinnoilla Sopimukset markkinahinnoilla Verkon suun- nittelu Suunnittelu Urakoitsijavalinta Sijoitusoikeudet Materiaalitilaukset Runkoverkon rakentaminen Asiakasrakentaminen Rakentamisen jälkeen sovittujen toteutus Projektin kesto noin 2,5 vuotta Kesä Syksy 3.4.2017

LKK periaatteita Kunta ja valtio tukevat rakentamista vain tuetuille alueille Viestintävirasto on määritellyt (ei-tuetut) kaupalliset alueet joiden toimenpiteistä on sovittava erikseen. Tämä koskee myös tuetun alueen kaupallisella alueella olevia syöttölinjoja. Joihinkin verkon haaroihin sovelletaan 50% tilaajamääräehtoa Paras tieto tarkoista kuitureiteistä ja aikatauluista on Soneran verkkosuunnittelijalla Tiedottamiseen ja sopimushankintaan käytetään paikallisia aktivisteja Rakentamiseen, toimittamiseen ja palveluiden käyttöön liittyvät asiat hoitaa Sonera Verkkoon liittyminen ei ole pakollista Verkkoon on mahdollista saada myös toisen operaattorin liittymiä yyyy-mm-dd or Month dd, yyyy Internal /Relation/Identifier 0.1 Draft

Äänekoski – Laukaa laajakaista kaikille hinnat Liittymämaksu (sis. 100m tilaajayhteyden ja tarvittavat liitäntälaitteet) 2222 EUR (sis alv 24%) Liittymis- ja asennusmaksu sisältää: Kaivuu- ja siivoustyöt kiinteistön alueella Valokuidun asennus kiinteistöön Tarvittavat päätelaitteet kiinteistöön ja asukkaille Liityntäverkon runkoreitin varrelta asiakkaalle ensimmäinen 100 metriä sisältyy liittymismaksuun. Mikäli asiakas asuu kauempana, hänelle tehdään pyydettäessä räätälöity tarjous. Muut palvelut ja hinnat Soneran valtakunnallisten tarjousten mukaan. 03 April 2017

Lisätietoa http://www.sonera.fi/tv+ja+viihde/sonera+viihde/mika+on+sonera+viihde yyyy-mm-dd or Month dd, yyyy Internal /Relation/Identifier 0.1 Draft

Kotitalousvähennys Kuituliittymän vähennyskelpoinen osuus on noin 400 euroa Kotitalousvähennystä voi käyttää oman kiinteistön piha-alueella tai sisällä tehtävästä työstä: jos liittymismaksuun sisältyy piha-alueella tehtävää työtä, kaivuu, päättäminen yms. asennusmaksuun sisältyvä työn osuus on oikeutettu kotitalouvähennykseen. Ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä työtä ostettaessa saa vähentää 45% kustannuksista, seuraavin rajoituksin 2000 euroa puolisot yhteensä 4000 euroa omavastuu 100 euroa yyyy-mm-dd or Month dd, yyyy Internal /Relation/Identifier 0.1 Draft