Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ohjelmistotuotanto kevä 2010 Juho Hirvonen Mikko Nieminen Tuomas Saarela.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ohjelmistotuotanto kevä 2010 Juho Hirvonen Mikko Nieminen Tuomas Saarela."— Esityksen transkriptio:

1 Ohjelmistotuotanto kevä 2010 Juho Hirvonen Mikko Nieminen Tuomas Saarela

2 Ajankäytön seurantajärjestelmä Tarjoamme toteutettavaksi seuraavaa tekstipohjaista toimintokokonaisuutta ajankäytön seurannan toteuttamiseksi Yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. - opiskelijat hallinnoivat järjestelmällä omien kurssien, laskuharjoituksien ja tenttien aikataulua ("lukujärjestys") - opiskelijat voivat myös luoda omia tapaamisia (pienryhmät / opintopiirit) järjestelmän avulla - henkilökunta voi päivittää yksittäisten tapahtumien tietoja (sijainti, aika), esim. sairastapauksissa luento voidaan kokonaan peruuttaa - Järjestelmä luo käyttäjille erilaisia raportteja suunnitelluista ja toteutuneista kursseista (lukujärjestys, osallistumisaste, toteutuneet/"puuttuvat" opintopisteet, jne.). Toteutuman seuranta tehdään vuositasolla. Toistaiseksi on epäselvää haetaanko toteutuneet opinnot Yliopiston taustajärjestelmistä, vai syöttääkö opiskelija ne itse järjestelmään.

3 Ajankäytön seurantajärjestelmä - järjestelmä hakee kurssien tiedot Yliopiston tietokantapalvelimelta - Käyttäjien tiedot tallennetaan paikallisesti - kurssien ja omien tapaamisten ajoituksen voi tarkistaa sovelluksen tarjoamasta kalenterista - järjestelmä muistuttaa opiskelijaa tulevista tenteistä ja tapahtumista joiden tietoja on muutettu - opiskelija ja henkilökunta voivat seurata järjestelmän avulla tenttien ja laskuharjoitusten osallistumisastetta - järjestelmän käyttöliittymälle valitut värit sopivat myös värisokeille käyttäjille - opiskelija voi etukäteen vaihtaa tilapäisesti laskuharjoitusryhmää (henkilökunta näkee etukäteen mihin ryhmiin on tulossa enemmän opiskelijoita) - järjestelmä tuottaa lukujärjestykset ja raportit helposti tulostettavassa muodossa

4 Muuta Aiemmin mainitusta kokonaisuudesta toteutetaan vaiheittain asiakkaan kanssa määritellyssä järjestyksessä haluttu kokonaisuus. Kaikkea mainittua ei välttämättä ehditä toteuttamaan pyydetyssä aikataulussa.

5 Työvälineet Sovellus toteutetaan käyttäen Java-ohjelmointikieltä ja Eclipse sovelluskehitintä. Projektiympäristönä (lähdekoodi, dokumentointi ja hallinta) toimii Google Code. Versionhallinnassa käytetään Subversionia. Dokumentointiin käytetään Google Docs -järjestelmää ja avoimia dokumenttiformaatteja.

6 Aikataulu ja kustannukset Määrittelyjen tarkennus, suunnittelu, toteutus ja testaus jakautuu kuudelle viikolle 24.3-28.4.2010. Projektissa käytetään iteroivaa ja inkrementaalista toteutustapaa. Kustannusarvio (laskutus toteutuneen mukaan): Työmäärä on noin 72h, hinta 35€/h yhteensä 2520€ + alv. 22% (3074,40€)


Lataa ppt "Ohjelmistotuotanto kevä 2010 Juho Hirvonen Mikko Nieminen Tuomas Saarela."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google