 Logististen toimintojen kehittäminen •Ostotoiminta, varastointi, tuotanto, myynti •Asiakkaina PK -tuotantoyritykset  Energiankäytön optimointipalvelut.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Talouden tunnusluvut.
Advertisements

TIETOKONE PROJEKTI Prosessin vaiheet Tarve Hankinta Kokoaminen
PROFIMILL Oy Tuotannon hallintaan liittyvät ohjelmistot ja konsultointipalvelut. Yritys.
2 Mitä? Valtakunnallinen pk-yritysten ja yksittäisten henkilöiden tuotekehitys- ja innovaatiotoimintaa tukeva asiantuntijapalvelu Yritys- tai hankekohtaisesti.
MBLiq Multibase Oy. Multibase Oy / 2006 / Pihlajatie 19, Helsinki puh: MBLiq – prosesseihin integroituva • MBLiq kattaa kaikki likviditeetin.
Verkko-opetuksen laatutyöpaja Vopla-seminaari
SAP Yksi ERP-sovellus.
Liite 4: Prosessi- ja liittymäkuvaukset
TEKNILLINEN KORKEAKOULU Energiatalous ja voimalaitostekniikka Senerin Syyspäivä Visioita energiamarkkinoista Pekka Pirilä Teknillinen korkeakoulu.
Jussi Laitinen & Reko Martti
Budjetointi.
Taloyhtiöiden kulutusseurantapalvelu - ja lämmönjakohuoneen tekninen tarkastuspalvelu Jouko Viikilä.
Kokemuksia ja parhaita käytäntöjä laskutuksen sähköistämiseen
Lähiruokaa julkisen sektorin ruokapalveluissa
Mitä? Valtakunnallinen pk-yritysten liiketoimintasuunnitelman laatimisohjelma Yritysjohdon apuväline liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen Työkalu.
Projektisalkun hallinta
tehokkaampi tapa toimia!
Uusiutuvan energian kuntakatselmus. päivämääräEtunimi Sukunimi, Motiva Oy Katselmustoiminta lähtee kansainvälisistä tavoitteista • Euroopan komission.
Verkko-osuuskunnan ja toteuttajan yhteistyömallit sekä yhteistyön syventämisen mahdollisuudet Jukka Kapela
TALOUSHALLINNON ROOLI YRITYSTOIMINNASSA
Verkko-opetuksen laadunhallinta yliopistoissa – millä toimenpiteillä yhdessä eteenpäin Janne Sariola, Annikka Nurkka, Sari Tervonen
Ahoplan OY. Yritys Suunnittelutoimisto – 2 työntekijää – LVI alan suunnittelu Laskee myös säästön saneerauskohteelle – Suunnittelee ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmiä.
Kasarminmäki Living Lab ”Tarjoama”
Ohjelmistojen suunnittelumenetelmät ja –työkalut
Työvoima- ja elinkeinokeskus Ohjelmakausi 2007–2013 käynnistyy, EU-projektien toteutus Yritysrahoituksen puheenvuoro Pekka Pelkonen Pohjois-Karjalan TE-keskus.
Tuulivoima Tekesin strategiassa
HUKILO Huomispäivän kirjaston logistiset ratkaisut HelMet-kirjastojen kehittämisohjelma ja toimenpidesuunnitelma Ver
Mari Pajala Ympäristöasiantuntija Elinkeinoelämän energiatehokkuussopimukset - Autoalan toimenpideohjelma.
Turhia töitä... Ylituotanto ja varastointi Odottaminen ja etsiminen
ELY-keskusten palvelut kansainvälistyville yrityksille
Oivaltamisen iloa Anna-Liisa Karjalainen, IT-suunnittelija, TAMK
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut UKJ toteutusvaihtoehtojen tutkiminen Minna Kivinen, UKJ-ohjausryhmän kokous
Evtek Projektori Käyttöönotto Teemu Tammivaara, VBP04S.
Yritysesittely. Asiakas- hankinta Kaupasta päättäminen Ratkaisu vastaväitteisiin Vastaväitteet lukkoon Ratkaisuesitys Kartoitus Luottamus yritykseen Luottamus.
Ti Sisältötuotanto Abdoulmajid Hakki DI Sisältötuotanto.
Aalto PRO Aalto-yliopiston täydennyskoulutusta Kyvykkyyksiä etsimässä PK-yritysten johtamisen haasteet Menestystekijöitä, henkilöstön kyvykkyyksien määrittelyä.
Harjoitustyö opiskelijan työkirja MS-Project
Jarmo Toivanen ja Erkki Rämö
Mika Heikkilä/ Valtuustoseminaari/ Sairaanhoidon ja terveydenhuollon logistiikan ja tukipalvelujen kehittäminen sairaanhoitopiirien, kuntien.
Hankintaprosessi IS-Hankinta Oy Liite2 Hankintaprosessi.
Uudet palvelut (räätälöity): Tomin kommentit Painopiste on kuvassa mielestäni huono, tässä vaiheessa ja tätä ennen pitää panostaa eniten Jos näissä vaiheissa.
Suunnittelun lähtötiedot hallintaan rakennusprojektin alussa Kirsti Saarremaa EPSHP.
Avoimen tuotteen hallintamalli Tuotteenhallinnan työpaja
VIRTA-opintotietopalvelu korkeakoulujen toiminnan tukena Kooste kyselyn tuloksista Paula Merikko
Kansallinen palveluväylä Hankejohtaja Pauli Kartano Valtiovarainministeriö.
TALOUSHALLINNON ROOLI YRITYSTOIMINNASSA. Taloushallinnon rooli yritystoiminnassa YRITYSTOIMINNAN PÄÄMÄÄRÄ ON omistajiensa hyvinvoinnin lisääminen kasvattamalla.
Laadunhallintajärjestelmä/ laatujärjestelmä
Metatietovaranto Melinda tiekartta 2008 – 2020 Versio 5.0 ( )
Lomake.fin kehittäminen Projektin 293 loppuraportti
Jarmo Toivanen ja Erkki Rämö
Turvapalvelut alkaen -vaihtoehtojen vertailu
INSINÖÖRI (AMK), ENERGIATEKNIIKKA 240 OP KEVÄT SYKSY KESÄ
Avoimen ja yhteisen rajapinnan hallintasuunnitelma v.1.4
TALOUSHALLINNON ROOLI YRITYSTOIMINNASSA
TALOUSHALLINNON ROOLI YRITYSTOIMINNASSA
THL - Eurykleia Henkilöstö- ja talousasioiden suunnittelu- ja raportointijärjestelmän määrittely TP 1 agenda Ongelman kuvaus, tavoitteet, rajaukset,
THL - Eurykleia Henkilöstö- ja talousasioiden suunnittelu- ja raportointijärjestelmän määrittely TP 4 agenda Toiminnallisuuden läpikäynti I (Henkilöstöhallinto)
Tietojärjestelmät KEHITTÄMINEN JOHTO KIRJANPITO TILAUSTEN KÄSITTELY
TE-toimiston yrityspalvelut
Kotitehtävä Maakuntien järjestämistehtävien toiminnallinen kuvaaminen sekä nykytilan järjestelmät ja niiden hyödynnettävyys (VM)
Päivitetty Energiateollisuus ry
TALOUSHALLINNON ROOLI YRITYSTOIMINNASSA
PUUKAUPPA KOULUTUKSET
Best in Class Hankinnan kehittämistyökalu
Jukka Leskelä Energiateollisuus ry
Harjoitustyö -työkirja MS-Project
Tuotantosuunnitelma…
Langattoman lähiverkon tilaus-toimitusprosessi
…arviointia? (jo toimiva, mutta soveltuvin osin aloittavakin yritys)
Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry
Esityksen transkriptio:

 Logististen toimintojen kehittäminen •Ostotoiminta, varastointi, tuotanto, myynti •Asiakkaina PK -tuotantoyritykset  Energiankäytön optimointipalvelut •Sähkönhankinta, kustannussäästö, investoinnit •Yritys-, yhteisö- ja kiinteistöasiakkaat TEHOA LOGISTIIKKAAN - SÄÄSTÖÄ ENERGIAAN ENERGY & LOGISTIC

 Logististen toimintojen kehittäminen •Materiaalivirtojen parempi hallinta •Tiedonkulun ja valvonnan parantaminen –myynti-, tuotanto-, osto ja materiaali- järjestelmien välinen tiedonkulku –toimintoihin sovitetut järjestelmät –järjestelmien käyttöönotto ja koulutus •Tavoitteena on tuloksen kasvu –tehostunut toiminta näkyy tulosrivillä

 Logistisen kehitysprojektin vaiheet: •I-vaihe, toimintojen tilannekartoitus osto, varastointi, tuotanto ja myynti –toimintojen organisointi ja yhteydet –ohjaus- ja seurantajärjestelmät –opastus ja koulutustarve •II-vaihe, toimintojen kehittäminen –projektin tarkka määrittely –käytännön toteutus ja testaus –ohjeistus, koulutus ja käyttöönotto –jatkokehityksen kartoitus

 Energiankäytön optimointipalvelu •Palveluverkoston energiapalvelut –Hankinta ja kilpailuttaminen –Energian säästö, seuranta ja raportointi –Käytettävän tekniikan valinta tuotantoon, lämmitykseen ja valaistukseen. –Sähköntoimituksen ongelmatilanteiden selvitys, toimitushäiriöt ja laatu.

 Sähkön hankinta ja kilpailuttaminen •Siirtokustannusten minimointi –Teho ja sulaketariffien edullisuuden vertailu •Tuntitehotietojen hyödyntäminen •Kulutusjakaumien selvitys (yö, pv ja kausi) •Kaksiaikaisten siirron kannattavuus –Laskutustietojen läpikäynti •Tuotetiedot, loisteholaskutuksen tarkistuksen, veroluokat –Kohteiden kilpailun piiriin saattaminen •Mittaustekniikan hoito –Lisätietojen hankkiminen sähköyhtiöltä (sähköyhtiö saattaa lisäksi veloittaa raporteistaan erillisen maksun) –Selkeä raportti ja ohjeet säästöjen saavuttamiseksi

 Sähkön hankinta ja kilpailuttaminen •Sähkön kilpailutus –Perustietojen selvitys –Tuntikäyrien teko –Tarjouspyyntökierros –Hinnan lukitseminen valitun toimittajan kanssa, sovitulla hetkellä –Sopimusluonnoksen läpikäynti

 Sähkön hankinta ja kilpailuttaminen •Sähkömarkkina-analyysi –Jatkosopimuksen vaihtoehtojen vertailu valitun toimittajan kanssa, esim. sopimuksen pituus –Jatkosopimuksen kiinnitysajankohdan tarkkailu ja lukkoon lyönti –Raportointi jatkosopimuksesta ja markkinatilanteesta –Varsinaisen tarjouskierroksen aloitusimpulssi

 Yrityksen osoite: Logistia Teknologiakeskus Kauhajoki Teknologiapuisto 1, KAUHAJOKI Puh Fax Gsm. 050 –  Kotiosoite: Karhinkatu 8 C 10, SEINÄJOKI TEHOA LOGISTIIKKAAN - SÄÄSTÖÄ ENERGIAAN ENERGY & LOGISTIC