Vanhan Porvoon mansikkasorbetti 5,5 L

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Juomaetiketit uudistuvat – kuluttajalle tarkempaa tietoa
Advertisements

Apurahansaajien eläketurva Kulttuurin, taiteen ja luovien alojen rahoituspäivä Turku Henri Virtanen.
Allergeenien ilmoittaminen pakkausmerkinnöissä
Tytti Itkonen, Evira Helsinki
RAX Tuotetietokansio Pitelet käsissäsi RAX:n tuotetietokansiota. Tästä oppaasta löydät tuotteistamme ravintoarvotietoja, tuotetietoja sekä sopivuuksia.
SIKAKIN KYLLÄSTYY YHTEEN RUOKAAN, ENTÄ SIE??
TASAPAINOINEN RAVITSEMUS
JUOKSUA HARRASTAVAN RAVITSEMUS
Ravintoaineet ja niiden merkitys ihmiselle
Ravinto ja lepo Daniela Lönnqvist Vivacore
Bonderin heijastussuoja Tommi Suomi Atte Laine Jani Murto 21/8/14Helsinki Metropolia University of Applied Sciences 1.
S ysteemianalyysin Laboratorio Sosiaalifoorumi Tommi Kauppinen TKK Vegaanitko oikeassa? Kotimaisten elintarvikkeiden materiaalipanokset ja niiden.
Kilpailu- ja turnausmatkojen ateriarytmi, Välipalat ja Tuoteselosteet
Kotiläksy Tehtävä 7 sivulta 41.
© Sanni Virta ja Liisa-Maija Rautio
PAKKAUSMERKINNÄT PAKETTIIN!
DIABETEKSEN ITSEHOITO
Ravinto nuoren urheilijan harjoittelussa
Urheilevan nuoren ravitsemus
Ruoka-aineallergiat Nathalia Modig.
HIILIHYDRAATIT.
Pituus- ja paksuuskasvu
Fotosynteesi.
Suomalaiset ravintosuositukset
Reaktioita ruoanvalmistuksessa
Yhteyttäminen Eliöiden vanhin yhteyttämistapa on kemosynteesi (jotkin bakteerit) => epäorgaanisten aineiden hapettaminen (esim. rauta, rikki..) => energiaa.
JANIKA, ANKI, HABEN, EMILIA
1. Hiili – elämän alkuaine
Ravinnosta puhtia päivään ja liikkumiseen laaja kalvosarja asiantuntijat Anna Ojala ETM ja Leena Valta Etyo.
Ravinnosta puhtia päivään -opetuspaketti asiantuntijat Leena Valta ETyo ja Anna Ojala ETM.
Kotitalous: ravitsemus  Suomalaisten ravitsemussuositukset – Valtion ravitsemusneuvottelukunta vuodesta 1954  A- ja D-vitamiinin lisääminen margariineihin.
6. RAVINTOAINEET HALTUUN
RAVINTOAINEET. Hiilihydraatit Rasvat ja kolesterolit Proteiinit Vesi Makrokivennäiset, mikrokivennäiset eli hivenaineet Vitamiinit.
Puhdasta ruokaa? Hurtig Mitä pakkausmerkinnät kertovat? Tarkastele pakkausta, jonka sait ja merkitse vihkoosi, mitä pakkausmerkinnät kertovat.
Copyright © 2007 Wellou.fi 1 Woimapyramidi. Copyright © 2007 Wellou.fi 2 Woimapyramidi  Rasva ja sokeri  Maitovalmisteet  Liha-kala  Kasvikset  Viljavalmisteet.
Kotitehtävä Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja?
Ihmisen ravinto.
Elintarvikkeiden hygieeninen käsittely. Säilyvyyden parantaminen Kuivaaminen Suolaaminen Sokeri Pakastaminen Happamuuden säätäminen Pakkaaminen Säilöntäaineet.
Valmisruoat Pakasteet Kuivatut ruokavalmisteet Puolisäilykkeet Täyssäilykkeet.
Lapin yläkouluakatemia Ravitsemus © Sanni Virta ja Liisa-Maija Rautio.
Tekijä ja päivämäärä1 VIILUN VALMISTAMINEN Marko Seppä-Murto.
Solun toiminta tarvitsee energiaa
LEIPÄ ELINTARVIKKEENA. LEIPÄ Leipä on osa päivittäistä ruokavaliota Täysjyväleivästä saa runsaasti kuitua ja energiaa päivään Suomalaisten ruokaleivän.
10 yleistä kysymystä leivästä Jokaisella on oma näkemyksensä leivästä. Mutta perustuuko se olettamuksiin vai oikeisiin faktoihin?
Solujen kemiallinen rakenne.  Solujen yleisimmät alkuaineet: o Hiili (C) o Vety (H) o Happi (O) o Typpi (N)  Solujen yhdisteet voivat olla: o Orgaanisia.
Vedytetyn kasvidieselin valmistus
TE1 Ravinto Hurtig
ERITYISRUOKAVALIOT Mikä on erityisruokavalio?
Kehon energiantuotto.
Ravinto-opas Vihjeitä viisaisiin valintoihin
Tuotelaatu ja -turvallisuus TARKASTELUSSA Erityisruokavalioihin sopivat tuotteet Erityisruokavalioilla (dieetti) tarkoitetaan ruokavaliota, joka on tarkoitettu.
Kukkakaali Brassica oleracea var. botrytis
LIIKUNTA JA TERVEYS.
Kasviöljyt ja ravinnon kuitupitoisuus
Ruokapalvelut ILMOITUS ERITYISRUOKAVALIOSTA ___ / ___ 20________
Johtokouru Universal T y ö h v i n o t a s A j e l
15. Hiilihydraatit ovat hiilen, hapen ja vedyn yhdisteitä
Kpl 34 Monien ihmisten ruokavalioita rajoittaa jokin allergia tai sairaus, jolloin elimistö ei siedä jotakin ruoka-ainetta.
Etelä-Suomi.
Nuuska
Solujen energian sitominen ja energian vapauttaminen kpl 7-8
Teemu Selänne.
Paikallisruoan arvoketjun edistäminen
Ruokaoppia.
Unelmien liikuntapäivä
ALUEELLISET INFOT NÄLKÄPÄIVÄ
Vanhan Porvoon ruskistettu voi ja pinjansiemen jäätelö 5,5 L
Vanhan Porvoon appelsiinisorbetti 5,5 L
Ruokalista vko 17 TIISTAI MAANANTAI KESKIVIIKKO Ikäihmiset:
ILMOITUS ERITYISRUOKAVALIOSTA YSAO SAKKY
Esityksen transkriptio:

Vanhan Porvoon mansikkasorbetti 5,5 L Ainesosat: Vesi, sokeri, rypälesokeri, suomalainen mansikka (32 %), mansikkahillo, muunnettu tärkkelys, guarkumi, hydrosoitu VEHNÄproteiini, kasvikuitu, fruktoosi, glukoosisiirappi, rasvahappojen mono-ja diglyseridit, sitruunamehu. Allergiaa aiheuttavat ainesosat: Ilmoitettu KOROSTETUSTI ainesosaluettelossa. Valmistetaan tiloissa joissa käsitellään pähkinää, mantelia ja vehnää. Erityisruokavaliot: Vegaaninen, laktoositon, maidoton, kananmunaton, soijaton, palmuöljytön. Käyttö: Ihanteellinen tarjoilulämpötila on 14-15 °C. Tässä lämpötilassa säilytettäessä tuotteet olisi hyvä myydä pois noin 5 päivän kuluessa. Säilytys: 362 päivää valmistuksesta Valolta suojattuna -18°C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Parasta ennen katso pakkaus. Ravintoarvot 100 g: Myyntipakkauksen mitat: Energia 496,22 kJ / 118,69 kcal Leveys 180 mm Rasva 0,22 g Korkeus 249 mm josta tyydyttynyttä 0,156 g Pituus 180 mm Hiilihydraatit 27,42 g - josta sokereita 24,65 g Proteiini 0,24 g Suola 0,0 g Alkuperämaa: Suomi Ean-koodi: vanhan Porvoon jäätelötehtaan sorbetit ovat hyvin ”kermaisia” ja sileärakenteisia, koska massojen valmistukseen käytetään paljon marjoja ja hedelmälihaa. ”Jäätelömäinen” Runsaasti suomalaista mansikkaa Maidoton Vegaaninen Kotimainen pientuottaja. Käsin tehty artesaanisorbetti. Ekologinen kartonkipakkaus. Ravintoloille, kahviloille ja kioskeille. Tuotenumero: 10101 Myyntierä: 1 x 5,5 L, 88 kpl/lava 7/7/2019 Kalevankatu 12, Helsinki • tel 0207 530 620 • www.europicnic.fi