Elintarviketurvallisuusvirasto, Maaseutuvirasto ja osa Maanmittauslaitoksen tietotekniikan palvelukeskusta on nyt Ruokavirasto.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
ESAELY, Maaseutu ja energia
Advertisements

Tutkimus- ja kehitystoiminta vuonna 2009 T&K-keskus, Sirpa Nypelö Tilastointitiedot perustuvat WebHansan taloustietoon.
• Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Johanna Salomaa-Valkamo | Joulunajan valvontatulosten julkistustilaisuus 2013 Tervetuloa! Viestintäjohtaja.
Vanhuspalvelujen kirjaamisen haasteet
Metsä Tieto Osaaminen Hyvinvointi Metsien kestävä ja monipuolinen käyttö luo pysyvän pohjan suomalaisten hyvinvoinnille Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden.
Kaupan kehittyminen ja tulevaisuus Pohjois-Savossa ELY –keskuksen näkökulmasta Minne menet, kauppa? Kuopio Ylijohtaja Kari Virranta
Maaseutuvirasto Leena Tenhola Kouvola
Maaseutupoliittisen toimenpideohjelman valmistelu Työpaja Tampere.
Maaseudun kehittämisohjelman tilannekatsaus EAKR, Itä-Suomen seurantakomitea Sirpa Karjalainen Maa- ja metsätalousministeriö RO / maaseudun kehittämisyksikkö.
Keskustelutilaisuus hedelmöityshoitotoiminnasta Jussi Holmalahti, FaT Johtaja Valvira.
M. Vanhasen II hallituksen ohjelma 4.3. Alueiden kehittäminen Aluepolitiikan painotukset ovat elinkeino- ja yritystoiminta, osaaminen ja työvoima, palvelut.
KULUTTAJANA VAIKUTAT LÄHELLE JA KAUAS TÄMÄN AINEISTON TUOTTAMISEEN ON KÄYTETTY MAA- JA METSÄTALOUSMINISTERIÖN TUKEA Kuva: Ruokatieto / Jussi Ulkuniemi.
Maataloustukien täydentävät ehdot Viherryttämistuki
Finnvera - rooli pk-yritysten rahoittajana ja tulevaisuuden näkymät Yrittäjävaltuuskunnan kokous Timo Kekkonen Elinkeinoelämän keskusliitto,
1 TERVEYSTOIMI Terveystoimen strategia Arvot, toiminta-ajatus ja visio Kriittiset menestystekijät Arviointikriteerit ja mittarit Terla
Maanmittauspäivät 2011 Porissa Torstai Luentolinja 1 Kartastotehtävien strategia Antti Vertanen Maa- ja metsätalousministeriö.
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Helsingin terveydenhuollon oma ja ulkoinen palvelutuotanto Nykytila ja tulevaisuus.
Tietohallintostrategia
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
SUOMEN PANKKI | FINLANDS BANK | BANK OF FINLAND Suomen ja Itä-Suomen kasvun mahdollisuudet globaalissa ympäristössä Itä-Suomen huippukokous Johtokunnan.
Mikä on arvioinnin rooli ohjelmatyössä Arviointiseminaari - eväitä uudelle ohjelmakaudelle Eero Pehkonen.
YLIOPISTO- KESKUKSET Esittely KUUSI YLIOPISTOKESKUSTA Yliopistokeskukset ovat osa suomalaista korkeakoulujärjestelmää. Ne toimivat kuudella.
RUUAN TURVALLISUUS SUOMALAISESSA RUOKAKETJUSSA
Sivu 1 Tilannekatsaus Maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020.
Ruokaketjun kehittämisellä hyvinvointia koko maakuntaan Pro Ruokakulttuuri päätösjuhla , Ulla Mehto-Hämäläinen.
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
VISIO KMO: Kestävää hyvinvointia monimuotoisista metsistä TULEVAISUUSKATSAUS: Metsät ja osaaminen- kasvavaa hyvinvointia Liite 2.
1 Valtioneuvoston maatalouspoliittinen selonteko I Selonteko on yleisen tason tarkastelu maatalouden toimintaympäristöstä ja kehityksestä Tarkastellaan.
Maatalouslaskenta - seuraavat 100 vuotta
Helsinki Elintarvikekuljetus- ja logistiikkaseminaari Teoriasta käytäntöön Pääjohtaja Jaana Husu-Kallio Elintarviketurvallisuusvirasto Evira.
Maaseutuviraston tietovarastointitarpeet Tommi Kujala.
Valtakunnallinen bioenergiakoordinaatio TTS tutkimus, Tage Fredriksson.
Alueellinen kalataloushallinto uudistui – mikä muuttui?
Palvelukeskushanke ja tukipalvelujen kehittäminen Tiedotustilaisuus henkilöstölle
1 Asiakas ensin EHY-päivät Pääjohtaja Matti Aho Elintarviketurvallisuusvirasto Evira.
Juha Pulliainen Etelä-Savon ELY-keskus Etelä-Savon maaseutupäivä Mikkeli
MTT:n strategia Päämäärä vuoteen 2015 ja toimintamalli sen saavuttamiseksi.
Uudistettu tulosohjaus: kohti yhteisiä tavoitteita Tulosohjauksen verkostotapaaminen Markus Siltanen.
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius On yksi Suomen kuudesta yliopistokeskuksesta. Kokkolan yliopistokeskuksessa yhteistyötä tekevät Jyväskylän, Oulun ja.
Ajankohtaista ammatillisessa koulutuksessa Rakennerahastokausi Ammatillisen koulutuksen seminaari Kokkola opetusneuvos Seija Rasku.
J YVÄSKYLÄN YLIOPISTO EFQM- MALLI 2013.
Luonnonvarat ja elintarviketuotanto maakunnan innovaatiokärkinä -avauspuheenvuoro Helmiseminaari Yrityspuisto Futuria Marko Korhonen, maakuntajohtaja.
SOTE-organisaatioihin liittyviä käsitteitä keskustelun pohjaksi
Osahanke: Kokemusasiantuntijuus ja
Osahanke: Kokemusasiantuntijuus ja
Keski-Pohjanmaan maakuntasuunnitelma 2040 ja maakuntaohjelma
LUONNOS KAARI-ORGANISAATIOKSI
Maailmankauppajärjestön vaikutus pellervolaiseen osuustoimintaan
Eläintenhoito Tuotanto-panokset Resurssit Ohjaus ja valvonta
Maaseutuohjelman yritys- ja hanke-rahoitus Iltakoulu 7. 11
Miksi maataloutta tuetaan?
Kuntayhtymän valtuusto Kuntayhtymän hallitus
MMM/ruokaosasto/ maaseudun kehittämisyksikkö
Maaseutuohjelman tavoitteet nyt ja rahoitus tulevaisuudessa Kehittäjä Matchmaking –tapahtuma Marianne Selkäinaho Maa- ja metsätalousministeriö.
Tehtävä meille kaikille:
Tulevalla maakunnalla mahdollisuus parantaa maaseudun elinvoimaisuutta
Luonnonvarakeskus – pohjaa biotaloudelle
MTT, Metla, RKTL ja Tiken tilastot matkalla Luonnonvarakeskukseen
Sosiaalihuollon ammattihenkilöiden valvontaa 1. 3
Luomuasetuksen uudistus Evira
Maakuntatapaamiset Syksy 2018
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 Tilannekatsaus 20
Valvira Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto
Maaseuturahaston kehittämishankkeiden vaikuttavuus
Maaseuturahasto Leader
Eviran tietojärjestelmien kehittämien
TYÖHYVINVOINTI: MITÄ JA MIKSI?
Rajattomien mahdollisuuksien maaseutu 2020
Viljat.
Esityksen transkriptio:

Elintarviketurvallisuusvirasto, Maaseutuvirasto ja osa Maanmittauslaitoksen tietotekniikan palvelukeskusta on nyt Ruokavirasto.

Ihmisten, eläinten ja kasvien terveyden hyväksi Ruokavirasto edistää, valvoo ja tutkii elintarvikkeiden turvallisuutta ja laatua eläinten terveyttä ja hyvinvointia kasvinterveyttä maa- ja metsätalouden tuotantoon käytettäviä lannoitevalmisteita, rehuja ja kasvinsuojeluaineita lisäysaineistoja: siemenet ja taimiaineisto.

Maaseudun elinvoimaisuuden tukija Ruokavirasto vastaa Euroopan unionin maataloustuki- ja maaseuturahastojen varojen käytöstä Suomessa toimii EU:n maksajavirastona Suomessa huolehtii EU- ja kansallisten tukien toimeenpanosta: viljelijätuet hanke-, yritys- ja rakennetuet markkinatuet.

Tietojärjestelmien kehittäjä ja ylläpitäjä Kehittää ja ylläpitää maaseutuelinkeinohallinnon tietojärjestelmiä. Kehittää sähköisiä asiointipalveluja. Ylläpitää ja kehittää oman toimialan rekistereitä. Tuottaa tietohallinnon palveluita maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalan virastoille ja laitoksille sekä muille julkishallinnon tahoille.

Tuhannen työntekijän virasto Monipaikkainen virasto, jonka toiminta kattaa koko maan toimipaikkoja 20 paikkakunnalla päätoimipaikka Seinäjoki suurin toimipaikka Helsinki muut isoimmat toimipaikat: Loimaa, Kuopio ja Oulu lisäksi teurastamopaikkakunnilla eri puolilla Suomea noin sata työntekijää lihantarkastustehtävissä kaikkiaan noin tuhat työntekijää toimii maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalalla vuoden 2019 talousarvioesityksessä noin 70 milj. € määräraha Ruokavirastolle

Ruokaviraston toimipaikat Työntekijöitä yli 100 15−50 alle 15

Organisaatio pääjohtaja sisäinen tarkastus esikunta maaseutu elintarvikeketju laboratorio ja tutkimus maatalous elintarviketurvallisuus eläintautibakteriologia ja -patologia maaseudun kehittäminen eläinten terveys ja hyvinvointi kasvianalytiikka markkinatuet kasvintuotannon edellytykset ja kasvinterveys kemia varainhoito mikrobiologia riskinarviointi virologia sisäiset palvelut: henkilöstö, talous, käyttäjäpalvelut, asiantuntijapalvelut digitaaliset palvelut: projekti-, tietojärjestelmä- ja tietoratkaisut, sovelluskehitys, teknologiaratkaisut

Vaikuttavuus tavoitteena Ruokaviraston strategisia vaikuttavuuspäämääriä:  asiakaskokemus on positiivinen korkealaatuinen ruoantuotanto turvataan kestävällä tavalla kotimainen elintarviketuotanto on kilpailukykyinen eläinten hyvinvointi paranee ja elintarviketurvallisuus sekä eläinten ja kasvien terveys säilyy korkeana maaseutu on elinvoimainen elintarvikkeiden vientiedellytyksiä parannetaan.

Turvallisuutta ja kilpailukykyä ruokaketjun kumppanina