Itä-Suomen kokemusseminaari -kysely 2014

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kokemuksia ja kommentteja arvioinnista Rehtori Maija Vehviläinen Lahden Diakoniasäätiö Lahden diakonian instituutti.
Advertisements

TORNION KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT STRATEGIA
KÄYTTÄJÄKOKEMUKSEN HYÖDYNTÄMINEN NEUVONTAPALVELUIDEN UUDISTAMISESSA Asiakaslähtöinen kunta, Heli Rantanen,
Mielenterveys on > mahdollisimman suurta fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia ( >kokemus, suhteellisuus, kulttuurisidonnaisuus, kriteerit)
Väkivaltatyö Etelä-Pohjanmaalla 1) Väestötaso 2) Ammattilaiset 3) Päättäjät Kehittämissuunnittelija Veli-Matti Saarinen.
MIPA Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelma – mistä oikein on kyse? Järjestötyöpaja I DIAK Jouni Tourunen 2015Jouni Tourunen1.
YOPALAn ja Jyväskylän yliopiston opiskelijakyselyn vertailua
Kodin ja koulun välinen yhteistyö
KEHITYSKESKUSTELU - Ennalta sovittu ja suunniteltu keskustelu esimiehen ja työntekijän( voi olla myös tiimin) välillä Tuija Takkula,
Mikä EduMAP? Rahoitus EU Horizon2020-ohjelmasta Tampereen yliopiston johtama hanke, yhteistyössä Foredata Oy & 7 kumppania Euroopasta.
Johdanto Kuvailuteksti harmaaseen palkkiin:
Työpaikalla järjestettävän koulutuksen, ammattiosaa-misen näyttöjen ja tutkintotilaisuuksien suunnittelu Tavoitteena on, että työpaikkaohjaaja Tuntee tutkintorakenteen.
YHDESSÄ KOHTI ELÄMÄÄ: Lähetys ja evankeliointi muuttuvassa maailmassa
TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN EDISTÄMINEN RISTIJÄRVEN KUNNASSA
ELÄMÄNHALLINTA.
TYTTÖJEN OIKEUKSIEN PÄIVÄ
Ydinviestit Ihmiset pärjäävät paremmin arjessa, kun heillä on riittävät voimavarat toimia ja ottaa vastuuta elämästään. Ammattihenkilöt tarvitsevat mahdollisuuden.
Sähköisen hyvinvointikertomus hyvinvointiklinikalla
Perehdy, Opi ja Kehitä - Arvioi! (POKA)
12§ Vuosityöajan lyhentäminen
Kampanjajärjestöjen tapaaminen
Aloita täältä, täydennä säännöllisesti!
Kiinnostus osallistua hankesuunnitteluun tai toteuttamiseen
Työhyvinvointia järjestötyöpaikoille
YHTEISTYÖLLÄ YHDENVERTAISUUTTA
Vapaaehtoisten ja vertaisten kouluttaminen A-kiltatoiminnassa
LAPE kutsuu ja haastaa ”En usko, että milloinkaan aiemmin seurakuntien tekemä pitkän linjan työ lasten, nuorten ja perheiden parissa on nostettu näin.
Monialainen yhteispalvelu
TK- johdon ja PPSHP:n yhteistyöseminaari
Ylpeästi amis, tavoitteena varma työpaikka –
AISTIT JA VUOROVAIKUTUS ASIAKKAAN KOHTAAMISESSA
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
Työkokous - palkkatuki ja sen vaikuttavuus
Sosiaalialan tehtävärakenne
Kuntoutuksen kuumat perunat
Syömishäiriöliitto - SYLI ry
Avainresurssit ja kyvykkyydet
Maakuntahallituksen puheenjohtaja
Terve Kunta –verkoston toiminnan kehittäminen
Tuomo Lähdeniemi työelämä ja nuoret - - KAKSI ERI MAAILMAA? Tööelu ja noored – - kaks eri maailma?
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Terve Kunta –verkoston toiminnan kehittäminen
Jokaisen kasvu osallisuuteen – millaiset yhteisöt sen mahdollistavat?
PALVELUOHJAUS Keski-Suomen SOTE 2020 Anu Pihl
OPH:n kansainvälistymispalvelut –osaston ohjelmia
TULOKSET OPINNOISTA-TÖIHIN WEBROPOL-KYSELY SYKSY 2017
Tule mukaan muuttamaan Suomea!
OTE maakunnassa -Polut kuntoon
Toipumisorientoitunut hoitojärjestelmä
KEIJO KEIJO
Kehittämismatriisi Resurssit (miten resursoidaan?)
Tervetuloa sosiaalisen kuntoutuksen kehittäjäverkoston ensimmäiseen tapaamiseen!
Tervetuloa Innokylään!
Validointi vapaassa sivistystyössä
Yhteistyöllä vesistöt kuntoon Ikaalisten reitillä
Kohti kaikenikäisten yhteisöä
POTKA-verkoston arviointi - kyselyn tulokset
LAPE-PÄHKINÄT vol Keino osallistua Pirkanmaan vanhemmuuden ja parisuhteen tuen palveluiden kehittämistyöhön - Tekstidia Dian voi valita.
Kokemuskoulutus Alueelliset ohjausryhmät
Teemana: Tunnetko lääkehoitosi tavoitteet?
Arviointi, vaikutukset ja vaikuttavuus HYTE -työssä
Allergia- ja Astmaliitto
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Järjestötieto muutoksessa
Ajankohtaiskatsaus kasvupalveluihin
[‎15.‎5.‎ :27] Katariina Kontu:
Annukka Harjula, kokemusasiantuntija
Osallisuutta ja yhteisöllisyyttä tukeva toimintakulttuuri 20. 3
IkäArvokas-hanke Löytävää vanhustyötä edistämässä
OmaLahti –yhdistystapaaminen Monitoimitalo Onni Yhteisen työskentelyn tulokset.
Esityksen transkriptio:

Itä-Suomen kokemusseminaari -kysely 2014 15.1.2015

KOKEMUSTIETO HYVINVOINNIN EDISTÄJÄNÄ- seminaari Itä-Suomen kokemustoimijoille 3.2.2015 KLO 10 -15 Mikä on taustaorganisaatiosi?

KOKEMUSTIETO HYVINVOINNIN EDISTÄJÄNÄ- seminaari Itä-Suomen kokemustoimijoille 3.2.2015 KLO 10 -15 Kuinka hyvin tunnet kokemustoimintaa? (1 = Vaihtoehto 1= en/en lainkaan, 5 = Vaihtoehto 5= kyllä/erittäin paljon)

KOKEMUSTIETO HYVINVOINNIN EDISTÄJÄNÄ- seminaari Itä-Suomen kokemustoimijoille 3.2.2015 KLO 10 -15 Onko organisaatiosi tehnyt yhteistyötä kokemustoimijoiden kanssa? (1 = Vaihtoehto 1= en/en lainkaan, 5 = Vaihtoehto 5= kyllä/erittäin paljon)

KOKEMUSTIETO HYVINVOINNIN EDISTÄJÄNÄ- seminaari Itä-Suomen kokemustoimijoille 3.2.2015 KLO 10 -15 Onko organisaatiollasi tarve tehdä yhteistyötä kokemustoimijoiden kanssa? (1 = Vaihtoehto 1= en/en lainkaan, 5 = Vaihtoehto 5= kyllä/erittäin paljon)

KOKEMUSTIETO HYVINVOINNIN EDISTÄJÄNÄ- seminaari Itä-Suomen kokemustoimijoille 3.2.2015 KLO 10 -15 Jos yhteistyötä on ollut, onko se ollut helppoa? (1 = Vaihtoehto 1= en/en lainkaan, 5 = Vaihtoehto 5= kyllä/erittäin paljon)

KOKEMUSTIETO HYVINVOINNIN EDISTÄJÄNÄ- seminaari Itä-Suomen kokemustoimijoille 3.2.2015 KLO 10 -15 Jos yhteistyötä ei ole ollut, minkä vuoksi? olen vasta suorittanut kokemuskouluttaja tutkinnon (anonymous@surveypal.com, Kaikki) Ei ehdi. (anonymous@surveypal.com, Kaikki)

KOKEMUSTIETO HYVINVOINNIN EDISTÄJÄNÄ- seminaari Itä-Suomen kokemustoimijoille 3.2.2015 KLO 10 -15 Mikä on kokemuksesi siitä, mitä lisäarvoa kokemustoiminta tuo organisaatioosi toimintaan? tietoa lisäävä sekä ennakkoluuloja vähentävä (anonymous@surveypal.com, Kaikki) On äärimmäisen tärkeää, että omia kokemuksia on kertomassa aitoja ihmisiä ja näin ollen asiat tulevat paremmin huomioiduiksi!! (anonymous@surveypal.com, Kaikki) lähitietoa , omakohtaisia selviytymistarinoita, upeita ihmisiä (anonymous@surveypal.com, Kaikki) Järjestämämme vertaistuki on koettu voimaannuttavana. Omaan työhön on saanut uutta näkökulmaa ja perspektiiviä. (anonymous@surveypal.com, Kaikki) Sen kautta tulee järjestölle tietoon kohderyhmän käytännön arjen konkreettiset tarpeet ja haasteet ja kuinka he ovat niitä ratkaisseet. Se tuo lisäresursseja ja parhaan mahdollisen vertaistiedon järjestöön. (anonymous@surveypal.com, Kaikki) Se on hyvin tärkeä, toiminnan keskeinen osa. (anonymous@surveypal.com, Kaikki) Sairaus näkyville, potilaan kokemus sairaudesta kuuluville hoitavien ihmisten tietoon, työtehtävien tuoma kiire ei häiritse kuulemista kuten hoitotilanteessa (anonymous@surveypal.com, Kaikki) Aina omakohtainen tarina on kiinnostava ja sen kautta voi antaa neuvoja ja kokemuksia,mikä on parantanut isensä tilaa ja toipumista.Elävämpi esimerkki kuin tilastot jaym.Ei jätä ketään kylmäksi.Kokemusasintuntijoita täytyisi kunnioittaa ja heille tulisi maksaa toiminnastaan palkkio.Näin arvostus nousisi kokemusasiantuntijoilla nousisi itseä kohtaan ja eri tahot ymmärtäisivät että arvokkaasta kokemuksesta ja avusta on hyvä maksaa palkkaa;) (anonymous@surveypal.com, Kaikki) se tuo erittäin tärkeää tietoa (anonymous@surveypal.com, Kaikki) Lähellä ihmistä omalla kokemuksella (anonymous@surveypal.com, Kaikki) - (anonymous@surveypal.com, Kaikki)

KOKEMUSTIETO HYVINVOINNIN EDISTÄJÄNÄ- seminaari Itä-Suomen kokemustoimijoille 3.2.2015 KLO 10 -15 Mikä on kokemuksesi siitä, mitä lisäarvoa kokemustoiminta tuo organisaatioosi toimintaan? Se tuo esiin olennaista tietoa, ns. hiljaista tietoa, jota ns. ammattilaisilla ei voi olla. Ammattilaisen ja kokemustoimijan dialogi avaa uusia näköaloja esim. koulutuksissa ja vertaisryhmissä. Moilempia tarvitaan, mutta kumpikaan ei voi korvata toista. (anonymous@surveypal.com, Kaikki) Vakuuttavampaa tietoa kuulijoille...kun omakohtaista tietoa ja kokemusta tuodaan esille (anonymous@surveypal.com, Kaikki) palvelut vastaavat paremmin palvelutarpeeseen (anonymous@surveypal.com, Kaikki) Elävöitää opetusta, tuo siihen kokemuksellisen mausteen (anonymous@surveypal.com, Kaikki) Lähihoitajaopiskleijoille todella tärkeitä kohtaamisia ja arkipäivän selviytymistarinoita oman ammatillisen kasvun tueksi.Erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kokemusmaailmaan lähelle pääsemistä. (anonymous@surveypal.com, Kaikki) rakentaa yhteydet eri toimijoiden välille, erittäin tarpeellinen (anonymous@surveypal.com, Kaikki) Asiakkaita, kuntalaisia paremmin, kohdennetummin palvelevia palveluita (anonymous@surveypal.com, Kaikki) He vievät meidän yhdistyksen toiminnan tarkoitusta eteenpäin ja antavat sitä tietoa muille ketkä työskentelevät sairastuneiden kanssa. Heidän oma kokemus on myös paras oppi uusille valmistuville hoitoalan henkilöille. (anonymous@surveypal.com, Kaikki) ensikäden kokemustietoa, asiakas-/jäsennäkökulmaa, kehittämisehdotuksia (anonymous@surveypal.com, Kaikki) Järjestön perusta on sairauden, vamman tai läheisen kokemuksissa ja niiden kohtaamisessa, auttamisessa, ennaltaehkäisevässä- ja vaikuttamistyössä. Kokemustoiminta antaa mahdollisuuden tiedon välittämiseen ja asenteiden vaikuttamiseen / muokkaamiseen pitkäaikaissairaita ja heidän läheisiään kohtaan. (anonymous@surveypal.com, Kaikki)

KOKEMUSTIETO HYVINVOINNIN EDISTÄJÄNÄ- seminaari Itä-Suomen kokemustoimijoille 3.2.2015 KLO 10 -15 Mikä on kokemuksesi siitä, mitä lisäarvoa kokemustoiminta tuo organisaatioosi toimintaan? Yhdistyksemme vapaaehtoiset toimivat kokemusasiantuntijoina ja sitä on pidetty antoisana vuorovaikutuksena ja tärkeänä mahdollisuutena vaikuttaa. (anonymous@surveypal.com, Kaikki) Tekee järjestöä tunnetuksi. (anonymous@surveypal.com, Kaikki) Jaa ah (anonymous@surveypal.com, Kaikki) Erittäin tärkeä. Voitaisiin käyttää paljon enemmän ja monipuolisemmin. Erittäin hyvä kokemus viime keväältä kansainvälisen intensiivikurssin tiimoilta johon kokemuskouluttajia osallistui (anonymous@surveypal.com, Kaikki)

Osa-alueiden keskiarvot

Osa-alueiden keskiarvot suuruusjärjestyksessä

Kiitos! lauri.honkala@reumaliitto.fi