Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Työpaikalla järjestettävän koulutuksen, ammattiosaa-misen näyttöjen ja tutkintotilaisuuksien suunnittelu Tavoitteena on, että työpaikkaohjaaja Tuntee tutkintorakenteen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Työpaikalla järjestettävän koulutuksen, ammattiosaa-misen näyttöjen ja tutkintotilaisuuksien suunnittelu Tavoitteena on, että työpaikkaohjaaja Tuntee tutkintorakenteen."— Esityksen transkriptio:

1 Työpaikalla järjestettävän koulutuksen, ammattiosaa-misen näyttöjen ja tutkintotilaisuuksien suunnittelu Tavoitteena on, että työpaikkaohjaaja Tuntee tutkintorakenteen ja koulutuksen järjestämismuodot Tuntee oman ammattialansa tutkintojen perusteet Osaa suunnitella työpaikalla järjestettävää koulutusta Osaa suunnitella ammattiosaamisen näyttöjä tai tutkintotilaisuuksia yhteistyössä koulutuksen järjestäjän tai tutkinnon järjestäjän kanssa Tiedottaa työpaikalla järjestettävästä koulutuksesta Kehittää omaa työtään työpaikkaohjaajana

2 Tutkintorakenne Lähde: Ammattikoulutus Suomessa Ammattiosaamista, tietoja ja taitoja työelämään sekä jatko-opintoihin. s. 2.

3 Oman alan tutkinnon perusteiden tunteminen
Tutustutaan oma alan tutkinnon perusteisiin ja valikoiden tutkinnon osaan, jota opiskelija on oppimassa työpaikalla. Tredun opiskelijoiden opetussuunnitelmat löytyvät Tredun kotisivuilta.

4 Työssäoppiminen meidän työpaikallamme -selvitystehtävä
Mitä meidän työpaikallamme olevat opiskelijat opiskelevat? Mitä meidän työpaikalla voi oppia? Millaisia konkreettisia työtehtäviä tekemällä oppimista edistetään? Miten tai missä tilanteessa asian voi oppia? Mitä muuta työelämän tai yhteiskunnan kannalta tärkeää meillä voi oppia? Mitä odotuksia/vaatimuksia asetamme meille tulevalle työssäoppijalle?

5 Työpaikalla järjestettävä koulutus
Koulutukseen liittyvät sopimukset Suunnitelmassa huomioitava työ-tehtäviin ja työpaikkaan liittyvät määräykset, ohjeet ja suositukset, kuten työturvallisuusmääräykset ja alan sopimukset Ammattiosaamisen näyttöjen ja tutkintotilaisuuksien suunnitteluun osallistuminen Opiskelijaa ohjaavat dokumentit Tiedottaminen työpaikalla Työssäoppijan perehdyttäminen työpaikkaan Työpaikkaohjaajan palautekysely Työpaikalla järjestettävän koulutuksen suunnittelu


Lataa ppt "Työpaikalla järjestettävän koulutuksen, ammattiosaa-misen näyttöjen ja tutkintotilaisuuksien suunnittelu Tavoitteena on, että työpaikkaohjaaja Tuntee tutkintorakenteen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google