Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ydinviestit Ihmiset pärjäävät paremmin arjessa, kun heillä on riittävät voimavarat toimia ja ottaa vastuuta elämästään. Ammattihenkilöt tarvitsevat mahdollisuuden.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ydinviestit Ihmiset pärjäävät paremmin arjessa, kun heillä on riittävät voimavarat toimia ja ottaa vastuuta elämästään. Ammattihenkilöt tarvitsevat mahdollisuuden."— Esityksen transkriptio:

1 Ydinviestit Ihmiset pärjäävät paremmin arjessa, kun heillä on riittävät voimavarat toimia ja ottaa vastuuta elämästään. Ammattihenkilöt tarvitsevat mahdollisuuden parantaa ihmisten yhdenvertaisuutta. Se tarkoittaa mahdollisuutta suhtautua asiakkaaseen yksilönä ja tukea häntä riittävän pitkään elämänmuutoksessa. Työ helpottuu ja tulokset paranevat. Saat työkaluja tunnistaa ja ottaa käyttöön ihmisten kyvyt pärjätä elämässään. Ihmisten elämänlaatu paranee. Toiminnnan ja palveluiden parantaminen vaatii toimintatapojen muutosta kaikilta. Ihminen tietää, mistä saa apua, kun sitä tarvitsee. Ihmisellä on tunne, että hänet otetaan vakavasti ja häntä autetaan. Eri alojen ammattilaiset tekevät enemmän yhdessä. Hyvä johtaminen mahdollistaa muutoksen. (vaatii muotoilua) Johtaminen organisaatiossa. Ihmisen elämänmuutoksen johtaminen.


Lataa ppt "Ydinviestit Ihmiset pärjäävät paremmin arjessa, kun heillä on riittävät voimavarat toimia ja ottaa vastuuta elämästään. Ammattihenkilöt tarvitsevat mahdollisuuden."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google