” Meistä on mukava tehdä projekteja. Samalla kun saa asioita tehtyä, oppii ammatillisia taitoja ja kasvattaa oman alan tarpeellisia työelämä-verkostoja.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Humanistiseen ammattikorkeakoulu. Humak on valtakunnallinen Verkosto- ammattikorkeakoulu.
Advertisements

Tervetuloa Humanistiseen ammattikorkeakouluun! Katariina Soanjärvi.
JOINT ENTRE - YRITT Ä JYYDEN EDIST Ä MISHANKE Suomalais-saksalainen Double Degree (BBA) FH Hannover - SEAMK Liiketoiminta, Yritt ä jyys M. Arola 10/2008.
Ammattikorkeakoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät sekä yliopettajapäivät Seinäjoella Aija Töytäri-Nyrhinen, TtL Projektipäällikkö.
Turvallisuustekniikan neuvottelukunta (TENK), Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) ja Kemianteollisuus ry Kirsi Levä I Turvallisuusosaamisen kehittäminen.
K-P ammattiopiston kuulumisia!. Saimme 4 kultaa, yksi kaksoisvoitto ja 4 pistesijaa!
BYOD-strategia - Tuo oma laitteesi BYOD-strategian tavoitteet Aikuislukiot tarjoavat oppimisympäristön, jossa opiskelijat voivat työskennellä.
Miten kerron koulutuksestani ja työkokemuksestani suomeksi?
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / XAMK Kestävän hyvinvoinnin ja teknologian ammattikorkeakoulu Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk)
Kirjasto kaikille Kirjastoalan AMK-koulutuksen näkökulma Päätösseminaari Ritva Hyttinen, Kirjasto- ja tietopalvelualan koulutus Turku AMK.
Kansainvälinen liiketoiminta Digitalisaatio ja digitaaliset oppimisympäristöt Pepe Vilpas.
Polkuja läpäisyn tehostamiseen 4 NMI Dialoog. Hankkeen tavoitteet  Tunnistaa opinnoissaan hitaasti etenevät ja keskeyttämisvaarassa olevat opiskelijat.
Arvot Ammattikorkeakoulun perusarvoja ovat luottamus, yhteistyökykyisyys ja muutoskykyisyys. Arvot Ammattikorkeakoulun perusarvoja ovat luottamus, yhteistyökykyisyys.
SEMINAARI Eija Kumpulainen Oulun normaalikoulun lukio.
Avoin tulevaisuus? Kaikille avoimia korkeakouluopintoja
Ammattiopisto on mylly elinikäisen oppimisen virrassa
Mikkeli Pasi Savonmäki Kohtaamo-hanke
Johdanto Kuvailuteksti harmaaseen palkkiin:
Tampereen kaupunkiseudun TVT-suunnitelma, Treduka
Erilaisia vaihtoehtoja….
Opetuksen suunnittelu ja toteutus
Tuhat uutta työpaikkaa Pohjois-Karjalan Työvoima- ja yrityspalvelujen alueellinen kokeilu Pohjois-Karjalan ELY-keskus.
Hyvinvointiraportti-hanke
liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista saksan kielen ja kulttuurin/
OIVA - ohjauksen interventioilla vaikuttavuutta läpäisyn tehostamiseen
Metropolian kokemuksia vapaaehtoistoiminnan opinnollistamisen juurruttamisesta Mai Salmenkangas
Ähtärin Ahertajissa Seinäjoen Septarissa
Kaksoistutkinto Mäntsälän lukio.
TVT suomen kielen ja kirjallisuuden opetussuunnitelmateksteissä
Tervetuloa Innokylään
”Meidän opisto”.
Tulevaisuuden yrittäjyys- ja työelämätaitoja korkeakouluihin
Digitaalisuus opistojen strategiaan, pedagogiikkaan ja käytäntöön
Erilaiset opiskelijat samassa opetusryhmässä Nitoja –projekti Omnia 11
Opiskelu ammattikorkeakoulussa ja yliopistossa
Insinööri (ylempi AMK), ympäristötekniikan tutkinto-ohjelma
Opetus- ja kulttuuriministeriö Lukiouudistuksen maakuntakiertue
JATKO-OPINTOTAVOITTEINEN LINJAJAKO TULEVAISUUDEN LUKIOSSA
Lukio.
Maahanmuuttajien korkeakoulutus
Verkostotapaaminen Tampere
Ready, steady. FLY FURTHER. Kansainvälisyys on taitolaji katja
Tanssinopettaja (AMK), 240 op
Joustavuutta oppimiseen, Merja Rui
Yliopistojen intrapäivä
Think global act local Tavoitteet projektille yhteistyötaidot
Yhdessä olemme ENEMMÄN
PERUSKOULUN TUKI AMMATINVALINNASSA
Kotiväki Sompion koulu Keuda Salme Larvala Veli Perkkiö
Merkonomista tradenomiksi Hyria Koulutus – Laurea AMK Kaisa Tsupari, ammatillinen opettaja, Hyria Koulutus.
OPISKELU TIETOJENKÄSITTELYN MONIMUOTOKOULUTUKSESSA
Hankeen tavoitteet ja toimenpiteet
KEUDAN ORIENTAATIOPÄIVÄT LUKUVUOSI
TULOKSET OPINNOISTA-TÖIHIN WEBROPOL-KYSELY SYKSY 2017
Avoin ammattikorkeakoulu
Muualla kuin Haaga-Helia:ssa hankittu osaaminen
Haaga-Helia amk Liiketalouden koulutusyksikkö, Helsinki
Yrittäjyys ja yritystoiminta BUS1LH001-opintojakso, 6 op
Syksyn 2016 vanhempainiltoihin
Omnia.fi/yhteishaku.
HAAGA-HELIA amk Liiketalouden koulutusyksikkö Pasila
Tervetuloa työelämätoimikuntatyöhön
Liikkuva ja osallistuva amis – työkykyinen ja luova ammattilainen
” Meistä on mukava tehdä projekteja. Samalla kun saa asioita tehtyä, oppii ammatillisia taitoja ja kasvattaa oman alan tarpeellisia työelämä-verkostoja.
Innokylän hyödyntäminen STM:n toiminnassa Studia generalia: Innokylä - mikä, miksi, kenelle? Perjantaina klo Meritulli, Meritullinkatu 8,
Lukiolaisen jatko-opinnot
Tulokset 2018 Suunnitelmat 2019.
Näkökulmia kunnalliseen nuorisotyöhön
Ammattikorkeakouluopinnot​
Ajankohtaista korkeakoulupolitiikassa opetusneuvos Sanna Hirsivaara
Esityksen transkriptio:

” Meistä on mukava tehdä projekteja. Samalla kun saa asioita tehtyä, oppii ammatillisia taitoja ja kasvattaa oman alan tarpeellisia työelämä-verkostoja. Katja Kastman & Anna Mäkinen, yhteisöpedagogiopiskelijat

” Jännittävintä Humakissa ovat ihmiset. Opiskelijat, lehtorit ja ne ammattilaiset, joihin tutustumme aidoissa työelämäprojekteissa. Kaisa Ilo, yhteisöpedagogiopiskelija kuvattuna Oranssi Myrsky –festivaalin aikana Jyväskylässä.

” KOHTI REILUA JA YHTEISÖLLISTÄ SUOMEA Arvot - Kunnioitamme toisiamme Humak on kansainvälinen ja yhteiskunnallinen ammattikorkeakoulu, joka rakentaa reilua ja yhteisöllistä Suomea. Tuotamme osallisuutta, hyvinvointia ja asiantuntijuutta aloillemme. Luomme uutta tietoa, osaamista ja ammattitaitoa aloillemme. ” Arvot - Kunnioitamme toisiamme - Olemme avoimia - Onnistumme yhdessä - Olemme rohkeita uudistajia ja uudistujia

1500 130 50 1998 10 485 843 5000 5 1 Opiskelijoita Asiantuntijoita Käynnissä olevia kehitysprojekteja 1998 10 485 843 Perustamisvuosi TOP 10 korkeakoulu/yliopisto Some-osumia www.humak.fi vuonna 2016 5000 5 1 Opintopisteitä avoimessa AMK:ssa vuonna 2017 TOP 5 AMK- vetovoimassa vuonna 2016 TOP 1 Turun alueella (6 AMK/yliopistoa)

” DIGI HUMAK – VALTAKUNNALLINEN VERKOSTOAMMATTIKORKEA-KOULU Profiili LUOKKA- HUONEENA KOKO SUOMI Alueyksikkömme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Kauniainen, Nurmijärvi), Turussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Syksystä 2018 digikampuksella voi opiskella mistä päin tahansa kulttuurituotantoa ja yhteisöpedagogiikkaa. ” Profiili - Kumppanuudella kehittäminen - Sosiaalisten ja kulttuuristen innovaatioiden kehittäjä

HUMAKIN VAHVUUSALAT - Nuorisotyö ja yhteisöllisyys - Tulkkaus ja kielellinen saavutettavuus - Järjestötyö, työyhteisöt ja kotoutuminen - Tuottajuus ja kulttuurin välittäjätoiminta Koulutukset - Yhteisöpedagogi (AMK ja ylempi AMK) - Kulttuurituottaja (AMK ja ylempi AMK) - Tulkki (AMK ja ylempi AMK) - Vahvat avoimen AMK:n tulokset ” Nousevat alat: uudet osalliset, uusyhteisöllisyys, kommunikaatioasiantuntijuus, ihmisoikeudet ja yhdenvertaisuus. Vahvuusalat ohjaavat projekti- ja kehittämistoimintaamme.

ERASMUS + Humakissa opintoihin sisältyy opiskelu kansainvälisissä oppimisympäristöissä. Se voi tarkoittaa joko työskentelyä monikulttuurisissa ympäristöissä Suomessa tai vaihto-opiskelua, harjoittelua ulkomailla. 25-30% humakilaisista käy opintojensa aikana Erasmus+ - vaihdossa ulkomailla!

” DIGIKAMPUS TEKEE OPISKELIJAPALVELUISTA SAAVUTETTAVAMPIA Kokonaan tai lähes kokonaan verkossa opiskeltavat tutkintokoulutukset Myös päiväopiskelijat voivat hyödyntää verkko-opetusta ja tehdä opintoja joustavammin/nopeammin Ohjaus, valmennus, tuki, palvelut verkosta vaivattomasti siellä, missä oletkin. ” Digikampus valmentaa työelämän vaatimiin digitaitoihin.

” JÄRJESTÖ- JA NUORISOTYÖ Yhteisöpedagogit ovat toiminnallisten ja yhteisöllisten menetelmien asiantuntijoita työyhteisössä. Opiskelijat voivat valita erikoistumisalansa: Nuorisotyö, järjestötyö, työyhteisön kehittäminen, seikkailukasvatus. Päiväopinnot ja digikampuksella digitaalisesti! ” Humakilla on Suomen parhaat järjestö- ja nuorisotyön verkostot. Olemme alojemme suurin kouluttaja ja nuorisotyössä myös Euroopan suutin.

KULTTUURITUOTANTO Liity sinäkin ammattilaisten joukkoon: kulttuurituottajana, managerina, luovan alan yrittäjänä, taideagenttina, tapahtuma-tuottajana, festarimarkkinoijana, luovan liiketoiminnan ammattilaisena. Humak on suurin alan kouluttaja ja kehittäjä. ” Opiskelijamme työskentelevät ja opiskelevat oikeissa projekteissa opintojen alusta alkaen. Näin he voivat rakentaa verkostoja, joista on hyötyä työelämässä.

KOLME TUOTTAJAPROFIILIA: Monialaiset tapahtumatuotannot Digitaaliset tuotannot Liiketoiminta Päiväopinnot ja monimuoto-opinnot digikampuksella verkossa!

TULKKI Haluatko tulla kielellisen saavutettavuuden ja inhimillisen vuorovaikutuksen asiantuntijaksi? Tulkin työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Jokainen kohtaaminen on erilainen ja tulkin rooli vaihtelee sen mukaisesti. Profiilit: viittomakielen tulkki ja puhevammaisten tulkki/ACC-ohjaaja ” Mahdollisuuksia on paljon. Voit erikoistua tai tulla moniosaajaksi.

VAIHTOEHTO TUTKINTO-OPISKELULLE Opiskelu avoimessa ammattikorkeakoulussa on vaihtoehto sinulle, jonka elämäntilanteeseen sopii opiskelu omassa tahdissa tai tavoitteenasi on tutkinto-opiskelu Humakissa. Opetustarjonnassa on laajasti opintoja Humakin koulutusaloilta - yksittäisiä opintojaksoja - opintokokonaisuuksia - väyläopinnoilla (60 op) hakukelpoisuus tutkintoon johtavaan koulutukseen

VALMENNUSPEDAGOGIIKKA TKI-LÄHEINEN OPPIMINEN VAHVAT TYÖELÄMÄVERKOSTOT PROJEKTIT = Opiskelijoille kertyy vahvat verkostot työelämään opintojensa aikana Turku, Logomo & Paasikivi-Opisto

HUMAKIN KANSALLINEN RANKING 2016 - TOP 5 AMK-vetovoimassa - TOP 10 korkeakouluista (AMK/yliopisto) - TOP 1 Turun alueella (6 AMK/yliopistot) 1500 opiskelijaa, 130 asiantuntijaa ja muuta henkilöstöä.

Vahvoja polkuja työelämään ja uusia mahdollisuuksia uusilla aloilla

SEIKKAILUKASVATUS Syksyllä 2018 alkaa uusi englanninkielinen tutkintokoulutus Bachelor’s Degree in Adventure and Outdoor Education Ensimmäistä kertaa tammikuun yhteishaussa 9.1 – 24.1.2018 ” Seikkailukasvatuksen teoriaa ja käytäntöä oikeissa olosuhteissa.

HAKUKOHTEET 2018 Bachelor in Adventure and Outdoor Education (20, Nurmijärvi). Huom. hakuaika tammikuussa! Kulttuurituottaja (JKL, TKU, 20) Kulttuurituottaja (HKI: digikampus, 40) Yhteisöpedagogi (Nurmijärvi, JKL, KPO, TKU, 30) Yhteisöpedagogi (HKI: digikampus, 60), (Työyhteisön kehittäjä, HKI, 25) Yhteisöpedagogi (ylempi AMK, HKI, 60) Kulttuurituottaja (ylempi AMK, HKI, 15 – syksyn hakuaika) ” Keskustele kanssamme chatissa tai viestitä hakijapalvelut@humak.fi

www.humak.fi