Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / XAMK Kestävän hyvinvoinnin ja teknologian ammattikorkeakoulu Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / XAMK Kestävän hyvinvoinnin ja teknologian ammattikorkeakoulu Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk)"— Esityksen transkriptio:

1 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / www.xamk.fi XAMK Kestävän hyvinvoinnin ja teknologian ammattikorkeakoulu Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk) strategia 2022 ja visio vuoteen 2030 Tiivistelmä, hyväksytty Xamk Oy:n hallituksessa 23.9.2015

2 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / www.xamk.fi

3 Visio vuonna 2030 Meiltä valmistuneet ovat alansa parhaita osaajia. Olemme uudistuneessa korkeakoulukentässä hyvin verkostoitunut, kansallisesti ja kansainvälisesti vahva toimija, merkittävä tutkimusyhteisö ja paras käytännön Venäjä-yhteistyön osaaja. Motto: Ennakoiva menestyy Parantaakseen vetovoimaansa ja asemaansa Xamk ennakoi yhteiskunnan kehitystä ja on ketterä muutoksissa.

4 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / www.xamk.fi Profiili Xamk on kestävän hyvinvoinnin ja teknologian korkeakoulu. Kaikessa toiminnassa kannamme vastuun sosiaalisesta, taloudellisesta, kulttuurisesta ja ekologisesta kestävyydestä. Kestävällä hyvinvoinnilla vahvistamme toiminta-alueemme elinvoimaisuutta ja onnellisuutta. Kestävällä teknologialla synnytämme innovaatioita, luomme uutta liiketoimintaa ja ratkaisemme ongelmia.

5 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / www.xamk.fi Arvot Luotettavuus Toiminnassamme korostuvat luottamus ja arvostus. Tapamme toimia on turvallinen ja oikeudenmukainen. Kannamme vastuun tehtävämme suorittamisesta. Yhteisöllisyys Muodostamme toimivan korkeakouluyhteisön. Opiskelijat ovat toimintamme keskiössä. Edelläkävijyys Koulutamme tulevaisuuden osaajia. Haluamme menestyä. Luomme vaurautta myös ympäristöömme.

6 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / www.xamk.fi Suomen viiden parhaan joukossa Olemme viiden parhaan joukossa opiskelijatyytyväisyydessä, opiskeluprosessin sujuvuudessa ja työllistymisessä. Opetuksemme on laadukasta ja ajanmukaista. Kehitämme tulevaisuuden työelämätaitoja yhdessä työelämän kanssa. Opiskelijoille on tarjolla kolme oppimisväylää: työviikkopohjainen, opintoja nopeuttava sekä työssäkäyntiin integroitu väylä. Tarjoamme ajasta ja paikasta riippumattomia digitaalisia opiskeluympäristöjä. Pelillistäminen, simulaatiot, työelämäpedagogiikka ja monialaiset oppimisympäristöt ovat pedagogista kärkiosaamistamme. Ohjaamme ja tuemme opiskelijoita. Kaikki kampuksemme ovat viihtyisiä ja tarjoavat erinomaiset oppimisympäristöt.

7 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / www.xamk.fi Suomen suurin TKI-toiminnassa ja avoimessa amkissa TKI-volyymimme on vahvempi kuin muilla ammattikorkeakouluilla. Meillä on näyttöjä kaikilla painoaloilla vähintään kansallisen tason osaamisesta ja hanketoiminnasta. Olemme suuri tutkimusyhteisö, jota vahvistaa koulutusten tuottama kriittinen massa ja tutkimusinfrastruktuuri kuten Kyber-, kuitu-, betoni- ja päästölaboratoriot. Avoimessa AMK:ssa panostamme kärkituotteisiin ja laajennamme tarjontaa kansainvälisille markkinoille. Lisäämme verkko-opintotarjontaa ja yhteistyötä toisen asteen koulutuksen kanssa. Kehitämme polkuopintoja entistä joustavimmiksi ja yksilöllisemmiksi.

8 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / www.xamk.fi Vahva ja vastuullinen kumppani Meillä on vahvoja strategisia kumppaneita niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Hyödynnämme Venäjän läheisyyden ja kehitämme yhteistyösuhteita Luoteis-Venäjän korkeakoulujen kanssa. Olemme vahva, kahden alueen vaikuttaja ja kehityksen veturi. Yhteistyömme ja vuorovaikutuksemme on avointa ja aktiivista työelämän, korkeakoulujen ja muiden yhteistyöryhmien kanssa. Olemme vastuullinen ja luotettava työnantaja. Olemme yksi yhtenäinen korkeakoulu, jonka toiminta on hyvin johdettua ja tuloksellista. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstömme rakentaa yhteishenkeä vastuullisesti, avoimesti ja toisia kunnioittaen.

9 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / www.xamk.fi Painoalat ja osaamisen kärjet

10 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / www.xamk.fi Strategiaa seurataan erilaisin mittarein Laatumittareilla seurataan opiskelijatyytyväisyyttä ja opetuksen laatua. Vaikuttavuuden mittareilla seurataan TKI-toiminnan volyymia ja rahoitusta, työllistymistä sekä avoimen amkin volyymia. Taloudellisuuden ja tehokkuuden mittareilla seurataan talouden tasapainoa ja kehittämisintensiivisyyttä. Prosessien mittareilla seurataan opintoprosessien ja TKI- prosessin sujuvuutta.

11 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / www.xamk.fi


Lataa ppt "Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / XAMK Kestävän hyvinvoinnin ja teknologian ammattikorkeakoulu Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google