Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista saksan kielen ja kulttuurin/

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista saksan kielen ja kulttuurin/"— Esityksen transkriptio:

1 liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista saksan kielen ja kulttuurin/
11/30/2016 Tiedotustilaisuus liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista saksan kielen ja kulttuurin/ saksan kielen ja kirjallisuuden opiskelijoille Eija Heinonen-Özdemir koulutusvastaava

2 Mitä liikkeenluovutus tarkoittaa
Tutkintoon johtava kielten koulutus ja tutkimus siirtyy lähtien Jyväskylän yliopistoon. Vaasan yliopiston työsuhteiset kielten opettajat siirtyvät Jyväskylän yliopiston opettajiksi Liikkeenluovutukseen eivät kuulu: Kielipalvelut Viestintätieteiden yksikkö Opetuksen ja opiskelun palveluiden henkilökunta jatkuu…

3 … jatkuu Opetus- ja kulttuuriministeriö on vahvistanut asetuksella koulutusvastuun muutoksen (tiistaina 17.1.) Uusia opiskelijoita ei valita enää kielten kandidaatti- tai maisteriohjelmiin. Opiskelijat valitaan uuteen viestintätieteiden kandidaattiohjelmaan, TEVIin ja VIMAan

4 Pääaine saksan kieli ja kirjallisuus/tyska språket och litteraturen,
Pääaine saksan kieli ja kulttuuri/tyska språket och kulturen Opiskelijalla on oikeus siirtyä joko Jyväskylän yliopiston opiskelijaksi tai suorittaa opinnot loppuun Vaasan yliopistossa siirtymäajan puitteissa. Siirtyminen Jyväskylän yliopistoon tapahtuu siirtohaussa.

5 Siirtohaku 6. – 16.2.2017 Hakeminen tapahtuu Opintopolussa.
11/30/2016 Siirtohaku 6. – Hakeminen tapahtuu Opintopolussa. Siirtohaku järjestetään vain Vaasan yliopiston kielten opiskelijoille. Opiskelijalla on oltava pääaine. Opiskelijalla on oltava voimassa oleva opiskeluoikeus. Kirjoilta poistettu ei voi hakea siirtohaussa. Opiskelijalla on oltava riittävästi opiskeluaikaa jäljellä tutkinnon suorittamiseen. Jos opiskeluoikeus päättyy 31.7., opiskelija hakee lisäaikaa Vaasan yliopistosta.

6 Hakukohteet Hakukohteet ja valintaperusteet Opintopolussa keskiviikkona 18.1. Monialaisen kieliasiantuntijan kandidaattiohjelma Opintosuunta saksan kieli ja kulttuuri (kaikille saksan kielen kandidaattiopiskelijoille)

7 Monialaisen kieliasiantuntijan kandidaattiohjelma
Jyväskylän yo:n uusi kandidaattiohjelma Ohjelman kuvaus löytyy Opintopolun yhteishaun kohteista. Tavoitteena valmistaa mm. kriittisesti ajattelevia kielen käytön asiantuntijoita (ei käännöstiedettä)

8 Siirtohaussa valitset samalla myös maisteriohjelman
Monialaisen kieliasiantuntijan maisteriohjelma Kieli muuttuvassa yhteiskunnassa -maisteriohjelma Master’s Programme in Intercultural Management and Communication, IMCo (VY:n nykyinen ohjelma)

9 Muuta siirtohausta Epävirallinen opintosuoritusote liitteeksi
Tulokset julkaistaan maaliskuun alussa (10.3.?) Paikka on vastaanotettava maaliskuussa (24.3.?) Opiskeluoikeus päättyy Vaasan yliopistoon Opiskeluoikeus alkaa Jyväskylän yliopistossa Ehdollinen valinta, kunnes lisäaika on myönnetty.

10 Siirtymäaika ja opintojen järjestäminen siirtymäaikana
Opinnot mahdollista suorittaa loppuun Vaasan yliopistossa siirtymäajan puitteissa. Nykyinen siirtymäaika Yliopistolain 41 §:ssä: vuotta Yliopistot toivoneet lyhyempää siirtymäaikaa: säädösmuutos valmisteilla Sivuaineselvitys maaliskuussa Nykyiset opetussuunnitelmat vahvistettu kahdeksi vuodeksi (2016–2017, 2017–2018)

11 Kielten opetus järjestetään yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa.
… jatkuu Opetussuunnitelmiin saattaa tulla muutoksia, esim. suoritustapaan, kirjallisuuteen jne. Kielten opetus järjestetään yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa. Muuta ajankohtaista Kaikille kielten opiskelijoille (läsnäoleville ja kirjoilta poistetuille) on lähetetty kirje liikkeenluovutuksesta. Amanuenssi Susanna Mäenpää huoneessa F4 ja Eija huoneessa F316

12 Kysymyksiä?


Lataa ppt "liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista saksan kielen ja kulttuurin/"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google