Alkuitsearviointi Nimi: Ryhmä: Päivämäärä:

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tunne ja Älyä! ©Mervi veini 2004.
Advertisements

Jumalan kanssa.
FISH! Parantaa työmoraalia ja saa sinut rakastamaan työntekoa!
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
Ilon kautta tavoitteisiin Eveliina Pöllänen
Sanaston oppiminen Älä ota kesäsanaa!
10 vinkkiä voimaantumiseen
Mä mistä löytäisin sen aiheen?
Listening comprehension
NALLE PUH.
”Eli sillon lähtee uimahallille ja ui kilometrin”
Suullisen esityksen esittäminen
ITSETUNTEMUS JA OMA OSAAMINEN
”Jos voit avata solmun kielelläsi, miksi käyttää siihen hampaita?”
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Juhani Tamminen ProAkatemialla vierailu 2014
Avaimia itsensä valmentamiseen
Toteuttava taho: nimi: pvm: 11. joulukuuta 2014 OPINNÄYTETYÖ Valttikiri.
Tupakoinnin lopettaminen
Tehtävä: ammatillisten koulutusten vertailu 2. Mene opintopolun demoon, osoitteeseen ja täytä hakulomake.
Kokemuskoulutus Iiris
Riippuvuus tupakoinnista
Kun TOTEUTTAJANA päätät, järjestelet ja toimeenpanet asioita, … 1.Tavoitteletko tervejärkisyyttä, käytännöllisyyttä? 2.Arvostatko sitä, miten sanat vastaavat.
Ops seminaari Askola.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
tarkastelee vauvan ja vanhemman välisen vuorovaikutuksen malleja ja niiden vaikutusta lapsen kehitykseen lapsen minäkuvan muodostuminen lapsella biologinen.
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
Tekijänoikeudet Terhi Kairala Myhipk14A. Mitä se tarkoittaa? Tekijällä on oikeus kirjalliseen tai taiteelliseen teokseensa jota säädetään kansalaisissa.
17. MIELIHYVÄ JA RIIPPUVUUS TERVEYSTIETO 7. Pohdi  Kirjoita lapulle TÄRKEIN sinulle mielihyvää tuottava asia  Onko mielihyvän lähde hyväksi terveydelle.
8. MIELEN HYVINVOINTI TERVEYSTIETO 9. Mitä hyvää sinulle kuuluu tänään?
ITSETUNTO JA ITSESÄÄTELYTAIDOT Päivi Juustila. ITSETUNTEMUS on hyvän ja terveen itsetunnon edellytys  Itsetuntemus on oman kehon, ajatusten ja tunteiden.
Tervetuloa koulutukseen!. Ohjelma Kuulumiskierros Toimintaa Itsensä virittäminen ennen ryhmätilannetta Kotitehtävän läpikäynti Tulevaisuustyöskentely.
Mielenterveys on > mahdollisimman suurta fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia ( >kokemus, suhteellisuus, kulttuurisidonnaisuus, kriteerit)
TERVEYSTIETO 8 1. Tunne itsesi. Tunne itsesi Itsetunto tarkoittaa omien hyvien puolien ja heikkouksien tuntemista sekä niiden arvostamista. Kukaan ei.
Märta Kinnunen1 TUNNE OPPIMISTYYLISI JA KÄYTÄ SITÄ HYVÄKSESI.
PRIIMA-seuran aikuisliikkujien palautekysely 2016 – koonti
Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen omiin arvoihin sitoutumalla
Kanuunan teemaseminaari SALO
Tämä on mun juttu – yrittäjyyskasvatusta alakoululaisille
6 MORAALIN PAIKKA JA MERKITYS
Kieli itseilmaisun välineenä
kansanedustajasi oikein ydinvoimasta?
UUSI OPETUSSUUNNITELMA MUUTTAA KOULUTYÖTÄ
Harjoituksia II.
Luen, kirjoitan ja kerron
Luku 23 – Paavali ja hänen kirjeensä
Finnan käyttäjäkysely 2016
Yleisten kirjastojen tulokset
Finnan käyttäjäkysely 2016
Luku 15 Oppiminen, muisti ja aivot.
Tervetuloa kirjastoon Suomessa
VOIMAVAROJEN TALO Piirrä vihkoon/paperille talo, jossa on 5 kerrosta ja kussakin kerroksessa 2 huonetta Mieti ensin itseksesi kysymyksiä ja kirjaa ajatuksiasi.
Onko tahto vapaa?.
(Työ)elämän esiintymistilanteet
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
Kristinuskon oppi usko yhteen, kolmiyhteiseen Jumalaan : Isä (kaikkivaltias Luoja) – Poika (Jeesus Kristus, pelastaja) – Pyhä Henki (Pyhittäjä) pelastushistoria:
Päätösitsearviointi Nimi: Ryhmä: Päivämäärä:
Vapaaehtoistoiminnan peruskurssi
NET – Nivelvaiheessa erityistä tukea - koulutus 6 op
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Taikapuhe Oy Riitta-Liisa Kanniainen
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Mamu-Mappaus Pedaali-hanke
Volitioprosessi, tahdon!
PÄHEE OTE HANKE Mediatiimin koulutus
Opintopsykologi Katja Hietanen
Mielenterveys on > mahdollisimman suurta fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia ( >kokemus, suhteellisuus, kulttuurisidonnaisuus, kriteerit)
-Ole oma itsesi Löydä oma heimosi-
Neuvottelun vuorovaikutustaidot
Yrittäjyys antaa virtaa
Esityksen transkriptio:

Alkuitsearviointi Nimi: Ryhmä: Päivämäärä: 1. Millaisia voimavaroja koet omaavasi? Ympyröi niin monta kun tahdot ja lisää jos et löydä omia! iloinen luova hyvä keskustelemaan kärsivällinen vahva hyvä kuuntelemaan myötätuntoinen tarkka nautin musiikista kiltti antelias nautin taiteesta joustava kekseliäs tykkään tanssimisesta huumorintajuinen rohkea rauhoitun eläimistä sisukas rauhallinen innostun luonnosta ahkera itsemyötätuntoinen mitä muuta: rohkeus olla oma itsensä luotettava ------------------- rehellinen harkitsevainen innostuva sosiaalinen nopea syvällinen aikaansaava spontaani ystävällinen pysyy omien sanojen takana 2. Millaisia voimavaroja haluaisit vielä löytää tai vahvistaa itsestäsi ? Voit valita ylläolevasta listasta.   3. Mitkä ovat kiinnostavimpia ja tärkeimpiä asioita elämässäsi juuri nyt? Kirjoita niistä ainakin kolme. 4. Ympyröi numero, joka kuvastaa oloasi parhaiten. 1= täysin eri mieltä 2= melko eri mieltä 3= melko samaa mieltä 4 = täysin samaa mieltä Rohkea, uskallan kohdata uusia haasteita    Pidän hauskaa usein   Terveyteni on hyvä   Näen hyviä puoli itsessäni    Olen useasti iloinen Minulla on läheinen ihminen johon voin luottaa   Arvostan itseäni   Arvostan muita ihmisiä   Olen sosiaalinen ja tutustun mielelläni uusiin ihmisiin .   Minä olen

Nautinnollista ryhmää! 1= täysin eri mieltä 2= melko eri mieltä 3= melko samaa mieltä 4 = täysin samaa mieltä Minä osaan Pystyn hallitsemaan stressini   Osaan sanoa ei, jos on tarve   Osaan antaa itselleni omaa aikaa, kun tarvitsen sitä    Minulla on energiaa olla aktiivinen sosiaalisissa tilanteissa Koen, että pystyn vaikuttamaan oman elämäni kulkuun Näen, miten tekoni vaikuttavat nykyhetkeen   Osaan tehdä itsenäisiä päätöksiä Pystyn ratkomaan vastaan tulevat ongelmat Uskon että tulevaisuudessa minulle tulee tapahtumaan hyviä asioita Minulla on unelmia tulevaisuuteen Itselleni luomat tavoitteet ovat mahdollisia toteuttaa Jos en aina heti pääse tavoitteisiini,  niin en luovuta vaan jatkan eteenpäin 5.Mieti millaisia tavoitteita sinulla voi olla ryhmän aikana. Missä tahdot kehittyä tai mitä tahdot oppia? Tavoite voi olla ihan pieni esim. päätän tehdä useammin rohkeita tekoja, annan itselleni enemmän aikaa, harjoittelen sanomaan ei.   Mieti millä keinoilla voit saavuttaa tavoitteesi ? Mitä voimavaroja voit käyttää hyödyksesi, mitä tekoja voit tehdä? Nautinnollista ryhmää!