UUDENMAAN TE-TOIMISTO TE-toimiston rekrytointipalvelut yrityksille ja työnantajille 1.4.2015.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
1 European Employment Services = Eurooppalainen työnvälityspalvelu EURES • Palvelee työnantajia kaikissa kansainvälisissä rekrytointitarpeissa • Auttaa.
Advertisements

Ansioluettelo=Curriculum Vitae
Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin.
Rahoitus- ja tukiklinikka 2012 Työharjoittelu ja palkkatuki rekrytoinnin apuna Hämeenlinnan seudun TE-toimisto Raatihuoneenkatu 11.
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Päivitä työnhakutaitosi
Nuorten tieto- ja neuvontapiste yESBOx, Espoon kaupunki.
2/2009 Nordic Database Apulaisopettajan etsiminen pohjoismaisen tietokannan kautta.
osaava harjoittelija kilpailukyvyksi •Kaksi mahdollisuutta kv-harjoittelussa •Ottaa kansainvälinen harjoittelija –Kansainvälistyminen kotimaassa –Erityistä.
TYÖ- JA ELINKEINOTOIMISTON TYÖNANTAJAPALVELUT
TYÖHAKEMUS.
HENKILÖSTÖPALVELUYRITYKSET JA VUOKRATYÖ
AIEMMIN OPITUN TUNNISTAMINEN HOLLANNISSA
Työpaikkaohjaajan rooli. Opeta, näytä, selosta, kysy ja perustele; toimi hyvänä esimerkkinä Selvitä mitä, miksi ja miten työ tehdään; kerro työstäsi Rohkaise.
YHDISTYSTYÖNANTAJAN JÄRJESTÄMÄ TYÖTERVEYSHUOLTO KÄYTÄNNÖSSÄ
Työolosuhteiden järjestelytuki
Tietoturvallisuus osa 6
Seurantalomake palkkatukijakson ohjauksellisena välineenä
Kuntoutuspalveluohjaus – työkyvyn tukemisen prosessi
Pääotsikko Lisää alaotsikko tähän Vantaan kaupunki Sosiaali- – ja terveyspalvelut VammaispalvelutTyöllistämispalvelut.
Työssäoppiminen eli TOP
TIETOA - TYÖPAIKKOJA - KOULUTUSTIETOUTTA
Haku ammatilliseen koulutukseen Kevään yhteishaku , haku päättyy klo Valinnan tulokset voi julkaista aikaisintaan Syksyn yhteishaku.
TYÖNANTAJAN LAILLA AJATTELEMINEN Harjoituksen tavoitteena on löytää työpaikkaan soveltuva työntekijä.
Miten tapahtumani on uutinen?
Eurooppalainen työnvälityspalvelu EURES OHJAUS 2004-seminaari Jyväskylä, Rantasipi Laajavuori Miten liikkua eurooppalaisilla työmarkkinoilla?
- osallisuutta ja onnistumisia
Tervetuloa! Iltapäivän ohjelmassa
SAVON OPPISOPIMUSKESKUS Microkatu 1 (A-osa) Kuopio Asiakaspalvelu p klo 9.00 – etunimi.sukunimi(at)sakky.fi.
VAMMAISJÄRJESTÖT TYÖLLISTYMISTÄ TUKEMASSA VAMPO- seurannan seminaari Työ ja toimeentulo
Nuorten aikuisten osaamisohjelma
Työ elämään 2015 nuorten ammatti- ja kesätyötreffit Ti klo Oulun kaupunginteatterilla Kaarlenväylä 2, Oulu.
Työnhaku TE-toimistossa Tehtäviä. Kuinka TE-palvelujen asiakkaaksi kannattaa ilmoittautua? Mistä päivästä lähtien työnhaku astuu voimaan? Mitä kannattaa.
Yhteishaku. Mihin haen? Aikuiskoulutus 2 vuotta Haku maalis/huhtikuu tai jatkuva Aikuiskoulutus 2 vuotta Haku maalis/huhtikuu tai jatkuva Nuorisokoulutus.
Työolosuhteiden järjestelytuki Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta 10 luku 3 § VnA JTYPL, 9: Ohje JTYPL, sivut 275, , ja.
Sosiaalisen median hyödyntäminen ja kehittäminen nuorille suunnatuissa sosiaalipalveluissa Case: nuorten Facebook-palveluohjaus Oulussa Saila Lähteenmäki,
Aikuisohjaus työelämän voimavarana – Maakunnallista verkostoyhteistyötä aikuisten ohjauspalveluiden kehittämiseksi – Suvi Lehto-Lavikainen,
T E - PALVELU - UUDISTUS MAAHANMUUTTAJIEN OSALTA Bahar Mozaffari
KIILA – kurssin synty: palveluntuottajan tehtävät Sanna Voutilainen Kehittämispalvelut Etuusjärjestelmäyksikkö.
Linkki: ”MY STAY” Visitfinland.comin ”My Stay” matkailutuotteiden tuotetietokanta esittelee Suomen.
Työelämässä eivät vallitse viidakon lait
Sosiaalinen media & työnhaku
Kuopion alueen työllisyyskokeilu
SAVON OPPISOPIMUSKESKUS
Rohkene - taustaa TE-toimiston aloitteesta valmisteltu palvelumalli  tarve palvelulle, joka kohdistuu vähän aikaa työttömänä olleisiin ja muihin aktiivisiin.
Suomen kirjoituskurssi edistyneille
WANTED YL KISAKUTSUT.
TYÖLLISTYMISEN EDISTÄMINEN ASUKASTUVILLA
Kontaktointi Marko Ahola /
LUMI-hakupalvelu kokoaa ulkomaisia verkkojulkaisuja
Kutsu messuille! Tervetuloa Metropolian hyvinvointialojen opiskelijoiden yritysmessuille torstaina klo Tukholmankatu 10, ala-aula.
Tervetuloa ! Kontiolahden Omakotiyhdistys ry
Työelämätaidot Työn hakeminen Cv Työhakemus Työhaastattelu Työsopimus
Suomi.fi-yrityssivusto
Palkkatuki Työllisyyspoliittista avustusta saaneiden hankkeiden ja välityömarkkinatoimijoiden ja sekä työkokoukset.
Koskee tiedotetun Reshape –ohjelman vaikutuksia Suomessa
Provesta Oy Messi Provesta luottamuksellinen
TYÖNANTAJAN JA TYÖNTEKIJÄN OIKEUDET JA VELVOLLISUUDET
Ehdot avustuskelpoiselle tiekunnalle:
SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ
Verkkoaivoriihi helmikuussa 2014
Tilaisuus hanketoimijoille
Muokkaus Mari Lampinen,
Espoon työllisyyden kuntakokeilu rekrytointiväylänä
Suomen Ensiapukoulutus
Tuetun päätöksenteon koulutus
Ajankohtaista OSAOssa Koulutuspalvelupäällikkö Tiina Kuokka
Ajankohtaista kasvinsuojelukouluttajille ja tutkinnon järjestäjille
JÄSENREKISTERI.
Kelan palvelukanavat Neuvontapalvelupäivät, Paasitorni
Esityksen transkriptio:

UUDENMAAN TE-TOIMISTO TE-toimiston rekrytointipalvelut yrityksille ja työnantajille

Te-toimiston rekrytointipalvelut 1. Työpaikkailmoittelu 2.Ehdolleasettelu 3. CV-netti ja CV-vahti 4. Rekrytointitilaisuudet 5.Kansainvälisen työnvälityksen palvelut (EURES)

Työpaikkailmoittelu ● /Avoimet työpaikat ●Ilmoita työpaikka Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi-palvelussa ●Palveluun pääsee KATSO-tunnisteen tai TE-palvelujen sopimustyönantajan käyttäjätunnuksilla ●Työpaikkailmoituksen voi ilmoittaa myös avoimella verkkolomakkeella ilman tunnistusta. (Työpaikkailmoitus ilman verkkoasiointisopimusta). TE-toimisto julkaisee ilmoituksen, kun on varmistunut sen lähettäjästä. Ilmoituksen voi julkaista myös EURESportaalissa ●Soittamalla Uudenmaan TE-toimiston Työnantajapalveluihin (puh )

Ehdolleasettelu ●Työ- ja elinkeinotoimisto voi etsiä avoimeen työpaikkaan työnhakijaehdokkaita sovittujen hakuehtojen mukaan asiakasrekisteristä ●Työnhakijan esittelytietoon tulostuvat hakijan nimi-, osoite- ja muut yhteystiedot, peruskoulutus, taidot ja pätevyydet, kielitaito ja aikaisemmat työsuhteet. Mikäli työnhakija on jättänyt CV-netti – hakupalveluun oman esittelynsä, tulostuu tämä esittely myös työnhakijan esittelytietoihin -> lisätieto työnantajalle ●TE-toimisto lähettää kunkin hakijan esittelytiedot käyttämällä suojattua sähköpostia. Työnantaja itse päättää, keneen ottaa yhteyttä/ kutsuu haastatteluun/rekrytoi ● Tieto ehdolleasettelun tuloksesta aina TE-toimistoon

CV-netti ja CV-vahti ●Työnantaja voi etsiä työntekijää CV-netistä osoitteessa Palvelu edellyttää KATSO-tunnistusta ●Palvelun tavoitteena on tarjota nopein kanava työnhakijan ja työnantajan kohtaamiseen ●CV-netin tietokannassa on työnhakijoiden itse kirjoittamia kuvauksia osaamisistaan sekä ansioluetteloja. Palvelussa on n työssä käyvän työnhakijan ja n työttömän työnhakijan tiedot ●CV-vahdin avulla työnantaja voi tilata sähköpostitse tietoa uusista, haussa olevan tehtävän kriteerit täyttävistä työnhakijoista

Rekrytointitilaisuudet ● Yrityskohtaisen rekrytointitilaisuuden järjestämiseen voi käyttää TE- toimiston tiloja ●Ns. Yhteisrekrytilaisuuksia, joihin yritys voi myös halutessaan osallistua, järjestetään esim. Espoossa 4 kertaa vuodessa. Seuraava tilaisuus on Yhteyshenkilönä Mari Myllymäki, puh , ●Uudenmaan TE-toimiston järjestämä Takuuareena –rekrytointilaisuus järjestetään vuosittain Hartwall-areenalla. Tänä vuonna ●TE-toimisto huolehtii tapahtumien markkinoinnista. Tapahtumat ovat työnantajille maksuttomia ●Yritys voi tulla esittäytymään ja kertomaan asiantuntijoille rekrytointitarpeistaan TE-toimiston ns. Aamukouluun

Kansainvälisen työnvälityksen palvelut työnantajille (EURES) ● EURES (European Employment Services) on Euroopan talousalueen yhteinen työnvälitysverkosto, joka auttaa työnantajia löytämään työntekijöitä Euroopasta ●Rekrytoinnin apuna voi käyttää EURESportaalia, josta löytyy eurooppalainen työpaikka- ja työnhakijapankki ●EURES-neuvojat voivat auttaa rekrytointiprosessissa sen käynnistämisessä, ottamalla vastaan hakemuksia ja tarvittaessa tekemällä esivalintaa sekä neuvomalla ulkomaisia työntekijöitä suomalaiseen työelämään liittyvissä kysymyksissä ●Työnantaja voi osallistua myös Euroopassa järjestettäviin rekrytointitapahtumiin yhdessä EURES-neuvojien kanssa ●EURES-neuvoja voi järjestää yritykselle myös erillisen rekrytointitilaisuuden sopivassa kohdemaassa ●EURES-neuvojat: ( /vaihde, ma-pe klo )

KIITOS!