Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Linkki: http://www.visitfinland.com/your-stay-travel-products/ ”MY STAY” Visitfinland.comin ”My Stay” matkailutuotteiden tuotetietokanta esittelee Suomen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Linkki: http://www.visitfinland.com/your-stay-travel-products/ ”MY STAY” Visitfinland.comin ”My Stay” matkailutuotteiden tuotetietokanta esittelee Suomen."— Esityksen transkriptio:

1 Linkki: http://www.visitfinland.com/your-stay-travel-products/
”MY STAY” Visitfinland.comin ”My Stay” matkailutuotteiden tuotetietokanta esittelee Suomen matkailutarjonnan kansainvälisiä kärkituotteita kymmenellä kielellä. Sivulla on kuukausittain kymmeniä tuhansia klikkauksia, joten ”My Stay ”on hyvä lisäkanava yrityksen kansainvälisiin markkinointitoimenpiteisiin. Teillä on mahdollisuus syöttää tietokantaan kansainväliseen myyntiin soveltuvat tuotteenne välisenä aikana rekisteröitymällä sivulle ja täyttämällä alla olevan linkin kautta yritys- ja tuotekortit (1 yrityskortti ja 1-10 tuotekorttia). Linkki: Tietokantaan syötettävien tuotteiden tulee täyttää Visit Finlandin kansainvälistymiskriteerit, My Stay-tuotesuositukset (ks. liite) sekä mikäli olette halukkaita osallistumaan VF-ohjelmiin, näiden kriteerit: StopOver, FinRelax ja OutDoors Finland. HUOM! Yritykset, jotka ovat jo aiemmin syöttäneet tietoja My Stayhin, pääsevät lisäämään tuotteita aikaisemmin rekisteröidyllä käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Olemassa oleviin tuotteisiin pääsee lisäämään/vaihtamaan kuvia tai vaihtamaan muuttuneen URL-osoitteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen KRITEERIT TÄYTTÄVÄT TUOTTEET JULKAISTAAN MATKA 2017-MESSUIHIN MENNESSÄ! Lisätietoja My Staysta: Miksi yrityksen kannattaa olla mukana My Stayssa? My Stay on suomalaisen matkailutarjonnan näyteikkuna maailmalle My Stay in Visit Finlandin maksuton palvelu matkailuyrittäjille Tuotteiden näkyvyys on laaja: Visitfinland.comissa on vuodessa vierailua ja My Stayssa n kävijää kuukaudessa My Stay:n ansiosta elinkeinon sivuille on ohjattu esim. heinäkuussa % enemmän kävijöitä kuin vuotta aikaisemmin My Stay on mukana kaikissa Visit Finlandin markkinointi- ja myyntitoimenpiteissä: Ohjelmat käyttävät My Stay alustaa omien tuoteperheidensä kokoamiseen ja hyödyntävät tuoteosiota omissa markkinointi- ja myyntitoimenpiteissään Visit Finlandin kampanjoissa liikenne ohjataan visitfinland.com- ja My Stay-sivulle My Stay antaa tärkeää sisältöä messuille, PR- ja tutustumismatkoille, lehdistötiedotteisiin ja uutiskirjeisiin jne. My Stay-tuotteet linkittyvät visitfinland.com-sivulla artikkeleiden yhteyteen, ohjelmasivuille, Travel Trade sivustolle jne.


Lataa ppt "Linkki: http://www.visitfinland.com/your-stay-travel-products/ ”MY STAY” Visitfinland.comin ”My Stay” matkailutuotteiden tuotetietokanta esittelee Suomen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google