JANIKA, ANKI, HABEN, EMILIA

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
ELINTARVIKKEIDEN ULKOMYYNTI JA SUURET YLEISÖTILAISUUDET
Advertisements

Unen määrä ja laatu Tuomas Saarela 3D.
Noormarkun yhteiskoulun vanhempainyhdistys pitää 7-9 luokkalaisille nuorille kahvilaa Keskusmarkun kiinteistön nuorisotilassa perjantai- ja lauantai-iltaisin.
Työpaikalla tapahtuvan oppimisen info
Case: City Car Club Autojen yhteiskäyttö Turussa Työpaja
Yritysjärjestely Yritysapu Comuf Tummat pilvet yrittäjyytesi yllä
Antti Harju, Ilari Leskinen ja Eetu Tyster
Lajittelupeli Catering-ala.
4H-Yrityksen liiketoimintasuunnitelma
Kandiseminaarin ryhmätyöskentely Kevätlukukausi 2007.
Elintarvikkeiden vastaanottotarkastukset vähittäismyyntipaikoissa
Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2014 Blue Service Partners Oy Kirsi Jousjärvi puh
Unitutkimus.
Viranomaistahon rooli- valvontaa ja neuvontaa
Aktiivisuusvalpas Keittiön monitorointi Jarkko Levo Axel Kohonen.
Lahden Seurakuntayhtymän Juhla- ja muistotilaisuudet lukien
JUOKSUA HARRASTAVAN RAVITSEMUS
TYÖAIKAAN LIITTYVIÄ SÄÄDÖKSIÄ JA SÄÄNNÖKSIÄ
Tiimi osat Asiakas Jäsen 1 Osk Muut jäsenet Tiimi on ryhmittymää kehittyneempi muoto. Se vastaa ulospäin katsottuna yritystä joka tuottaa kokonaisvaltaista.
Projektin nimi: Iso rinkeli
Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa.
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
SITOVA ILMOITTAUTUMINEN ILTAPÄIVÄKERHOON lukuv
Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2015 Fazer Food Services Oy Kirsi Jousjärvi puh
Urheilevan nuoren ravitsemus
OMAVALVONTASUUNNITELMA
MIKSI TYÖVUOROJEN LAATIMINEN ON HAASTAVA TEHTÄVÄ?
Omavalvontasuunnitelma
HOTELLI JA RAVINTOLA-ALAN PERUSTUTKINTO NÄYTTÖ
Omavalvontasuunnitelma
Anna-Mari, Tia, Janika, Reeta
M1A Malaika, Noora, Pauliina, Helena
Täytä harjoituspäiväkirjaa päivittäin (lepo/ravinto/liikunta) valmentajiesi ja alla olevien ohjeiden mukaan. Kirjan alussa on ravintoon ja lepoon liittyviä.
Elinkeinorakenne Suomessa. Yleistietoa Suomen talous vastaa rakenteeltaan tyypillistä länsieurooppalaista teollisuusmaata. Palvelujen osuus tuotannosta.
© Copyright Blue Service Partners 1 Helsingin Seurakuntayhtymän Honkanummen hautausmaan muistotilaisuudet 2016 Fazer Food Services Oy Minna Juuti-Lipponen.
INTERNATIONAL SUMMER SCHOOL Etelä- Korea. HAKEMINEN  Haku tapahtui asiossa olevan hakemuslomakkeen avulla.  Hakuaika on keväällä.  Tärkein kohta hakemisessa.
Elintarvikkeiden hygieeninen käsittely. Säilyvyyden parantaminen Kuivaaminen Suolaaminen Sokeri Pakastaminen Happamuuden säätäminen Pakkaaminen Säilöntäaineet.
Valmisruoat Pakasteet Kuivatut ruokavalmisteet Puolisäilykkeet Täyssäilykkeet.
Copyright © 2007 Wellou.fi 1 Woimakello. Copyright © 2007 Wellou.fi 2 Woimakello  Woimakello kertoo millainen on hyvä päivän ateriarytmi  Woimakellon.
Omenahotelli tarjous SOT r.y.:n jäsenille Näköä 2014 päiville Varaukset: Alennuskoodi: NAKOA2014www.omenahotels.com Varaukset
Puhtaanapito. Puhdistusvaiheet 1. Karkean lian poisto mekaanisesti, kaapimalla, 2. Esihuuhtelu ja liotus viileällä vedellä 2. Peseminen pesuaineen kanssa.
JAPANILAINEN KEITTIÖ. Ruoka Japanilaisen keittiön ruokapöytä on karu, mutta yksinkertainen, Vaikka ruoka on yksinkertaista saa senkin näyttämään täydelliseltä.
OMAVALVONTASUUNNITELMA SUVI KARTTUNEN, FLORENCE SALLINEN, ANTONIO LEPPE JA PIA HINDELL.
MYYNTIRESKONTRA. RESKONTRA Yritys kirjaa myyntilaskunsa myyntireskontraan ja ostolaskunsa ostoreskontraan Mikä on reskontra? Miten reskontra.
porsaiden päivärytmi AAMU Ruoki porsaat rehulla, jota löytyy sivurakennuksesta joka on päärakennuksen vieressä. Sen jälkeen, (jos on helteinen ja kuuma.
© Luonnonvarakeskus Kirsi Silvennoinen, , Ruokahävikki ja ohjeita sen mittaamiseen.
Paperitukkuri – Varainhankintaa helposti myytävillä tuotteille Paperitukkuri on auttanut vuodesta 2009 urheiluseuroja, kouluja sekä erilaisia yhdistyksiä.
KESÄN 2017 POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT KAHVIOT OYS
Urheilijan syöminen ja energiatankkaus
Suomen Partiolaiset, UPM, NordicEdu
1. Hygieniapassikoulutus
Suomen kielen alkeiskurssi -k-p-t-vaihtelu: nominit
PÄIVÄTOIMINTAPÄIVÄ PALVELUJEN HINNAT Keskustelua ja kulttuuria
LIIKUNTA JA TERVEYS.
Talo avoinna arkisin 8-19, viranomaispalvelut 8-16 !
Ruokaympyrä Elintarvikkeiden suhteelliset määrät.
KESÄN 2017 AUKIOLOAJAT RAVINTOLAT OYS, PELTOLA JA TAHKOKANGAS
KESÄN 2016 AUKIOLOAJAT RAVINTOLAT OYS, PELTOLA JA TAHKOKANGAS
Talo avoinna arkisin 8-19, viranomaispalvelut 8-16 !
Ruokaa hygieenisesti.
Omavalvontasuunnitelma
KILPAILIJAT.
Siivouspalvelut - Agora ja mattilaniemi
KOTITALOUS VALINNAINEN / LISÄKURSSI
Talo avoinna arkisin 8-19, viranomaispalvelut 8-16 !
Kuka tietää lääkityksesi?
PÄIVÄTOIMINTAPÄIVÄ PALVELUJEN HINNAT Keskustelua ja kulttuuria
Laatukriteeripuu – asiakastarpeen jäsentely – CTQ
Elisa Kurittu Haaga-Helia amk
Bilbao, Espanja Justine Jokinen & Benjamin Sällström
Esityksen transkriptio:

JANIKA, ANKI, HABEN, EMILIA Kahvila Jahe JANIKA, ANKI, HABEN, EMILIA

Yritystoiminta Toimitaan Helsingin ydinkeskustassa Ainutlaatuinen Janika on yrityksen vastaava ja kolme osakasta Kaiken kaikkiaan neljä työntekijää Liiketila on 120 m2 Kahvilan aukioloajat ma-pe 9-19, la 9-16, su suljettu Yritys on pieni ja idyllinen kahvila Yrityksen pääideana on loihtia inkivääristä asiakkaille makuelämyksiä

Raaka-aineet Tuoreet hedelmät tukusta päivittäin klo 8 Hankitaan kaikki raaka-aineet tukusta omalla pakettiautolla Pakettiautossa kylmäsäilytys kylmälaukut Inkivääri toimitetaan luomutilalta yksityiseltä Intiasta rahdilla Leivonnassa käytetään kananmunamassaa Kuiva-aineet ovat kotimaista Tuoreet hedelmät tukusta päivittäin klo 8 Maito on iskukuumennettua Kahvipavut Paahtimopavusta Jyväskyläläinen pienpaahtimo Toimitetaan heidän toimesta Helsinkiin

Elintarvikkeiden säilytys Meillä on kaksi jääkaappia ja pakastin Lämpötilat otetaan päivittäin kahdesti, aamuin klo 9 ja illoin klo 19 Hedelmät säilytetään huoneenlämmössä omissa koreissa, smoothien raaka-aineet säilytetään pakastimessa Tarkistetaan hedelmien kunto päivittäin Yrityksellä on oma korjaaja, jos kylmälaitteistoissa on ongelmia tai poikkeuksia Pakastin sulatetaan kerran viikossa Varapakastin käyttöön tällöin

Elintarvikkeiden valmistus Kahvia keitetään tunneittain Kahvimaito säilytetään aina kylmässä Erikoiskahvit valmistetaan tilauksesta Haudutettua teetä myydään yksittäisinä annoksina Voileivät valmistetaan itse aamuisin Smoothiet tehdään tilauksesta Perusleivonnaiset pakasteena Pullat, pasteijat ja karjalanpiirakkaa Paistetaan päivittäin ohjeiden mukaan Aamulla klo 8 ja iltapäivällä klo 14:30 Ylijäämät tuntia ennen sulkemisaikaa puoleen hintaan ja jäljelle jääneet menevät hävikkiin

Ruoan valmistuksen hygienia Kirjanpito, hygieniatodistukset, todistukset, salmonellatodistukset, omavalvontasuunnitelma kansiossa yrityksen toimistohuoneessa Ruoan valmistuksen hygienia Keittiöhenkilökunnalla ruoanvalmistus käsineet ja hiusverkot Hygieniapassi välttämätön Uusille työntekijöille pakollinen hygieniakoulutus Keittiötasot aina puhtaina

Siivoussuunnitelma Yrityksellä oma siivooja, joka käy iltaisin Päivän mittaan huolehditaan keittiösiisteydestä ja kahvilan siisteydestä Siivoussuunnitelma täytetään päivittäin vuoron päätteeksi Tiskit konepestään Tiskikone puhdistetaan kahdesti päivässä Kahvipannut pestään kahdesti päivässä Illalla pestään perusteellisesti Roskat viedään kahdesti päivässä aamuvuoron päätteeksi ja iltavuoron päätteeksi ja roskahuolto on kiinteistön tarjoama Roskahuolto tulee kerran viikossa Biojäte ja sekajäte erikseen kiinteistön takana riittävän matkan päästä keittiöstä