Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa."— Esityksen transkriptio:

1 Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa. Joskus noin muutaman kerran viikossa käyn lenkillä, kävellen, juosten, tai pyöräillen. Joskus rullaillen cruiserilla Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa. Joskus noin muutaman kerran viikossa käyn lenkillä, kävellen, juosten, tai pyöräillen. Joskus rullaillen cruiserilla

2 Vapaa-ajan liikuntaa Kesällä jos menen kaupunkiin, kuljen yleensä pyörällä. Suurin – pakko päästä liikkumaan- fiilis tulee illoin, jolloin pitää lukea kokeisiin ja on ollut vain sisällä. Silloin lukemisen jälkeen on pakko päästä juoksemaan. Kun taas jos on ollut kokopäivän kaupoissa tms. niin ei illalla jaksa enää erikseen lähteä liikumaan.

3 Tulevaisuus Varsinaisia harrastuksia minulla ei ole. Siksi minun täytyisi liikkua enemmän. Syksyn tavoitteeni olisi liikkua ahkerammin.


Lataa ppt "Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google