Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2014 Blue Service Partners Oy Kirsi Jousjärvi malmi@blueservice.fi puh. 09 - 23 402.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2014 Blue Service Partners Oy Kirsi Jousjärvi malmi@blueservice.fi puh. 09 - 23 402."— Esityksen transkriptio:

1 Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet Blue Service Partners Oy Kirsi Jousjärvi puh

2 Muistotilaisuuden tarjottavat
Kakut: 6,90€/hlö Tuplasuklaakakku TAI Puolukka-valkosuklaakakku TAI Täytekakku (mansikka, marja, kinuski) TAI Passionhyytelökakku Pikkuleipä: 1,65€/hlö Herrasväenpikkuleipä TAI Herkkukaneliässä Leivonnainen & kahvikakku: 4,80€/hlö Talon kahvikakku TAI Rheinin omenapiirakkaa TAI Talon pulla valinnaisella täytteellä Voileivät: 6,90€/hlö Lohi-, tai mozzarella-kasvis-, tai häränkylmäsavuvoileipä TAI Karjalanpiirakka ja munavoi TAI Kinkku- tai parsakaalinyytti ( lehtitaikinaleivonnainen) Salaatit: 8,20€/hlö Broileri-pastasalaatti TAI Savulohisalaatti TAI Hedelmäinen juustosalaatti Voileipäkakku: 8,20€/hlö Lohi- tai kinkkuvoileipäkakku Keitto: 6,90€/hlö Lohi- tai lihakeitto Lämmin ruoka: 11,55 €/hlö Paahtopaistia ja punaviinikastiketta TAI Uunissa haudutettua smetanalohta TAI Karjalanpaistia Lisukkeet: 3,75€/hlö Keitettyjä perunoita TAI Kermaperunoita TAI Paahdettuja juureksia Kahvi, tee, mehu ja vesi 4,25€/hlö Kotikalja ja vesi 3,75€/hlö Puutarhurin vihersalaatti & kastike 4,25 €/hlö Tumma & vaalea leipä ja levite 3,20€/hlö Leikkelevati (sis. Liha ja juusto) 5,85€/hlö Kalavati (sis. Silli ja graavilohi) 6,90€/hlö Tarjoilukustannus ,65€/h/tarjoilija

3 Menu I Lohivoileipiä Rheinin omenapiirakkaa Herkkukaneliässiä
Puolukka-valkosuklaakakkua Kahvi, tee, mehu ja vesi 24,50 €/henkilö

4 Menu II Kinkkunyyttejä Savulohisalaattia Herrasväenpikkuleipiä
Talon kahvikakkua Mansikkatäytekakku Kahvi, tee, mehu, vesi 32,70 €/henkilö

5 Menu III Paahtopaistia, punaviinikastiketta ja kermaperunoita
Puutarhurin vihersalaatti Leipä ja levitteet Ruokajuomat Passionhyytelökakku Kahvi, tee, mehu 37,65€/henkilö

6 Tilaukset Kahvi ja ruokatarjoilut hoidamme edellä mainittujen esimerkkien lisäksi asiakkaan toivoman menun mukaisesti. Hintaan sisältyvät liinat, kukat, kynttilät sekä tilavuokra. Tilaisuuteen varataan tilat ja tarjoilu vähintään kahdeksi tunniksi. Tarjoilijan tuntiveloitus lisätään hintaan 38,65 €/h/tarjoilija. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilaukset sähköpostilla tai puhelimitse klo välisenä aikana. Varaus tulee vahvistaa viikkoa ennen tilaisuutta. Lauantaisin tilaisuudet 20 – 70 hengelle Arkisin klo alkavat siunaukset Alle 20 hengen tilaisuuksista laskutamme 20% pientoimituslisän.


Lataa ppt "Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2014 Blue Service Partners Oy Kirsi Jousjärvi malmi@blueservice.fi puh. 09 - 23 402."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google