Counter-Strike on tietokone peli jota, pelataan Internetissä tai lähiverkossa. Counter-Strike on Halflife pelin modi. On olemassa Counter-Strike klaaneja.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ota aivosi narikasta: PELAA BRIDGEÄ!
Advertisements

Minecraft Palikkapeli!.
Ilman jatkuvaa kehitystä ja muutosta tulevaisuus on epävarma Konkreettisia askelia, joilla saavutamme visiomme Arvot Missio Perustehtävä Visio Millainen.
Automurtojen ehkäisykeinoja. Ajoneuvorikollisuus on huolestuttavassa kasvussa Automurroista on tullut pysyvä riesa pääkaupunkiseudulla viime vuosien aikana.
Oppimisen pelejä alakouluun
Mikä on paremmin kun hanke päättyy 2016? Mikä on muuttunut 2018 kun hankkeen päättymisestä on kulunut vuosi? Missä partneriryhmän ulkopuolella tuotteet.
Kaupallisen alan kulttuuri
Otsikko2 Linkki1 Kamoja Hahmoja Kuvia Tietoa Banner Guildwar Conquer online on ilmainen mmprog peli (kehitetään leveleitä) jonka salaisuudet ei lopu koskaan.
Kummitus jalkapallo matsissa Sobhan, Juho ja Aarni.
Tututusminen uuteen ilmiöön nuorisokulttuurissa. Mitä verkkopelaaminen on?  Verkkopelaaminen on monen ihmisen yhtäaikaista tietokone- tai konsolipelaamista.
Liike ja valppaus p p Ilman palloa, käännöksissä katse parissa
Ohjeita animaation tekoon:
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
PELIMIEHEN HARJOITUSPÄIVÄKIRJA BJRS 02 WHITE Kesä 2014.
Massive Multiplayer Online Role Playing Game Pelissä pelaajat luovat valtakuntia Pelaajat voivat tuhota toisiaan sekä toisten luomia valtakuntia Kehitetään.
Terve mieli työssä Tuula Löf Työelämän teemapäivä
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
SANGIPELAAMINEN PELINVIEJÄN TEHTÄVÄNÄ: Tikkien kasvattaminen Kontrollin säilyttäminen Yhteyksien säilyttäminen Vaarallisen vastustajan eliminointi Kaikkien.
JALAN JA PYÖRÄLLÄ Opettele liikennesäännöt. Varmista aina oman turvallisuutesi vuoksi myös se, että muut tienkäyttäjät ovat huomanneet sinut.
Mihin Vanhan Testamentin kertomukseen kuvat liittyvät? Mitä muita Vanhasta Testamentista tuttuja kertomuksia muistatte?
Valmentajana ja ohjaajana toimiminen Erilaisten ryhmien ja yksil ö iden kohtaaminen: Vinkkejä ohjaamiseen Riikka Juntunen, Heli Laitinen, Sari Rautio,
TYÖN AIHE Oma nimi ja ryhmän tunnus
PILKKU.
Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät
Tips Tykittäjät 02 Vanhempainilta
Pelien -ohjelmointi Syksy 2007 Vapaavalintainen opintojakso 3 op. ITP8TM003.
Transmedia-tarinankerronta
Palvelun muotoilu, Workshop
Latinalaistansseja Tervetuloa latinalaistanssien kuumiin rytmeihin mukaan. Latinalaistansseja on tanssittu läpi aikojen. Tunnetuimpia tansseja ovat samba.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Liikuntakasvatus / NU JN.  Lapsi oppii tuntemaan oman kehonsa  Hän joutuu vastatusten fyysisten kykyjensä kanssa ja muodostaa itsestään.
Ka-Ki D98 PÄIVÄKIRJA KESÄ TERVEHDYS PELIMIES! Jääkiekko on nopea peli, jossa tarvitaan monipuolisia taitoja. On tärkeätä että liikut myös kesällä.
Elder Scrolls III: Morrowind - Morrowind on tietokoneelle ja Xboxille ilmestynyt roolipeli. - Morrowindin alussa valitaan hahmo ja sille luonne ja tähtikuviot.
Treenin nimi ja tavoite: lämmittely
1.4. Integroimismenetelmiä
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Esitelmä 21 – Jonas Strahl Optimointiopin seminaari - Kevät 2010 Signalointi ja cheap talk
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
World of Warcraft Maailman kovin Nettirooli peli kautta aikain.
2/2009 Kiina. 2/2009 Kiina ja CIMOn yhteistyökumppani: Mitä ulkomaalaisen harjoittelijan tulisi ottaa huomioon? ”Kunnioita kiinalaista kulttuuria, kunnioita.
Nord Stream – kaasuputkihankkeen aiheuttamat ympäristöriskit ja Itämeren alueen valtioiden suhtautuminen niihin.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Mikko Luttinen Optimointiopin seminaari - Kevät 2005 / 1 Vedonlyönti internetissä Mikko Luttinen.
VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen.
TEHOA OPISKELUUN.  Tee läksysi ja lue oppikirjaa ja muistiinpanoja kurssin aikana.  Tee tehtävät ennen seuraavaa tuntia pystyäksesi seuraamaan kurssia.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Esitelmä 4 – Janne Nurmi Optimointiopin seminaari - Kevät 2008 Kotitehtävä 4 - Ratkaisu
Pelien esittely pelejä on monenlaisia esimerkiksi half life ja midtown madness counter strice leijonakunigas.
Counter-Strike on lähiverkossa tai internetissä pelattava verkkopeli.Se on ollut jo vuosia verkkopelien ykkönen. Pelaajia on monista kymmenistä maista,
U15 Alueleiriharjoitteita. Pallonhallinta Max 3 kosketusta > 5 syöttöä aikaa murtautua maalintekoon porttien läpi Tilanteenvaihto Laitaan ohjaaminen /
AMPUMAKORTTI- PILOTTIKURSSI TIKKAKOSKEN AMPUJAT ry Seuran esittely Puheenjohtaja Juhani Öhman.
Viiden suora -peli ristinolla-peli (viiden suora) esim. yhtälön ratkaiseminen, prosenttilaskenta, sähköopin perussuureet (PUImURI) jne. 11x11-ruudukko,
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
PISTOOLI- AMMUNTA.
VANHEMPIEN PELISÄÄNNÖT
Massive Multiplayer Online Role Playing Game
Move Your Feet.
Lasten liikuntaranneke
Pohdiskeleva ajattelu ja tasapainotarkennukset Kotitehtävän ratkaisu
Tunnetaitojen harjoittelua ryhmässä
Ryhmän ohjaamisen perusteet
Lähtö Myyrmäen Heseltä perjantaina klo 9.00
Hyökkääminen/ Oman maalivahdin avaus
Senioreiden ulkoilupäivä Vetokankaalla 2. 5
Hankeviestintää - miksi ja miten?
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
Mihin feminiiniset strategiat ja taktiikat johtavat tietokonepeleissä?
Mediakasvatus tietotekniikan opettajankoulutuksen näkökulmasta
MAALIVAHTIPELI ja MAALIVAHTIVALMENNUS
Esityksen transkriptio:

Counter-Strike on tietokone peli jota, pelataan Internetissä tai lähiverkossa. Counter-Strike on Halflife pelin modi. On olemassa Counter-Strike klaaneja jotka pelaavat toisiaan vastaan. Mappeja pelissä on Hirveän paljon ja niitä voi pienen harjoittelun jälkeen tehdä itsekkin esim. World craft ohjelmalla. MIKÄ ON COUNTER-STRIKE?

ASEET JA VARUSTEET Terroristeillä ja Erikoisjoukoilla on eri aseita ja myös samoja aseita. Aseita on monenlaisia Esim. Pistooleja Haulikoita Kiväärejä Konepistooleja Ja varuisteita on Savukranaatit, Sokaisu kranaatit, ja räjähtävät kranaatit. Pelissä on myös Suojaliivit Kaikkien pelin aseiden panokset ja Pommin purkuvälineet sekä Pimeässä näkölasit +jotain muuta.

HAHMOT Terroristeillä ja Erikoisjoukoilla on molemmilla 4 hahmoa joilla voi liikkua. Hahmoilla ei ole eri kykyjä mutta vaatetus kannataa ajatella kentään menemisessä sillä kannattaa ottaa maastoon sopeutuva puku.