Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Counter-Strike on lähiverkossa tai internetissä pelattava verkkopeli.Se on ollut jo vuosia verkkopelien ykkönen. Pelaajia on monista kymmenistä maista,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Counter-Strike on lähiverkossa tai internetissä pelattava verkkopeli.Se on ollut jo vuosia verkkopelien ykkönen. Pelaajia on monista kymmenistä maista,"— Esityksen transkriptio:

1

2

3 Counter-Strike on lähiverkossa tai internetissä pelattava verkkopeli.Se on ollut jo vuosia verkkopelien ykkönen. Pelaajia on monista kymmenistä maista, jotkut tosi hyviä pelaajia tai sitten huonoja cheattereita. Nykyään monet uudet pelaajat alkavat käyttämään cheatteja (koodeja), koska he eivät pärjää ilman niitä parempia pelaajia vastaan. Counter-Strike on terroristien ja erikoisjoukkojen vastainen sota. Mitä Counter-Strike on?

4 Aseet Counterissa on monta erinlaista asetta mm. Assault Rifle, submacine guns,pistol,pomminpurkuvälineet,suojaliivit ja kypärät, yökiikarit,shotguns,sniper-rifles… Kaikilla eri aseilla on eri tehot


Lataa ppt "Counter-Strike on lähiverkossa tai internetissä pelattava verkkopeli.Se on ollut jo vuosia verkkopelien ykkönen. Pelaajia on monista kymmenistä maista,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google