Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Otsikko2 Linkki1 Kamoja Hahmoja Kuvia Tietoa Banner Guildwar Conquer online on ilmainen mmprog peli (kehitetään leveleitä) jonka salaisuudet ei lopu koskaan.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Otsikko2 Linkki1 Kamoja Hahmoja Kuvia Tietoa Banner Guildwar Conquer online on ilmainen mmprog peli (kehitetään leveleitä) jonka salaisuudet ei lopu koskaan."— Esityksen transkriptio:

1 Otsikko2 Linkki1 Kamoja Hahmoja Kuvia Tietoa Banner Guildwar Conquer online on ilmainen mmprog peli (kehitetään leveleitä) jonka salaisuudet ei lopu koskaan. Peli on iso joten tietokoneeltasi vaaditaan paljon suoritus kykyä. Pelissä on paljon tekemistä ja touhuamista.

2 Hahmoja Etusivu Tietoa Kamoja Kuvia Troijan Warrior ArcherTaoist Tekstii tekstii tekstii

3 Tietoa Etusivu Kamoja Hahmoja Kuvia Pelissä on 8 eri hahmoa valittavana (4 mies ja 4 nais) jos/kun aloitat pelaamaan (Trojan, Warrior, Archer ja Taoist) ja aseita on erittäin paljon (esimerkiksi: club, sword,dagger,hammer,poleaxe, halberg ja backswordit) myös erikois aseita (esierkiksi: refined, unique, elite ja super myös näistä on paranneltuja versioita (esimerkiksi: +1,+2,+3,+4,+5). Kartta on erittäin iso joten voit eksyä senkin jälkeen kun olet pelannut vuoden päivät. (Niin kuin minä tein =D ) Aseisiin on kaikkiin omankaltaisia erikoisuuksia joita voi ostaa Marketista (ostosten teko paikka jossa pelaajat voivat myydä kamojaan joita he eivät tarvitse.

4 Kamoja Etusivu Tietoa Hahmoja Kuvia kuvateksti

5 Kuvia Etusivu Tietoa Etusivu Hahmoja Kamoja


Lataa ppt "Otsikko2 Linkki1 Kamoja Hahmoja Kuvia Tietoa Banner Guildwar Conquer online on ilmainen mmprog peli (kehitetään leveleitä) jonka salaisuudet ei lopu koskaan."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google