Kuvia Rodut Lineage 2 on netissä pelattava massiiviroolipeli. Se tapahtuu Adenin fantasiamaailmassa. Pelin kotisivut.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Missä on laupias samarialainen tänään?
Advertisements

Vihreän liiton kesäpäivät 2006 Panu Laturi
Muokkaa alaotsikon perustyyliä osoitt Miten oppia kuuntelemaan ja jakamaan lasten mielikuvia sodista ja konflikteista? Psykologi, psykoterapeutti.
Minecraft Palikkapeli!.
Jumalan kanssa.
Mikä tekijänoikeus?.
Valon taittuminen (refraction)
Maaseutukehitys. Leader Älä anna ideasi olla pelkkä ajatus -toteuta se!
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
John Rawls REILUPELI.
Mitä kunnolliselta HEIJASTIMELTA vaaditaan?
Media vaikuttamisen ja vuorovaikuttamisen välineenä
9–11 vuotiaat ja omaehtoinen mediatuottaminen Sara Sintonen
Antiikin aika: Antiikiksi kutsutaan aikaa n eKr. – 500 jKr., eli antiikin Kreikan ja Rooman kukoistuskausia. Miksi nämä kaksi voimakasta kulttuuri-
MITÄ ON TURVALLINEN RUOKA?
Otsikko2 Linkki1 Kamoja Hahmoja Kuvia Tietoa Banner Guildwar Conquer online on ilmainen mmprog peli (kehitetään leveleitä) jonka salaisuudet ei lopu koskaan.
Pelin suunnittelu Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 /
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Naisen ainoa vika.
Rakkaat ystäväni!.
Hyödynnä nettiä historiassa ja yhteiskuntaopissa.
Miten hyvä opetus eroaa huonosta?
Huonon kannattavuuden syitä Myyntihinta liian pieni verrattuna kustannustasoon? Myyntimäärät liian pieniä? (muuttuvien kulujen jälkeen jäävä raha ei riitä.
Kiinni tupakkaan Tupakointi vie elinvoimaa * Keskustelunaiheita
KRISTINUSKON ENSIASKELEET
Case-tehtävä Metsäprojekti päiväkodissa
Tekijänoikeudet ”Tekijänoikeudella tarkoitetaan laissa säädettyjä määräämisoikeuksia, jotka kuuluvat luovan työn tekijälle.” Lähde:
Lajittelupeli Graafinen ala.
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Tulos vs. Kassa / #1 MYYNTI
A SIAKASPALVELUKOULUTUS Antin kalvot M ITEN KEHITTÄÄ ASIAKASPALVELUA ? Kehittämistä voi lähestyä kahdesta suunnasta 1. Organisaation Miten luomme.
LIIKUNTAKASVATUKSEN PERIAATTEET 1. Lapsilähtöisyys 2. Avoimuus 3. Vapaaehtoisuus 4. Elämyksellisyys 5. Päätäntämahdollisuus 6. Omatoimisuus.
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
VTT RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA Ilkka Heinonen1 Vanhojen paperiarkistojen muuttaminen sähköiseen muotoon 1. Valitaan vanhasta paperiarkistosta.
Sosiaalinen media. Sisällysluettelo 3. Kuvat – Picasa 4. Sosiaaliset verkostot – Facebook 5. Videot –Youtube 6. Blogit ja wiki- Wikispaces 7. Oppimisympäristöt.
Elder Scrolls III: Morrowind - Morrowind on tietokoneelle ja Xboxille ilmestynyt roolipeli. - Morrowindin alussa valitaan hahmo ja sille luonne ja tähtikuviot.
HELI RYHÄSEN TEOS CITYELÄIMET, LISÄKUSTANNUKSET Tausta Alueellinen taideprojekti Johtokunta päättänyt toteutuksesta Teos koostuu viidestä hahmosta.
Riippuvuus tupakoinnista
Seurakuntaopisto.fi Moninaisuus-Oivallus-Dialogi Kulttuurisensitiivistä työskentelyä? Annu K-F Presentaation nimi, esittelijän nimi,
Ratkaisukeskeisen psykoterapian ihmiskäsitys
Keskiajan loppu: Mikä Euroopan kulttuurissa johti keskiajan ”loppumiseen” ? Suuri Skisma 1378 – 1415, jolloin kaksi kilpailevaa paavia, nakersi kirkon.
Vaasan yliopisto Tietojenkäsittely TiTe.1020 Tietokoneiden luokitus E-Commerce 2010: Business, Technology, Society 6e Prentice Hall © 2010.
Joulupukki on lähdössä jakamaan lahjoja jouluaattona, mutta Petteri on flunssassa ja aivastelee. Joulupukki päättää kuitenkin yrittää ja he lähtevät kohti.
Kolarit On vaikea pysähtyä hirvin eteen jo 80Km/h vauhdissa. Reaktio aika on yleensä sekunnin ja siinä ajassa auto on jo ehtinyt kolaroitua hirveen.
World of Warcraft Maailman kovin Nettirooli peli kautta aikain.
Tapahtukoon sinun tahtosi
Parajousiammunta SJAL tuomarikoulutus Parajousiammunta - luokat Tähtäinjousi – W1, W2 ja Standing – kaikissa erikseen miehet ja naiset. – Välineet.
Verkkokiusaamisen ehkäiseminen
Käyttöbassetit Ideointia, käsitteitä, tavoitteita marraskuussa 2013.
Riippuvuus tupakoinnista
Pirjo Koivukangas What is high tech – high touch? It is a human lens Naisbitt 1999.
Projektityökurssi KLTITE06SU/OH Projektitöiden seminaariohjeet.
Counter-Strike on lähiverkossa tai internetissä pelattava verkkopeli.Se on ollut jo vuosia verkkopelien ykkönen. Pelaajia on monista kymmenistä maista,
Projektityökurssi KLTITE05SU/OH Projektitöiden seminaariohjeet.
Muutoksen johtaminen Jukka Ahonen.
Niko Saarinen.
Häiriköivät mopoilijat
ARKIELÄMÄN KEMIAA KOTKAN KESKUSKOULUSSA
HOMUNCULUS RASKAUS JA SYNNYTYS HEDELMÖITYS Hetki, jolloin munasolu ja siittiösolu sulautuvat yhteen Tapahtuu munanjohtimessa.
Osastokatselmus yksikkö, ala pvm läsnäolijat. Siisteys ja järjestys Joka dialle Kommentit: Vastuuhenkilö: automaalaustyösali Joka dialle kuvia Joka dialle.
Hitlerin Saksa Kolmas valtakunta. Alku Saksa I maailmansodan syyllisenä joutui maksamaan sotakorvauksia, supistamaan armeijaa sekä joutui luovuttamaan.
Energian säästäminen.
Vaihtoehto- ja uskomushoidot
SUOMEN VIENTI ja TUONTI
Biotaloudesta elinvoimaa Itä- ja Pohjois-Suomeen
Saaristo Suomi.
Ajoita pilakuvat ja laita ne aikajärjestykseen
SUOMEN VIENTI ja TUONTI
SUOMEN VIENTI ja TUONTI
MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA
Esityksen transkriptio:

Kuvia Rodut Lineage 2 on netissä pelattava massiiviroolipeli. Se tapahtuu Adenin fantasiamaailmassa. Pelin kotisivut

Human Elf Dark Elf Dwarf Orc Takaisin alkuun

Ihmiset ovat tasapaksu rotu. He eivät ole erityisen hyviä missään, mutta eivät myöskään huonoja.

Takaisin rotuihin

Haltiat ovat nopeampia ja tarkempia jousella kuin muut, mutta myös heikompia.

Takaisin rotuihin

Pimeät haltiat syntyivät kun ryhmä haltioita päätti kostaa ihmisille heidän tekemät vääryytensä opettelemalla pimeitä taikoja. Erona haltioihin heillä on voimakkaammat taiat, mutta saavat manaa hitaammin.

Takaisin rotuihin

Kääpiöt ovat ainoa rotu joka ei osaa käyttää taikoja, mutta he ovat myös ainoita jotka osaavat tehdä tavaroita raaka-aineista.

Takaisin rotuihin

Örkit ovat vahvimpia kaikista roduista, ja he myös kestävät enemmän, mutta he ovat huomattavasti hitaampia kuin muut rodut.

Takaisin rotuihin