Palautteen antaminen esityksen tavoitteen toteutuminen

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Portfoliopohja oppilaiden käyttöön
Advertisements

Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Tilatiedot ja niiden muutokset
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Palautteen antaminen ja vastaanottaminen
Murtolukujen kertolasku
Helppoa ja ymmärrettävää suomea
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Eeva-Leena Aittoniemi
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
Kaikkea mahdollista! Tässä esityksessä on arvoituksia ja muuta pakollista asiaan kuuluvaa. Tämä esitys on lopullinen eikä siitä voi valittaa. Aloitetaanpa…
Oppiminen ja opettaminen harjoitustilanteessa
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Toni Kääpä.
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat työyhteisön arjen tarkasteluun.
Minä oppijana 1 ov..
Palautetaidot ja opponointi
OPISKELIJAA TUKEVA PALAUTE
VESO – päivän teemana OPPIMISKÄSITYS - vaiheet ja menetelmät
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Portfoliopohja oppilaiden käyttöön
Palautetaidot ja opponointi
AMK:iden suomen kielen ja viestinnän opettajien työseminaari Oulussa Insinööriopiskelijoiden asiantuntijaesitysten palautteet lukuvuosina 2009–2011.
Haastatteluun valmistautuminen
Videopuhelun aloittaminen Osoita Yhteyshenkilöt-luettelossa yhteyshenkilön kuvaa ja napsauta kamerakuvaketta. Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus,
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Tietoturva Tekijöiden nimet Oppilaitos ja luokka/ryhmä Vuosiluku.
Kotiin – Behind the Scenes
Palautteen antaminen esityksen tavoitteen toteutuminen sisällön jäsentäminen sisällön kohdistuvuus kuulijakuntaan esityksen havainnollisuus ja ymmärrettävyys.
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Äidinkieli 2 Puheenvuoroteoriaa. Puhuminen Seuraavassa yleistä teoriaa, tietoiskuohjeet s. 12.
Palautetaidot ja opponointi Rinna Toikka. Opponoinnin tarkoitus Oppia lukemaan kriittisesti Laajentaa näkökulmaa Synnyttää tieteellistä keskustelua Auttaa.
Puheviestintä 2 Palautetaidot ja opponointi Rinna Toikka.
Mervi Väisänen OPINNÄYTETYÖSUUNNITELMAN ESITYS JA OPPONOINTI.
NLP esimiehen työkaluna Työpaja – Arja Pakkala Tervetuloa NLP-työpajaan tutkimaan, kokeilemaan, kokemaan ja pohtimaan ihmisten erilaisuutta,
PowerPoint Esitysgrafiikkaohjelma. Esitysgrafiikka ohjelmaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin  Tärkein on ehkä suullisen esityksen täydentäminen.
On hyvä oppia tuntemaan itseään Hurtig
OSAAMISEN TUNNISTAMINEN JA TUNNUSTAMINEN Onnistuneella yhteistyöllä tutkintoon –hanke.
Palaute Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos. Palaute oppimisessa Palaute on välttämätön osa opetustapahtumaa (opetus–opiskelu–oppimis –prosessia).
-Eutanasia on armokuolema tai kuolinapu ja se on tarkoituksella suoritettu toisen ihmisen kuoleman tuottaminen, jonka tarkoituksena on kyseisen henkilön.
Tietoturvaviikko 2013 Esitys 1/5
Ydinviestit Ihmiset pärjäävät paremmin arjessa, kun heillä on riittävät voimavarat toimia ja ottaa vastuuta elämästään. Ammattihenkilöt tarvitsevat mahdollisuuden.
ASIANTUNTIJAESITYKSEN LAATIMINEN
Tehtävä 3: PowerPoint Maria Rahkola.
Kierros 4 - OLO Web.
Koeviikko Koeviikolla noudatetaan erillistä lukujärjestystä
TYÖKOKEMUS työtehtävä, kesto ja yritys MIKSI MEIDÄN
Koko esityksen otsikko
VOIMAVAROJEN TALO Piirrä vihkoon/paperille talo, jossa on 5 kerrosta ja kussakin kerroksessa 2 huonetta Mieti ensin itseksesi kysymyksiä ja kirjaa ajatuksiasi.
Hyvä vanhemmuus (/Pia Salo 2014)
Liikuntatehtävien arviointi ammattiin
Tehtävä 7.2: SmartArtin animointi
Murtolukujen kertolasku
Hätäilmoitusohje Hätänumero 112 Soita hätäpuhelu itse, jos voit.
Tehtävä 3: PowerPoint Jouni Koski.
Sähköisen filosofian yo-kokeen arvostelu
Partion johtamismallin avulla
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Elintapaohjauksen toimintamallin ja palveluketjun kuvaus
Opintopolku-info
Verkkoaivoriihi helmikuussa 2014
Harjoituskurssiesityksen otsikko
CLT132 Tehtävät (viikko 2).
Koko esityksen otsikko
KANSILEHTI LUONTAISET TAIPUMUKSET™ KIIHDYTYSPÄIVÄN VALMENNUSMATERIAALI 1. Viestintätyylit/vuorovaikutusharjoitus 2. Palautteenanto 3. Ongelmanratkaisu.
Esityksen transkriptio:

Palautteen antaminen esityksen tavoitteen toteutuminen sisällön jäsentäminen sisällön kohdistuvuus kuulijakuntaan esityksen havainnollisuus ja ymmärrettävyys esittäjän ilmaisutapa ja kontakti yleisöön Palautteen tarkoituksena on antaa vahvistusta jo osaamistasi asioista ja evästystä alueilla, joita voit jatkossa kehittää.

Palaute Miten palautetta annetaan? Hampurilaismalli: Ensin kerrotaan, missä onnistui. Sitten, missä asioissa kehittämisvaraa. Lopuksi vielä jotakin myönteistä. HUOM! Jos palaute aloitetaan moittimalla, hän saattaa lukkiutua eikä kuule ollenkaan myöhempää myönteistä palautetta.

Palaute Ihmisten ei ole aina helppo ottaa palautetta vastaan. Toisille ihmisille jopa kehujen vastaanottaminen voi olla vaikeaa - omia vahvuuksia ei tunnisteta tai myönnetä. Kielteisempi palaute voidaan kokea uhkana, joten se torjutaan puolustautumalla. Rehellinen, objektiivinen palaute pitäisi kuitenkin nähdä voimavarana tulevia tilanteita ajatellen.